Kolik jste vyšukali amatérek?

...

Pánové, kolik už tady máte zářezů za ty roky? Pochlubte se.
zlobivy1980
zlobivy1980 Inativo 4 ano atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
myslíš ty debilní trumpety tady? amatérky ano, ale v reálu. to ano.
Amatérek dvě ale hodně kurew.To Joo těch je tady dost😉
Vlastně..jestli se to teda počítá, tak moje ex byla taky amatérka. Ale nejdřív jsme se vzali a až pak se zamaterizovala. Takže dvě... *23*
Už jsem tu nějakou chvíli a reálně jsem se tu s pár amatérkama seznámil. Přesněji myslím se čtyřma i nějakým párem. Vždy to bylo příjemné setkání s divokým koncem. Rád na to vzpomínám. Jen si musím trochu postěžovat, že poslední roky tu umí všici jen spíše psát než něco podniknout reálně. Virtuální svět z bezpečí světla monitoru zateměl reálný život s vůní adrealinu a hlavně reálného sexu.
I my jsme už s pár Amatéry něco podnikli. Buď jsme se tu s nimi domluvili nebo jsme je poznali na swingers. Tam totiž také chodí dost Amatérů.
Celé roky to tady počítám...a je to přesně 0
Moje žena měla 6 amatérů a další 4 na swingers.
Nikdy mě nenapadlo to počítat a hlavně jsem ráda za ty amatéry,se kterými udržují nějaký kontakt a vím,že by nikdy nepsali takové bláboly,jako kolik měli amatérek atd.Uz jsem narazila na norník.cz..to se mi, z vás chlapů,chtěli blít poprve,ale naštěstí mi mi normální kamarádi vysvětlili,že toto ventiluji jen opravdoví ubožáci a zoufalci.Jinak přes 4 roky stejný amatér,se kterým je sex dokonalý, tak nemám důvod měnit.Nicmene on potřebuje častou změnu,tak si to kompenzuji i já jinde.Nemam žádný problém reálně se tady potkat,ale je fakt,že si hodně vybírám.
Ahoj já dvě a stoho jsem z jednou zničí už zůstal 7let
Myslím, že ženské by mohly napsat to samé, že je to s vámi,muži, složité... Jen vypisujete, a nic moc akce.
Já se setkala s dvěma, prvního na druhé schůzce nechala, ať si lízne, trošku jsme si s ním prohrála ale při akci se to nějak nepovedlo, dvakrát zasunul a byl hotovej... A já? No zklamaná a nevylízaná, neuděláná... Chtěla jsem mu dát ještě jeden pokus, ale když jsem chtěla, neměl čas... A pak přišel na řadu druhý, xy odpovědi jsem jen tak odpověděla... slovo dalo slovo a za pár dní jsme se potkali na kafe, které skončilo pro mě parádně, sice jen orál, ale luxusní, druhé setkání bylo ještě lepší, teda z mého pohledu, a pak už to s námi šlo...sex, sex, sex na milion způsobů... Jen mě trochu štve, že jsem si teda moc nepolepšila, doma má tvrdého a velkého ocasa, kdy si řeknu, ale mezi tím vším mě prostě vzrušuje ten sex jinde... (editado)
Tady na amaterech asi 2.Je to tady s ženami špatné. Real je reál prostě.
nula celých nula celých nula nula! Ta skadzi paru zoberem?
To bude hodně stručná odpověď. X let zpátky pouze jednu *3*
Taky se vyjádřím i když, nejsem muž😂
Za 2 roky 15 schůzek a z toho jsem měla 3 😉 zbytek mi nesedl, takže káva a nic 😁🤭🤢
S tím 1) to táhnu, už druhý rok stálý milenec.😊
S tím 2) občas hodně málo začal pracovat v zahraničí😩
S tím 3 je spíš prdel 😂🙈... (našla jsem Kamaráda co je vrba občas Prcáme, ale to se nepočítá 😂😂😂
Takže ty máš jednoho stálého milence a dva víceméně občasné. A zřejmě bys ještě ráda dalšího.
Hodně vzrušující samička :-)
A co mi dámy? Máme se také chlubit? *243*
Jen se také pochlubte. Určitě to budou veselejší čísla, než kterými se chlubí pánové :)
Slovo nymfomanka nemám ráda, mám sex ráda. než jsme začali jezdit na hromadné akce, tak jsem si užila sex s cca 42 muži, Za dobu návštěvy SW a podobných akcích je číslo vyšší. cca 86. Ale co je hlavní, že se v žádných případech nejednalo o nevěru. Vše bylo za dohledu muže, nebo o tom alespoň věděl.
Většina mužů jsou pokrytci. Svoje ženy si brání, ale cizí by chtěli dostat. Většina je slušných, zkusí nabídku a když je negativní, už neobtěžují. Jiná skupina je těch, co i po odmítnutí obtěžují a myslí si, že dosáhnou svého. Přece každý si má právo vybrat toho, s kým si myslí, že mu bude dobře, nebo ve které skupině si užije to pěkné. Ještě dodám, že se nejednalo jen o setkání s amatéry. Většina seznámení byla v reálu, nebo na plánovaných setkáních, kde je výhoda, že se nekupují zajíci v pytli. (editado)
Soude podle me drahe radeji ne, to by panove zavideli:'l
Zatim 0. Ale já tady jsem spíš kvůli fotkám než že bych hledal někoho na real.
Víc jak nad 0 jsem se nedostal🤣
Na chlubení to není, já samostatné dvě a v páru čtyři.
Za ty roky co tu jsem tak jenom jednu a jeden par coz neni nic moc.
Před dvěma lety s jiným profilem jsem tady našel jednu docela pěknou blond čtyřicítku. Sešli jsme se v mekaci v Praze, pak dvě procházky a sex u ní a pak tak různě. Docela to šlo, ale ona začala chtít víc. Asii to docela šlo,mívala mokré orgasmy. Říkal jsem ji ty moje fontano. Já ale nechtěl narušovat soukromí. Postupně se z ní vyklubala trochu šílená ženská. Myšleno brala prášky na hlavu a nebyl to nějak poznat pokud je nevysadila. Pak měla až děsivý hororový pohled. No čím víc mě chtěla jen pro sebe, tím se blížil konec.

