Tak do půlky žaludu...ale vůbec nevadí, mám rád si ji pomalu přes něj přetahovat 👍
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Měl jsem s tím podobný problém, i když zúžení bylo jen mírné, takže bolestivé to skoro nebylo. Ale nechal jsem si udělat úplnou obřízku a můžu ti jí jen doporučit ;-)
Já mám dlouhou předkožku, při ztopoření se mi sama nepřetáhne a pořád zakrývá žalud :( Můžu to udělat ručně, ale stejně mi nedrží přetažená za žaludem
Pri stoporeni sa mi predkozka neprehrnie za zalud, nemem s tym problem.
Mam trochu viac predkozky a ked sami postavi tak ostava takmer cely zalud v predkozke. Prehrnut si ju musim sam ale stale sa vrati.
Mám celkem malou předkožku a mám žalud obnažený i neztopořený a partnerce se to líbí Žalud venku to je ono
já mám tak malou předkožku, že mám žalud obnažený i neztopořený
Mam obřízku, takže je žalud pořad venku.
mam obřízku takže pohodička mam žalud furt venku a sem spokojenej
Taky jsem obřezaný, chodit se stále obnaženým žaludem je super pocit. rcon@centrum.cz
Já ho tam šoupnu tak rychle,že aninepostřehnu že mám žaluda venku,ale šuká se mě dobře!
Tak to je hlavní! :-)
mě se ohrne tak na půl pak ji doohrnu sám a zase zpázky a dolů a zpátky a dolů a zpátky a rychleji a rychleji ááááách... asi půjdu udělat novou galerii, na ty starší se můžeš podívat nick bruno01
hmmm, přesně můj případ ;-) dopředu, dozadu, dopředu, dozadu... ááááh a už budu stříkat
Ohrnu si ji ručně nebo mi ji nškdo ohrne.
Prosím piště další zkušenosti... Díky
taky mám dlouhou předkožku,nemám s tím žádný problém,ty snad ano?
Takže se Ti ohrne sama?
odhrnu ji ručně
A nedáš sem galerku? :-)
mě se neohrne mám velkou předkožku žalud zustane schovaný

Ztopoření a ohrnutí předkožky
Ztopoření a ohrnutí předkožky
Díky za vaše odpovědi. :-)