Som trochu iný...

A hodil by sa mi váš názor.

Zdravím ťa.
Napíšem môj pohľad na tvoju osobu. Ako si chcel. Môj subjektívny pohľad, na základe toho, čo o tebe viem.
Nepoznám tvoje správanie, iba vidím, ako sa prezentujes.
Môj postoj k tebe je neutrálny.
Napísal si toho veľa, a to tak veľa, že je to hádam tvoja najvypuklejšia črtá, ktorú si prezentoval.
Kvantita prekryla obsah, človek sa prichytí pri Tom, že preskakuje pasáže.
To na mňa pôsobí tak, že si v podstate egocentrik väčší, než by bolo žiadúce.
Sám si si zadefinoval, čo je správny chlap, a čo nie, sám si vzal za objektívne platné svoje vlastné subjektívne predstavy o tom, ako chlapov vnímajú a hodnotia samotné ženy.
Ok.
Následne sa dozadujes názorov iných, ktoré následne komentujes znova siahodlho, so zámerom vysvetliť svoje vnímanie sveta, a v podstate presvedčiť o nich spoludiskutujucich.
Na fóre, aj v blogu.
Miestami sa zdá, že potrebuješ diskutovať najmä sám so sebou. Amatéri tu sú pre teba de facto štatisti tebou moderovanej diskusie.
Čo potrebuješ? V prvom rade poslucháča, teda poslucháčku, a obdivovateľku. Pretoze si si vedomý toho, že je na tebe a tvojom svetonazore čo obdivovať.
Ja to vidím tak, že hľadáš niečo, čo sa ti zrejme nedostáva v takom merítku, aké si si zadefinoval za prijateľné.
Za mňa?
Mal by si zvoľniť, uvoľniť sa a pozerať na svet trochu benevolentnejsie. Nebazirovat na svojich pravdach a nelipnut na obidve okolia.
Vieš, aj klaviaturu vidíš čierno-bielo, a dokáže zahrat mnohé krásne melódie v rôznych štýloch.
Takisto, ideálny plyn je len v ucebniciach.
Ukáž, že si správny chlap, a pokorne prijmi môj nezainteresovaný pohľad zvonka (aj keď sám nie som asi správny chlap v mnohých ohľadoch), a implementuj ho. Máš na to.
Veľa zdaru a pohody!
Fido

👍 lepšie by som to nenapísal
Veď ak niekoho hľadám, napíšem inzerát, predstavy, aká žena by mala spĺňať moje požiadavky, a to je všetko.
Nepotrebujem napísať inzerát, blog, a to isté mať ešte aj na profile a k tomu ešte dva príspevky do fóra, ako ideš zaplatiť VIP, ako si ideš dať inzerát, a zisťovať, čo si o mne ľudia tu myslia.
Snažil som sa prečítať profil, potom blog, potom príspevky vo fóre, príspevky v blogoch a stratil som sa, výška, dĺžka, hrúbka, rôzne začaté a nedopovedane vety, myšlienky...tu facka tam toto.. Stratil som sa v tom všetkom, ale to bude asi moja vina
No mozno islo aj trochu o diskusiu, ja som sa napriklad nestratil a bol.som zvedavy ako to pan vlastne ma... a odpovede boli hlbave, otazky boli pohanane zvedavostou

Ale co kvitujem na moralnom.oddeleni policie je ze ty prispevky uz su o nieco.menej ako od majora rejpala, vidim posun, ktovie ci vydrzi
A na čo ti je názor na to? Snáď nebudeš žiť podla názorov, tam začína sloboda, keď nežiješ podla názorov, ale podla seba, či jak je to?
... a aký máš pocit z toho, že sa tu k tebe nevyjadrila ani jedna žena? Mne totiž veľmi normálny nepripadáš. Tvoje názory možno nenaznačujú BDSM, skôr ide o schizofréniu. Máš v hlave prepínač, ktorým sa zmeníš z milujúceho a spolupracujúceho partnera na "posteľného mača"? Neviem, či toto bude nejaká žena ochotná akceptovať... ako súčasť hry v rámci nejakého fetišu možno áno, ako integrálnu súčasť osobnosti asi nie... bohužiaľ...
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Tu ti musím zasa oponovať ja. Toto je práve to miesto, kde mnohí z nás pod ochranou anonymity prezentujú na verejnosti to, čo by nepovedali ani tej najbližšej osobe. Takže argument, že sa tu žiadna nevyjadrila, lebo je to niečo, k čomu by sa nepriznala, môžeš pokojne vypustiť, tu sa ženy už bez problémov popriznávali k veciam nad ktorými by si sa ešte aj ty červenal......
Ahoj, dovolím si napísať svoj názor, pevne verím, že to vezmeš ako snahu o konštruktívnu spätnú väzbu.

