na aliexprese je dielkové ovladanie foťáku na mobile po nainštalovani si môžeš fotky stláčanim jedneho tlačítka dovtedy kým nenaplníš kartu
To sa tu už riešia pekné kofotiny,...ale aký autor ,..taká téma,.ˇ..
Bože môj ty si mimoriadne sprostý človek
No ale ma teraz pravdu.
Zrkadlovky mi pripadajú ako keď sa nástrocne fotia s vyplazenym jazykom pred zrkadlom.
Svoju robotu zrkadlo odvedie jasne ale...rušivý element v podobe ukazaneho telefónu tu fotku trosku zabíja.
Co je škoda.
Ci ty by si uprednostnila rodinné foto dcérky, syna oslavujuce 10te narodeniny cez zrkadlo kde vidieť foťák, telefón ako fotí?
Alebo čistú fotku..?
Tu mínuskujete lebo sa vás to asi dotýka a nevidíte trosku ďalej :)
Zrkadlovky mi pripadajú ako keď sa nástrocne fotia s vyplazenym jazykom pred zrkadlom.
Svoju robotu zrkadlo odvedie jasne ale...rušivý element v podobe ukazaneho telefónu tu fotku trosku zabíja.
Co je škoda.
Ci ty by si uprednostnila rodinné foto dcérky, syna oslavujuce 10te narodeniny cez zrkadlo kde vidieť foťák, telefón ako fotí?
Alebo čistú fotku..?
Tu mínuskujete lebo sa vás to asi dotýka a nevidíte trosku ďalej :)
Ja osobne nemám nič proti fotkám pred zrkadlom, pokiaľ je v nich skrytý nejaký nápad a fotka je ako celok zaujímavá. V takom prípade viem prežiť aj také rušivé elementy, ako je napríklad viditeľný mobil alebo foťák v ruke. Mňa osobne skôr zarážajú fotky bez nápaditosti, kde si proste dotyčný/á odfotí svoje genitálie z detailnej blízkosti a z každého rôzneho smeru. Ja viem, že mnohí sa tu chcú pochváliť svojimi dokonalými intímnymi partiami, no dá sa to aj inak. A na to som aj poukazoval vo svojom predošlom komentári. 
A na margo tých "mínusiek", čo tu radi rozdávame... Stačí si prečítať jeho reakcie na komentáre ostatných užívateľov za posledných pár týždňov/mesiacov v mnohých témach. Tie hovoria za všetko.
A na margo tých "mínusiek", čo tu radi rozdávame... Stačí si prečítať jeho reakcie na komentáre ostatných užívateľov za posledných pár týždňov/mesiacov v mnohých témach. Tie hovoria za všetko.
Ani ja stym zrkadlom väčší problém nemám dokonca ani keď to neplní umelecký zámer.
Ja len tvrdím ze sa to da aj bez toho a lepšie vypada fotka bez zobrazeného mobilu, foťáku.
Ja len tvrdím ze sa to da aj bez toho a lepšie vypada fotka bez zobrazeného mobilu, foťáku.
Tipeček nadobudol určitú sebadôveru a teraz to dáva na vedomie . Ego mu rastie to veru hej . A k foto cez zrkadlo asi toľko panenka skákavá, niekoho ruší zrkadlo niekoho zarastené telo niekoho zas oholené niekto má rád malé prsia niekto melóny. V pestrosti je krása. A dokonalé krivky často robí dobrá fotka a keď je dobrá zrkadlo ju môže ešte vylepšiť . A keď je na chuja ani makro nepomôže
(editado)
Súhlasim stebou. Zrkadlo môže vylepšiť.
Ale keď vidíš v zrkadle mobil alebo foťák tak to nikdy nieje +
Je to vždy -
Ale keď vidíš v zrkadle mobil alebo foťák tak to nikdy nieje +
Je to vždy -
Stebou richard sa vo veľa veciach nezhodneme ale ano.
Foto pred zrkadlom je takée no.... Núdzovka.
Bud si to treba vedieť technicky ošetriť alebo šikovného kamaráta, suseda, manžela, priateľa 🤘
Foto pred zrkadlom je takée no.... Núdzovka.
Bud si to treba vedieť technicky ošetriť alebo šikovného kamaráta, suseda, manžela, priateľa 🤘
Hm...presne toto som posledne dni dost intenzivne riesila..ze ako si celkom fajne odfotit zadok..no..ono to nie je take jednoduche ako sa to tvari..🙈😀 a ano skusila som aj samospust..
Hmmmm nejak to nebolo ono...ja som detailista..🙈😀 takze prepacte vase velicenstvo,ale myslim, ze sa mi podarila celkom pekna foto o zrkadlo..🤷🏼♀️😀
