Jsem,nejsem kandaulista?

Rada

Ahoj,přišel jsem si pro názory. Při sexu s manželkou myslím na to,jak to dělá s jiným mužem. Jak mě podvádí,představuji si ji jako tu největší kurvu. Vzrušuje mě to,ale ve skutečnosti bych to nedal,nedovolil bych nikomu,aby mi na ní sáhl. Před výstřikem mě to rajcuje, po výstřiku si říkám,že jsem debil. Manželka to ví a nechce dva muže, ani ženu do trojky. Čím to vlastně trpím?
Trpíš standartní penisoidní paranoí, která má za následek přesun části spermatu do mozku, kde ti tlačí na centrální nervovou soustavu.
Nejsi , podle mě kdybys byl tak již dávno od představ dojde k činům :-)
Tak co jsem se tady svěřil,tak se mi to v hlavě rozleželo a tato myšlenka mě úplně opustila. Dlouho jsem o tom v představách snil,ale už vím,že představa a realita můžou a jsou rozdílné věci.
Teď mi přijde rajcovní někomu ošukat jeho manželku,která má na sobě ještě prsten :-) ale jsem věrný. Zůstane to jen v představách. Ně všechny představy by bylo dobré realizovat. Pak to třeba ztratí to kouzlo.
Neboj, ona se ti ta myšlenka vrátí.... a věř mi, že se ti to bude líbit.... navíc se s manželkou do sebe ještě víc zamilujete, teda alespoň u nás to tak bylo...
Víš ty co chceš??
My když se někdy čas od času urveme na sw tak se mi líbí když máme s ženou trojku, ale já být s jinou ženou mě nějak extra moc nebere.
Ve fantaziích nás může vzrušit ledacos.. To neznamená že to uděláme..
Mého to taky rajcuje. Ale taky jen v představě ve skutečnosti ani omylem.
A pokud by se to líbilo vám oběma.. proč to nezkusit.. jen by měli souhlasit oba..
Me by zajimalo, jak vis, ze kdyz bys zenu nechal sukat s jinym, tak bys to pak nedal? Pokud te takove predstavy vzrusuji, asi k tomu kandaulismu vazne inklinujes. A podle meho nazoru dokud to nevyzkousis, nebudes si jist. Treba se pletes a byl bys ze sexu tve zeny s nejakym mladochem ve vysledku nadsen. Ovsem pokud mas obavy, ze by sis zeny pak nevazil, radeji to ani nezkousej a nech tyto predstavy jen v hlave, tedy nezrealizovane. Proste rady lidi jsou jedna vec, ale druha a podstatnejsi vec je, jak to citis ty sam a zejmena tvoje zena a tim bych se ridil.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Vidět , jak to tvé manželky zajiždí jinej pták a ona začíná být v tranzu, není jednoduché!
Když je to poprvé, je to směs žárlivosti a vzrušení...Ne každý chlap to ustojí, když žena šuká s jiným a ještě má větší péro, které mu pořád stojí! Ale kdo má předpoklady, ten to ustojí a druhý ať tyto choutky si nechá zajít.
Vždy mívá manželka z cizím daleko větší a hlasitější orgasmus, a když vidíš, že ti ji
cizí chlap napouší semenem chce už zralé jedince!
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Někdy mám i fantazii,že bych dovolil cizímu sex s manželkou,ale musel by to být velice mladý kluk,velice mladý. Jakože, by mi to vadilo méně,ale i tak si říkám,že to prostě nedám a že bych pak tu manželku nemiloval a nedokážu si představit soužití s ní po tom co bych ji půjčil.
Tak to radši mysli na práci než uděláš nějakou kravinu.*6*
Nám je přes 30 let,toho kluka jsem myslel věkem minimálně 18 maximálně 20 let,aby mu bylo. Ale stejně vím, že by mě to vzrušovalo jen při samotném aktu a po aktu by mě to sralo.
Ty jsi dobry vemeno. Chudák tvoje partnerka.
A proc by si navrhoval takhle mladeho klula? Zajima me duvod proc myslis na to, ze kdyz uz, tak by si ji predhodil, takhle mlademu klukovi. Proc ne treba padesatnikovi?