Pak jsem si dal chvíli pauzu a teď hledám něco nového.
Kandaulisti, počitají zářezy jakým způsobem?
No tady na amatérech přece všichni všechny :D
zady , tady najit zenu je nemozne
Dá se tu najít 😉. A není to tak těžké
Jsem tady už nějaký ten pátek...A kolik jich bylo...Tak do 10...jde to i tady 😉
Fšechny?! To leda bys byl Chuck Noris, ten udela i vsechny kliky a dojede na konec kruhoveho objezdu!
Já zatím žádnou. Ještě mě žádná neoslovila.
13 let a jednu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉
3 ženy,8 párů za 10 let co sem chodím
Pokud se nejedná o ty placené, tak jen jednu.
Ja si vždycky po aktu s amatérkou udelam čárku do zapisniku. Dnes jsem to secetl, a víte kolik čárek jsem napočítal? Ani jednu, přátele.
Jsem na tom stejně, podle mých přepočtu to je od nuly k nule . Daleko víc se mi dařilo na lidé.cz které už není
Jednu, je to už víc než deset let, trvalo to možná tři roky.. . ale ještě si občas napíšeme ..
Peklo123
Peklo123 Inativo 5 ano atrás
Ahoj skoleni tantric education je dostupne pro kazdeho z nas, ovlivnuje sexualni zivot i vztahy a uspesnou karieru. Zaroven ti umozni ovladat svoji chloubu a zene pracovat s muslickou a krasnymi emocemi z ni plynouci. Barevna skala emocionalniho propojeni je z ciste globalniho hlediska jen principialni bazirovani na bezvyznamnosti emoci
Tak já ještě jednu a mám první *22*
To mi připomnělo *1*

Řekni, kdy naposled ses miloval se ženou?
Ňákej pátek už to bude.
Je to přes tři miliony let, Dave.
Já to počítám v dobách ledovejch a to jsou jenom čtyři. A v přestupnejch dobách ledovejch ani jedna. *22*
- A nikdo jiný s ním nesdílel důvěrné okamžiky?
- Jen jedna, ale tu propíchnul
Ještě že mají sadu na opravu duší *1*
Se třemi , ale když to vydělíš trojkou , tak vlastně jen s jednou *3*
No ty nic. Tobě zadna nedá. Takže tu jen blbe kecas, zakladas dalsi profily, nadavas na zensky kvuli svy neschopnosti a honis si saska *3*
A co takhle kolik amatérů skončilo v náruči amatérek??
Taková čísla ani neexistují *3* Já věřím tomu , že tu každá měla hodně , ale opravdu hodně sexuálních partnerů .
Tady je můj kamarád Majzlík, měl spoustu a spoustu přítelkyň!!!
Jistěže v reálu, tu přece ani nejde o virtualitu
Asi 80. A některé dokonce opakovaně. Ostatní nebyly amatérky.
Ty? Leda prdel nějakému buzerantovi *3*
Splznil? To má něco společnýho s Plzeňským?
Poslyš, Kefalín, jak vypadá takové krásné péro? (Když někoho občas vidím ve společné sprše, řeknu si akorát: má ho velkýho x malýho, vytáhlou předkožu a to je asi tak vše... ale krásnýho *269*)
Tak to je mazec*3* Vidíš...i bez sexu Ti ta žena dokázala dát zážitek, na který se nezapomíná*4**1*
mne na tom zaujalo, že jsi zřejme celnik, co si nechal chlast, ktery šel zabavit
Tak tomu se říká zážitek 🤣 Neskutečně jsem se tímto příspěvkem pobavila, třešinkou na dortu je pestrá slovní zásoba 👍
Tak tvuj zazitek by chtelo zanest do Zlate kroniky. Dlouho jsem se tak nenasmal-jsi lidovy vypraveč 👏👏
Vukmir-... 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄,.............