Hmmmm nejak to nebolo ono...ja som detailista..🙈😀 takze prepacte vase velicenstvo,ale myslim, ze sa mi podarila celkom pekna foto o zrkadlo..🤷🏼♀️😀
Myslím ze s fotením takého to zadočku ako máš, by ti rad pomohol nejeden nie len amatér, ale aj sused 😍 takže zrkadlo by si vôbec nepotrebovala 😉
Osobne keby som si chcel fotit tebou popisovanu partiu tak by som to riešil takto:
Keďže mám iphone + apple watch
A v hodinkach vidím keď si tuknem to čo vidí kamera mobilu a môžem keď som spokojný cvaknut.
A to oneskorene cvaknutie zvládne každý foťák.
Toto je len ešte o stupienok ďalej.
(editado)
Keďže mám iphone + apple watch
A v hodinkach vidím keď si tuknem to čo vidí kamera mobilu a môžem keď som spokojný cvaknut.
A to oneskorene cvaknutie zvládne každý foťák.
Toto je len ešte o stupienok ďalej.
(editado)
Nuz, ja ale iphon nemam..🤷🏼♀️ ale mozno niekomu tento navod pomoze..😊
No áno, je to trosku špecifický setup ale niekto to môže využiť.
Inac dúfam že to nieje posledná fotka co si cvakla, ci uz zo zrkadlom alebo bez. Ono rad popásiem nachvilku oci po pekných krivkach..
Blbcami sa nenechaj otráviť :)
Inac dúfam že to nieje posledná fotka co si cvakla, ci uz zo zrkadlom alebo bez. Ono rad popásiem nachvilku oci po pekných krivkach..
Blbcami sa nenechaj otráviť :)
Áno podarila aj zadoček fajny.
Fotka sa ti podarila výborná a to že pánovi veličenstvu sa fotky o zrkadlo nepáčia naozaj nemusí nikoho ale že fakt nikoho trápiť :)
Tá tvoja fotka síce fotená samospúštou, ale je to úplne jedno.
Pokiaľ si niekto pridá album, kde si x-krát odfotí svoj penis/vagínu zo všetkých možných uhlov, tak je úplne jedno, či používa samospúšť alebo nie alebo čím vôbec fotí.
Chcelo by to v provom rade zapojiť trošku fantázie a premyslieť si "kompozíciu". Samotná technika/spôsob fotenia je až na druhom mieste. 
Vo všeobecnosti tu majú väčší úspech galérie s fotkami, kde nie je zakaždým vidno úplne všetko alebo je tam vidno aspoň trošku viac, než len detailné zábery intímnych partií.
Vo všeobecnosti tu majú väčší úspech galérie s fotkami, kde nie je zakaždým vidno úplne všetko alebo je tam vidno aspoň trošku viac, než len detailné zábery intímnych partií.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
@NahyRichard, obávam sa, že to ty si nepochopil môj komentár. Nevadí, stáva sa. Asi bol na teba písaný moc zložito a nabudúce radšej použijem jednoduchší slovník. 
Ale jednu vec nedokážem pochopiť ani ja. Prečo tu musíš neustále všetkých okolo seba urážať? V poslednej dobe tu píšeš len samé kraviny, tak sa potom ani nečuduj, že ostatní reagujú tak, ako reagujú. Človek by si myslel, že máš aj lepšie veci na robote, než sa tu takto verejne zhadzovať a zosmiešňovať. No asi nie...
Ale jednu vec nedokážem pochopiť ani ja. Prečo tu musíš neustále všetkých okolo seba urážať? V poslednej dobe tu píšeš len samé kraviny, tak sa potom ani nečuduj, že ostatní reagujú tak, ako reagujú. Človek by si myslel, že máš aj lepšie veci na robote, než sa tu takto verejne zhadzovať a zosmiešňovať. No asi nie...
Vieš niektorí ľudia majú problém s pochopením čitanēho textu. Tvoj príspevok bol pravdivy, ja s ním úplne súhlasím. A tiež som nepochopil tu jeho reakciu.
No keď si pozriem tvoju poslednú založenú tému
Denne tu
amateri.com/sk/forum/25024/denne-tu
Tak tie prívlastky o jebnutych si môžeš nechať pre seba.
Prvý príspevok
.
.
ڪو انولو داس جي ڪوڪوٽ ڪريو
.
.
.
Na ktorý si si sám odpísal

....B.....O....H....A.......

Fakt máš inteligencie na rozdávanie.
Denne tu
amateri.com/sk/forum/25024/denne-tu
Tak tie prívlastky o jebnutych si môžeš nechať pre seba.
Prvý príspevok
Na ktorý si si sám odpísal
Fakt máš inteligencie na rozdávanie.

SAMOSPÚŠŤ
FOTO pred ZRKADLOM