Tak jiné to je když doma jsou deti a když nejsou doma..
Nekdy je fajn rychlovka.. cca 15-20min.. a jindy 40min.. obcas i déle.. podle toho jak si to zrovna užíváme :)
Jsem ráda že mám partnera který si umí poručit a neudělá se když nechce. Občas se i stane že se udělá, ani ho nevydá a jede se dál.. boží prostě
Nekdy je fajn rychlovka.. cca 15-20min.. a jindy 40min.. obcas i déle.. podle toho jak si to zrovna užíváme :)
Jsem ráda že mám partnera který si umí poručit a neudělá se když nechce. Občas se i stane že se udělá, ani ho nevydá a jede se dál.. boží prostě
Chlapi, naučte se používat ruce a jazyk, když to umíte a dokážete přivést ženu do sedmého nebe, pak podle mých zkušeností ženy většinou neřeší, jestli se uděláte za 5 minut nebo za hodinu 😎 I když samozřejmě vydržet minutu není vždycky ideální.. Stejně tak jako bušit do toho bezhlavě 2 hodiny.
Spíš jde o to, jak je to vášnivé. Nemusím moc muže, co vydrží hodiny, ale je to jen o tvrdém péru a nic. Pokud v tom je vášeň a je to jak poprvé, mám orgasmy po celém těle a přítel si to taky moc užívá. Pokud se v zvrtne v pohyb před a zad. Je to nuda i po 5minutách. Takže raději si dopřeji delší předehru a kratší sex.
Je fajn když se navzájem masírujem, každý chvíli a do toho se milujeme. Vydržíme relativně dlouho a jsem celou dobu hodně vzrušení.
Je fajn když se navzájem masírujem, každý chvíli a do toho se milujeme. Vydržíme relativně dlouho a jsem celou dobu hodně vzrušení.
Tvrdej je základ... pokud je tvrdej tak napůl tak to není moc zážitek pro nikoho ale pokud je jak skála tak to manželce stačí klidně jednu minutu a je hotová...to pak i já jsem brzy.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Dle potřeby.Kdyz máme rychlovku tak třeba za 3 minuty.Kdyz máme volný večer tak třeba i po hodině.
Naučil jsem se kontrolovat svůj výstřik ,někdy pokud by chtěl tak můžu stříkat i za pár desítek vteřin a někdy to zase dokážu zadržet jak dlouho chci i když se partnerka může snažit sebevíc .Ne vždy se to povede , chce to tréning .
Jj také to mám takhle. Tak dlouho až se partnerka nahoře udělá (jednou nebo víckrát jak chce každopádně až má dost) a potom se nechat od partnerky dlouho trápit, třeba i s přestávkami 

3 min a max 15 ale to už je zabíračka,myšleno tedy na 1 zátah
v poslední době době to mám tak, že souložit vydržím opravdu dlouho. i když stopkama si to neměřím. a když chci, tak se dodělám ručně. přítelkyni stejně musím udělat prstamka nebo jazykem
U nás je to různé....ono vzrušující rychla rychlovka je také super
. Jinak sex s předehrou, u nás trvá cca. 30 min...
Kvůli 30 minutám i s předehrou, nemá cenu vyndavat péro z kalhot.
Jj každý má svůj styl a co se mu líbí...
Hodinu....hodinu a půl....umim oddálit.
Doma 25-20 minut.
Jinde, např....s amatérem i 90 minut.
Jinde, např....s amatérem i 90 minut.
Ahoj presne taky doma tak max 25min.
A u kámošky třeba 45min. Ale záleží na hromadě veci jsem schopnější stříkat i za minutu
A u kámošky třeba 45min. Ale záleží na hromadě veci jsem schopnější stříkat i za minutu
Neuvěřitelné. To snad nemůže být pravda ... Já všude slibuji maximálně 10 minut.
Tohle je těžký. Přítel vydrží minutu a zároveň přes pul hodiny. Když chceme rychlovku a jede si přesně ideální tempo tak je schopnej být hodně rychle. Když je čas, tak naopak má výdrž dlouhou. Jasně jsou chlapi co výdrž nemají v žádném případě ani když se snaží přerušovat pak může pomoct guma nebo nějaký gel.
Obrezany většinou půl hodiny, zkrátit to jde těžce.
V této podobe
jsme praktikovali ještě, kdyz jsme neměli děti...nyní jsme rádi max. za 2 kola večer, když spí a ráno se nám o sexu může jen zdat
....Každá životní fáze má své ...
Neboj, děti vyrostou
a času bude dost
@Hatori69 - Pojem "dlouhá doba" nemůžeš pochopit protože tady už dost dlouhou dobu otravuješ.
Tak asi 5 minut, záleží na nadrženosti. Ale pokud by mě udělala, tak potom po pauze bych vydržel píchat třeba půl hodiny v různých polohách
jen půl hodiny? ježiš
jasně že jo.potřebuju si to pořádně užít,rychlovky nejsou nic pro mě
(editado)
I kdyz zalezi taky na zensky mel jsem takovou se kterou jsem strikal za 10minut a takovou co spravne mazala a tu jsem sukal hodinu...

Vydrž do vystriku
Zkušenosti