ANKETA & EJAKULÁCIA

Koľko krát mesačne ejakulujete?

Cca 10x....je mozny orgazmus bez vystreku u muza?
Tak okolo 25krat. Asi polovica je rucna praca😂
tak do 10x, podla chute, nemusím mať každý den
Moj muz sa vystrieka cca kazdy druhy den. Sex mame kazdy den, teda mna urobi kazdy den, ale faktom je, ze on ked je pracovne vycerpany tak sa neurobi. Ale zopar krat sa stalo, ze sa neurobil aj 4 dni. To je asi strop. Ja si den bez orgazmu neviem predstavit, ale muz mi tvrdi, ze pre neho to nieje take dolezite. Vraj je vzruseny (to vidim, kedze sa mu postavi..) ale fyzicky to neda kazdy den. Samozrejme neratam, ked sme na dovolenke a ma uplnu pohodu..vtedy kazdy den.
Čaute, no tak to je divné %)
Ja keď som pracovne vyťažený, tak čím viac stresu mám, tým viac mi začína úplne jebať a kým sa nevystriekam, tak to neprejde. Je to ako nejaký buffer, aby som sa zo stresu nezbláznil %). Práve vtedy sa vystriekať proste musím.
A o tom, že orgazmus nepotrebuje, o tom vie písať zasa tá moja polovička, a ja to veľmi ťažko jednak chápem (ako je to vôbec možné?), a aj nesiem. Pre mňa je to dôležité, aby sme boli spokojní obaja, keď už v tom "ideme" obaja.
K otázke, aj keď už je zmazaná, u mňa: priemerne 60x/mes. Prítomnosť polovičky pri tom: radšej údaj neposkytnem %)
HappyJoy asi treba viac ako len raz za mesiac, lebo ti to dobre udiera na mozog
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
@HappyJoy To máš odkiaľ, že vyčerpáva? Aký má prosím frekvencia = množstvo ejakulátu vplyv na duchovný rast? Niekto má prebytky sex.energie, čo má robiť? Môže sa "vypínať", ale tým sa tiež neposunie ďalej. Definuj prosím cieľ duchového rastu? (editado)
Ach jaj. Prepac, ale z tvojich utocne naladenych odpovedi plnych duchovna mi to skor pride tak, ze sa snazis otocit situaciu proti ostatnym a poukazat, ze nie su normalni. Ja si vyhonim, ked mam na to chut a pocitujem potrebu tu spravit. A ano, je to priblizne kazdy den. Ked to ty tak pocitujes raz mesacne, tak ok, ale netvrd tu, ze to je tak spravne a prirodzene a uz urcite nie, ze to tak aj zene staci.
Absencia ejakulácie je tá najlepšia antikoncepcia? A to si kde počul? *378* Počas sexu môže a často dochádza k malému úniku semena a to samozrejme ešte pred finálnou ejakuláciou. Práve pre toto mnohí sexuchtiví borci priviedli partnerku do druhého stavu. Spoliehali sa na to, že ho stačí včas vytiahnuť. *3*

A za druhé, ejakulácia je pre muža orgazmus. A tak ako ženy túžia po orgazme/-och, tak aj muži prirodzene tiež. Na tom nie je nič poľutovania hodné a rovnako to neznamená, že sex je len o orgazmoch. Tvoj názor mi príde úplne scestný... *246*
"A neboli tí "sexuchtiví borci"..." Nie, neboli. Ja mám na mysli výtok (častokrát len kvapku) skoro číreho sekrétu, ku ktorému môže dôjsť pri erekcii. A ten výtok môže (no nie vždy musí) obsahovať aj malé množstvo spermií. Ľudovo sa tomu hovorí "kvapka túžby".

A nikto tu predsa neporovnáva mužský a ženský orgazmus. Nabudúce treba čítať pozornejšie. *159*
O tej "kvapke lásky" si naštuduj nejaké články na internete, lebo si úplne mimo. Našťastie je tam toho plno. *3*

"Porovnával si túžbu po orgazme, a to je v podstate to isté, len inak napísané..." Nauč sa čítať pozorne a hlavne s porozumením. Jediné, čo som tam napísal je, že muži tak isto ako aj ženy túžia po orgazme a na tom nie je nič poľutovania hodné. Kde tam prosím ťa vidíš porovnávanie orgazmov? *378*

"A muži sa dožívajú v priemere nižšieho veku......? :D ......... Dôvod je prostý - často striekajú." ...hádžeš tu samé perly. Rád by som vedel, ako si k tomuto dospel. *389* A výrok, že "navyše časté orgazmovanie/ejakulácia mužom škodí" je totálny blud. Každý urológ ti povie, že pravidelná ejakulácia je zdravá a veľmi vhodná pre správnu funkciu semenníkov. Jej zadržiavanie im neprospieva a rovnako ani prostate. Prestaň tu šíriť nezmysly... *412*