Košice príroda

Honka

Kde v ke sa dá honit a sledovať iných? Pripadne sa k nim prídat?
Košice stará tržnica, blšak po poludní aktív domin pre neukojenu pasiv děfku aj dvaja..
Real
Ahoj, zajtra nemôžeš? Ak môžeš napíš čo najskôr.
Dnes po 10. hodine cestujem cez Košice do Mihaloviec.
Budem fajčiť kohokoľvek, bez vekového obmedzenia, ako si želáte.
Môžete mi to vtlačiť hlboko do krku. fajčím s kondómom. Som skromný, poslušný, bitý, fackovací chlapec. Pľuvať a cikať!
Rada sa vyzlečiem, odfotím si ma.
Píš teraz!!!
dnes od 17 h do 19h Zelený dvor Košice nájde sa active dominánt pre pasíva na reálne stretnutie. Real
Zelený dvor, dnes medzi 16-18 sa pôjdem trochu povoziť na bicykli, stretnem niekoho? 😉
Niekto na nudaplaz teraz? Sám sa tu nudím 😀
oneiros
oneiros Inativo 4 ano atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Tak čo som len zaregistroval ja tak niekedy to bolo aj male letisko popri ceste smerom na Bohdanovce pri odbočke na Myšlu ,,, ale aj parkovisko pri pomnikoch na Dargove,, alebo na Bankove,, ale čo všetko z toho je ešte aktualne či nie nvm posudit,, sam som na tych miestach nebol za tym učelom,,
Ahojte, som na sluzobke teraz v KE. Viete mi navrhnut nejake miesot, mieste kde by som mohol skusit teraz vecer? Kde by som mohol prist?
Dakujem.
Oživím trochu tému. Dajte tip na miesto v Ke na sobotné nočné bláznenie?
To fakt nikto nevie o nejakom dobrom mieste? To neexistuje v KE a okolí do 50 km nejaký prístupný opustený nestrážený areál či budova kde by bolo možné praktikovať outdoor honenie, voyerizmus a podobne bez rizika, že na mňa niekto zavolá hliadku, pobúrim rodinku s deťmi na výlete alebo skončím večer v správach zachytený na kamere?
Napis mi :) do správy :). Môžeme niečo podniknúť :)) (editado)
Zelený dvor stará cesta, o 20 minút 😉
Én magyar exhibicionista fiú vagyok. Bárhol bárki vagy bárkik előtt meztelenkedek maszturbálok vagy mélytorkosan szopok. Oda megyek, ahová mondod. Szabadban, vizparton, parkolóban, nyilvános wc-ben, kertben, lakásban is. Fotozhatsz, videózhatsz is.
KOSICE železnična stanica vysoký chalan so strniskom v ciernom oblečení. červené boxerky GUESS ak si tu ozvi sa 🙏 boli sme spolu cca pred hodinou
Daj nejaké detaily pre ostatných :D
Zdravím vospolok, tak som práve na Zelenom dvore pri vysielači, tu je to fajn, dá sa tu fantazírovať, ja by som preferoval túto lokalitu, ak by som chcel niečo s niekým podniknúť v prírode kúsok od mesta.
Zašiel by som aj ja, sa tam trochu poprechádzať ...
Caute mozno trochu mimo zaber, ale nahodou niekto nemasiruje v kosiciach? :) dnes vecer by som mal cas. Dik
Košice! Pondelok 15:30 -17: 00 Krásne jazero. Opaľujem sa nahý. Odfoť sa a budem fajčiť. Som hlboko v hrdle.
Budem vzadu. Pri železničnom moste.
Ahojte a KE nad jazerom sa nic nedeje?
Košice! Dnes! Štvrtok 15:00-17: 00 Krásne jazero. Opaľujem sa nahý. Odfoť sa a budem fajčiť. Som hlboko v hrdle.
Budem vzadu. Pri železničnom moste.
