https://swing3rschaty.webnode.

Prosba

https://swing3rschaty.webnode.sk/
Ahojte pozná niekto tuto stránku a akciu? Bol tam niekto?prosim napíšte
Možno to ani nie je ojeb, ale ženy sa tam zúčastňujú za peniaze, takže niečo ako sex v bordeli. Nie z chuti a spontánne, ale za peniaze *17*
logicky ......zenam ponukaju zarobit 200 eur za vikend a muzi platia 100 eur za vikend. Takze uz pocty nesedia. Proste ojeb
Cely vikend šukať, zodraná mušla a v nedelu dostať 200€, nechcem hodnotiť, ani si predstavit tú osádku*1* potom.
Ale tebe by som dal viac :) vyzeráš fantastický
Už len to, že niekto chce dopredu zálohu ....🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Čo máte 5 rokov?
Urcite sa najdu aj take, co za peniaze sexuju s chutou a spontanne*1*
Ahoj aj ty?mám záujem ak ano prosím odpis ďakujem
Na akcii bol kamarát no čo k tomu povedať dievčatá sú zaplatené spoločníčky ďakujem neprosím
Už to je nedôvery hodne že keď začali robili reklamu že akcia chata Vrútky ma pokeci a aj tu na amateroch. Môžem potvrdiť že my sme nikdy žiadne peniaze a už vôbec nie žiadne zálohy nikdy nevyberali...takže len aby ste vedeli že osobne si myslím že to je len odrb... Ľudia čo chodili k nám sa ma na to pýtali... Je to podvrh... Nech tu napíše niekto že bol na ich akcii..
Zdar..a ty poriadas nejake take akcie?...bol.by záujem
Kvalita stránky vrátane adresy je mizerná. Lacné a amatérske na "profi" akciu.
A tá fotka z woodstocku *3*
Myslíš ze to je odrb?
Som s nimi písal a povedali ze sú tu dobre referencie
Dal som zálohu
anaheim123
anaheim123 Inativo 5 ano atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Keď to bol ojeb, aký bol problém to nahlásiť na políciu?
ako si nakoniec dopadol?bolovšetko v poriadku?
Nie
Buduci tyzden idem aspoň mam ist
Poznas ich
Ver tomu, že aj keď si dal zálohu nikam nejdeš........je to ojeb. Ver mi
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ale Preco myslíš Ano boli aj na pokeci
Myslím si, že celý odrb je v tom, že im (alebo sebe, ak na tom zrejme participuješ) robíš neplatenú reklamu vo viacerých témach Fóra.*22*
PS: Nie, ani som na to neklikol, na tieto finty, ako si zvyšovať návštevnosť webu. *287*