Ak sa zbavíš toho limitujúceho presvedčenia, že sa musíš obhajovať za to, kto si a ako zmýšľaš, tak bude všetko kompletne ok. Si kto si, nájde sa veľa ľudí, ktorým to vyhovovať nebude a odsúdia ťa, nájde sa veľa ľudí, ktorým to imponovať bude. Nezavďačíš sa každému a tak je to v poriadku. Nemyslím si, že je na mieste ospravedlňovať sa za svoju výšku a veľkosť svojho mužstva, trochu mám z tohto všetkého pocit (vrátane existencie tohto vlákna), že so sebou nie si kompletne stotožnený, resp. máš možno pocit, že je s tebou niečo zle. A to môže byť pri hľadaní partnerky väčší problém ako pár centimetrov hore-dole.

Pozastavil som sa aj nad tými fyzickými prejavmi, rozumiem, čo sa snažíš vysvetliť tým, že nie je výprask ako výprask a že celý svoj názor zakladáš na tom, čo je nám ako ľuďom prirodzené, ale treba si aj uvedomiť, že ako spoločnosť sa vyvíjame, bez progresu by sme neexistovali a hranice sa rýchlo posúvajú. Neviem, či je možné fyzické násilie akokoľvek ospravedlniť, ak existuje žena, ktorej by takýto model vyhovoval (a myslím si, že áno), tak je to niečo, čo je potrebné riešiť postupne a medzi štyrmi očami, nie na verejnom profile. Niektoré veci vyžadujú čas a veľa veľa otvorenej dôvernej komunikácie, kde jej dáš šancu tento "nepopulárny" názor pochopiť a zaujať k nemu vlastný postoj.

Takisto mi príde dosť zbytočné kritizovať v profile zmýšľanie iných ľudí, mal by byť reklamou na tvoju osobnosť, nie priestorom, kde sa vyfrfleš nad ľuďmi a ich blbosťou. Akokoľvek môžeš mať pravdu.

Inak máš dobrý písaný prejav a páči sa mi, že máš sám od seba minimálne také očakávania, ako od ženy, za to palec hore. Držím palce.
Nestrácaj čas, zaobstaraj si psa a záhradku *114*
- ako inzerat si daj... ale platit si kvoli tomu VIP mi pride ako chujovina.....
- ale o starsich, nizsich, svojskych muzov, s kratkym... tu nieje velka zhanka.....
Podla mna nejaka subinka by mohla vyhovovat. Nie je uch tu vela, ale nejake su.

Na druhej strane, podla mna si bdsm pozitiv viac nez dost, je lepsie to prijat a ist s tym ruka v ruke. Mas tie chute a predstavy, je to normalny fetish. Uz len najst masochisticky protajsok.
Mozes urobit jednoduchy test - skus mat normalny sex bez prejavov dominancie, fackovania ci obmedzovania pohybu druheho. Ak to bude rovnako vzrusujuce tak potom nie si bdsm. A ked to nepojde alebo si to budes musiet aspon predstavit, odpoved pride sama.

BDSM sa preklada ako bondage, discipline, sadism and masichism :) ak vyzadujes od zeny poslusnost, si v kategorii "discipline" a ak das vychovnu, su v kategorii "sadism" najma vtedy ak to prinasa uspokojenie tebe.

Myslim ze v roznej forme to do istej miery v sebe mame vsetci.

A ako vravim staci najst vhodnu submisivnu zenu to je cele. 👍
Ok, to dava zmysel. Proste je v podstate. Inzerat by mohol zniet "hladam zenu ktora ma rada dominantneho muza". A uvidis.
No praveze mi vela zien dnes pride nesubmisivnych, najma v praci, v rozhodovani, vo vztahu ci v domacich pracach. V sexe ziadaju aby bol chlap vyholeny tu i tam, nechcu fajku atd vyzaduju vecere vylety. Samozrejme vec pohladu.
Tak to bude zena plna protikladov - zrejme v civile uspesna, samostatna, rozhodna a emancipovana a v posteli poslusna, submisivna, rada prijimajuca bolest a tlak. Vcelku zaujimava kombo to bude.👍
Potom sem.napis ked najdes - som zvedavy na tu put.
"Proces hladania" som myslel ze ako to slo a co vzislo