mně to vzrušuje hodně, je mi 36
Ženské 40+ jsou s ochlupeným podpažím i pičkou strašně svůdné a vzrušující
pořádné beranice všude, to je ono!
Ahoj, libi se mi to, rad lizu zene podpazi pri milovani a chloupky jsou bonus.
Mě se líbí nevýhodné podpaží. Zarostlá kundička je úžasně sexy 😍🥰😘
Žena má mít právo být ochlupená jak chce a nikdo by jí za o neměl odsuzovat ..Chlupaté žena mi zdá svobodnější .-
Asi bych tomu neříkal svobodnější - jsou vousatí chlapi svobodnější? Prostě ať si každý dělá co chce, stejně jako se nepohoršujete nad zarostlýma bradkama hipsterů, tak ať si holky nechají narůst co se jim líbí - je to jejich věc.
To ne ,ale dost žen se holí jen aby je někdo hloupě neodsuzoval .,mám s tím osobní zkušenost ,.
Ahoj mne to hodně vzrušuje pokud si žena neholí podpaží...Nehol si ho jsi skvělá v dnešní době...
(editado)
Miluju to. Bohužel moje žena je příliš pod vlivem okolního zblblého světa.
Ahoj,diskuze je asi skončena :))),ještě přispěji...mě třeba vzrušují chloupky,úplně všude...ahoj
Ahoj mě se to velmi líbí mám moc rád starší ženy které jsou nevyholené:-)...chci se zeptat zda nemáš taky zájem o zajíčka z prahy protože bych chtěl se někdypomilovat s nevyholenou ženou odepiš díky:-)
je nejlepší
muj muz to po me chce
Mna to vzrušuje,je to krásne
Aho, ženy jako Ty se mi strašně líbí. Nevyholené podpaží mne vzrušuje snad ještě víc, než nevyholená kundička. Moc Ti fandím a moc by mne potěšilo, kdybys mohla poslat nebo dát sem na Amatéry nějaké fotky.
https://www.facebook.com/pages /Nevyholen%C3%A9-p%C5%99irozen %C3%AD-je-p%C5%99irozen%C3%A9/ 250668488362902
Taky se hlásím k příznivcům neholení. A neholené podpaží u ženy mě vzrušuje stejně jako neholená kundička - prostě to mám rád a líbí se mi to o to víc, že v dnešní době je to vzácnost.
Je to velmi zrušující, bohužel dnes je takových jako šafránu. Zastánci holení argumentují hygienou. Ale když se nebude mejt, tak bude zapáchat i ta vyholená. Je tu spousta příspěvků od "holičů" ja fůj, ohol to apod. My jsme tolerantnější. Ještě jsem neviděl, že by někdo byl hrubý ve smyslu: to je děs - nech to zarůst!
Pokud se mi žena líbí,je mi jedno,zda má vyholené pohlaví či ne,ale nedovedu si představit,že by manželka neměla vyholené podpaží.Ale samozřejmě je to Tvé rozhodnutí.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ano prosím zůstaň takhle neholená je to krásné a přirozené a kdo píše opak je to jeho věc těch hoátek tu mají dost a dost. Moc ti fandím!!!!!

Nevyholené podpaží u ženy
Vzrušuje to někoho?