Dáváte jim fota a videa a máte slevu nebo peníze za to???
Ještě jim tupci rádi zaplatí za nic.dobrej byznis pro hlupáčky a zaostalé.
Ještě jim tupci rádi zaplatí za nic.dobrej byznis pro hlupáčky a zaostalé.
ještě tak umět ty slova správně napsat
Prodají vaše fotaa videa? a co z toho máte vy???
Není špatný napad.Třeba takový náramek gumovy na ruku super.Někde u vody či wellness poznáte lidi kteří jsou možná stejně naladění jako vy,pokecate a třeba se seznámíte.To bychom brali.Neberte to jako nějaké kroužkovaní ptactva
ale nebylo by to spatne a hned víte na čem jste a vyhnuli třeba trapasu při osloveni.
Podle vasich kreditu bude vip stat 150kc a verim tomu ze to bude presne na zacatku prazdnin
Ahoj všem. Super nápad. Osušky, župany, plavky. A na plavky ještě nechat natisknout nick tady z Amatéru 😀
Tak když už to lidi čtou, tak zkuste napsat o jaké předměty by byl zájem, inspirovat. Asi nepůjde o věci pro běžný civilní život, vzhledem k zaměření.
Osobně jsem pro ty ručníky, erotické pomůcky, ale třeba i nějaký hrnek , župan, ...
Osobně jsem pro ty ručníky, erotické pomůcky, ale třeba i nějaký hrnek , župan, ...
tak sanmozřejmě dámský trika,pánský už mám a osušku taky
...propisky,placky...
Klicenky pro nektere zdejsi uzivatelky
Ale taky i pro uzivatele 
https://is.gd/02xUWA
https://is.gd/02xUWA
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
tak neinvestuj, není to poviné, tohle vlákno není o tom jestli investovat nebo ne, ale o tom jak zhodnotit kredity i k něčemu hmatatelnému. A pokud nemáš něco k tématu, zkus aspoň jedno vlákno vynechat ze svých neutuchajících mouder.
Máme to v plánu, jen jdeme postupně :)
Me by zajímalo, když už muže člověk darovat kredity za galerky, blog, apod. Jestli je nějaká z oblasti nejvíce oceňována ostatními uživateli- myslím tím jestli videa nebo fotky,apod. Dekuji
To rande
? ...
... Tak to teda začneme sbírat kredity
na kolik kreditů teda vyjde rande s libovolným adminem ? 

ale jsem rád že aspoň nějaké využití bude, že nepůjde jen o kolotoč peněz mezi uživateli
ale jsem rád že aspoň nějaké využití bude, že nepůjde jen o kolotoč peněz mezi uživateli
tak to abych začala sbírat taky
Ty nemůžeš, sama budeš v tombole, lístek za1 kredit
ještě že v tombole jsou jen admini
Popremyslime nebo pak nejaka drazba, kdo da vic
To by šlo, dobrej nápad
... A za kolik kreditů by bylo třeba pivo s Váma?
tobě stačí donést pivo a můžeš pak i přespat . Ale rande s Adminem by byla zajímavá odměna za pořádný balík kreditů. Dobrý návrh
Vas adminu tady bude pristi rok vice jak ve vlade Čr

Nemam slov
No vidíš, to je nápad - rande

Kredity - reklamní předměty
aby byly aspoň k něčemu
a třeba by to lidi motivovalo více peněženku plnit.