Zelený dvor je dobra lokalita,, už som si tam 2x užil.. 👍 Takže môžme sa dohodnúť a dať aj viacerí stretko,, či aj párik.. 👍
a kde na zelenom dvore to je?nech mam predstavu dik
Skusenost mam Anicka v noci, mal som tam sex a dalsi parik dalej mal tiez :D
My sme videli ich a oni nas nie, potom ked skoncili, rozdali sem si to my
ahojte, niekto niekde dnes nieco podniknut , nejaky kuk ? Napiste správu dohodneme :P dakujem
Parkovisko smer Alpinka. Potvrdzujem.🙂
Najlepsie asi zelený dvor pri salasi
Hm tak asi zvykne tam byt aj dost "plnka" si myslim,, parkovisko pri salaši skoro nikdy nieje prazdne, a chodia tam aj rodiny s detmi na bike sa najest .. tak aj "les" okolo nieje asi najkludnejšie miesto,, ale neviem neskumal som to.. len moj nazor
Správne. Na take veci keď sú hlavne manželia alebo priatelia treba take miesto aby to nebolo nezneužite 😉. Vlastne sme s vôbec nedozvedeli o niejakom dobrom mieste. Škoda.
My semtam cez vikend parkovisko Drienovec....je prazdne hned pri ceste a semtam prejde nejake auticko a nazrie....
Chodím tadiaľ častejšie, aj som tam niečo fotil %), kvitujem to miesto, len občas je tam celkom nátresk cestujúcich a často tam pomáhajú a chránia spoza kríka. A je asi 30 km od KE.
Ide o to, ako píšete, že niečo vidieť alebo zažiť bez predošlej cielenej dohody je nemožné, to je ako podať si keno a vyhrať.
Aj keď sa niečo také práve deje, deje sa to principiálne tak, aby o tom nikto náhodne okoloidúci nemal preventívne ani šajnu.
Teda bez dohody max tak dielo veľkej náhody.
A miesta? Zelený dvor, tam je asi najviac kešiek (k využitiu či k odlovu), ostatné prezradí fantázia. Trebárs bývalý blšák je čarovné miesto, alebo akékoľvek málo frekventované parkovisko či zákutie.
Presne tak. A po ďalšie keď aj niekam príde párik alebo niekto samostatne, je ťažké odhadnúť za akým účelom. Hlavne ak nikto z prítomných nezačne nič robiť. Tak môžete chodiť mesiace kadetade a na nič nenatrafíte. Vo wellnessoch je to podobné. Neviete, kto aký je a ako zareaguje na to, čo "náhodne" uvidí :)
Niektoré ženy sú v pohode, no iné zakomplexované histerky sú schopné narobiť vám nepríjemnosti.
Ta máš parkovisko smerom na Alpinku od čermela na pravej strane, kde sa dá uskutočnit rôzne akcie, alebo za Drienovskou N.Vsou na pravej strane je odpočivadlo.
A už si tam niečo zažil? Pozoroval?
Alebo na Baňu na konci Starej Spišskej cesty.
Parkovisko je velkeeeeee. Takže si myslim ze to az take nebezpecne nebude.😀
No tak hej no,, ak je auto väčšie , tmave okna a stalo by bokom, asi by si nikto nevšimol čo sa deje v ňom *4* no "pohyb" je tam veľky,, asi na dlhe veľke akcie či sledovanie niekoho to velmi vhodne nieje (nepišem že nebezpečne) *4* to je samozrejme len moj nazor,,*4* (editado)
Ale mozno ide o to aby si niekdo nieco vsimol... pristupil a odhalil vajcaaa
Hm možno hej, maš pravdu,, možno su taky čo radi "ak ich niekto vidi ak si ich všimne ak maju divaka".. a možno aj pristupia a sa pridaju,,,
Nikto nič. Asi také miesto tu nie je. Len by mnohí chceli, aby bolo.
Ja chodím do lesa u nás dasa.............
Kedy a kde? Navrhnite. Milujeme nahé prechádzky.
Keď je to možné tiež Poprosime miesto a čas 😉
Tak to by aj mňa zaujímalo. Snáď sa nájde nejaká odpoveď :D