Wellness Permon

Wellness Permon

s manželkou ideme do Permonu 30-31.9. Niekto sympa na pripadne zoznámenie alebo pozorovanie ...ideál par
Možno z toho niečo bude-možno nie
Dohodneme nejaký “signál”
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ahojte, sú tu len samé termíny vašich návštev v Permone. Ale dá sa tam aj niečo reálne zažiť, resp. zažili ste tam už niečo zaujímavé?
Ahojte. Stretneme sa s párom vo wellness v Permone? Spoločné wellness, zábava a ostatné podľa nálady a sympatií
Niekto náhodou cez tyzden na večerný wellness?
Žena, ktorá bude v termíne od 09.12 - 12.12 v Permone a mala by chuť na úlet?
Bude niekto v permone od 3-5.12 2025 ? Ja sport bi typek a chuťou na diskret fun .
V decembri 12.- 24. budeme ubytovaný v Pierise s tým, šéf do wellness budeme chodiť do Permonu. Pár, ktorý má chuť nezáväzne sa zabaviť?
Oprava budeme tam víkend 12.-14. december.
Bude niekto v permone zajtra / pozajtra ? Ja šport bi fesi diskret typek s chuťou na fun…. Píš správu. Real …
Ahojte. Chceli by sme navštíviť Podbanské rezort. Chceme sa opýtať, či tam býva aj nejaká večerná zábava ako napríklad nejaké disko.
Ahojte, 22.8.-24.8. budeme s manželkou vo wellness permon. Nájde sa nejaký pár na spoločnú nahotu v uvedenom termíne?
Parádny saunovy wellness v permone páčili sa nam saunove rituály bolo to super môžeme len odporučiť zazitkove uvoľnenie a prehriatie celého tela
Presne tak. Je tu úžasne, môžeme len doporučiť, relax a uvoľnenie
Ahojte.fajn pár v permone od nedele do stredy
ahojte. kto bude v Permone 7.2,-9.2.2025?
Náhodou niekto v permone od zajtra do utorka? (08.12 a 10.12).
niekto v permone na stretko v saune? vikend 1-3.11.2024
My až od 4.11 do 7.11, bude tam niekto z amateru?
Nechystá sa párik do wellness v Permone cez víkend 6.12.?
My budeme.ubytovany v Pierise no wellness samozrejme Pieris
Ahojte :) Niekto Permon od 9.10 do 12.10.? Ja 39r Fesak 184cm 100kg M 20cm muzna postava. ;)
Zajtra poobede žena alebo pár na spoločnosť v Permone?
Od 15 .1 prvý krát permon .niekto zážitky ...poradiť čo a ako
Ahojte. 8. 3. 2024 budeme vo wellness v Termíne
Radi by sme tam stretli pár s ktorým by sme si užili relax vo vírivke.
Ahojte, párik alebo dáma dnes podvečer , či zajtra počas dňa v hoteli a wellness ? Ja 39 r. sport sympatak
V Permone, Podbanské , dopĺňame miesto
Ahojte. V piatok 8.3. bude niekto z amatérov podvečer vo wellness v Permone a potom ubytovaný v Pierise? Ak áno ozvite sa, môzme si spríjemniť pobyt
Niekto v termínu 15-17.3? Na stretko vo wellness?
Ahojte.
Dnes sme v Permone. Pridá sa žena alebo pár na pokec a wellness ?
niekto v hoteli Permon tento týždeň ??
Dnes nejaky par? My vo vecernych hodinach 🙂
Zdravim 5-6.8 budeme so zenou v Permone. Chystate sa tam niekto v tomto termine na wellness?
Čaute kto je dnes na wellnese od 18:00
Dnes wellnes v Permone neuveriteľné súper.
Co bolo dnes take neuveritelne super??? Strasne som zvedavý.
Konečne veľa mladých ludi a málo ocumovacov .Ale boli tam aj v stredom veku super ľudia
Ahojte som tu nový, aj celkovo sme sa začali so ženou venovať intimite😜

Permon je náš obľúbený, môžete poradiť nejaké fígle kde si užiť,či íst na Thajsku masáž popr. Ako nadviazať kontakt (vždy sme v páre s manželkou). Ktore miesta su vychytané?

Ďakujem
Ahojte niekto v permone tento víkend ?
ahojte, kto bude v Permone 17.a 18.12.2022
Čaute víkendy už obsadené do konca roka.
my mame rezervovany a zaplateny pobyt
Caute. Viete nieco o tom chlapikovi v permone saunove ritualy - maxim? Je to sexy chlap a vyzera, ze ma velkeho vtaka. Mate nejake skusenosti s nim?
len tolko ze pochadza z ukrajiny a na slovensku je uz par rokov.
Niekto najbližšie dni vo welnes Permon,ja M kto ma chuť niečo vzrušujúce …
Ktory sa pridá dnes večer vo welnes?
Ahojte. Bola som prednedavnom v Permone. Pozna alebo ma niekto kontakt na Maxima? Robi saunove rirualy a je naozaj fesak 🙂
Ahojte..bude niekto v permone od 30.1 do 3.2🙂🙂
Ahojte... S partnerkou budeme v Permone 4-6.2.. ak tam bude niekto (žena/pár) podobný dátum napíšte správu.
Opäť po roku budeme vo wellness Permon.
29.30.-9.
Niekto tam ???
Škoda, že sa akurát minieme. Ja som sama bez partnera 23-26.9.
Ahoj budeme v permone na pobyte začiatkom decembra a láka má predstava že sa na mna pozerá cudzia žena v sprche v saune vo vírivke…tak isto je lákavé sa začať robiť pred tebou … ja 188 95 30 rokov…nápiš ak by si sa rada pozrela na veku nezáleží
Od 18. do 19. 11 budem manželský pár v permone
Ešte týždden, budúci víkend sa vidíme v Permone
Opravujem. 18 a 19.11. ideme s manželkou do Permonu. Radi by sme sa tam stretli a zoznámili s párom s ktorým by sme si užili večer aj wellness
Niekto 11. - 13.4 ? Idealne zena k paru...
Niekto permon pocas sviatkov? Ideme s priatelkou (23) na par dni :)
My z manželkou pôjdeme isto. Ak bude otvorené.
My ideme 24-26. júna. Sympaticky pár alebo muz na spolocny wellness? 😉
Cez víkend budeme v Permone, sympaticky pár, muz, muzi na pokec a poharik ?
Ahojte, viem prist…Mam rad nahotu
Z akého pohladu pre vás zaujímavý ??
NIEKTO V PERMONE DNES ALEBO ZAJTRA? :)
Podľa mňa je to myslené noc 30.9 a malo ID do 1.10.
Čaute my bi sme dobehli z manželkou.
Ahojte, niekto v termine 11 az 14.10 Permon? Ja vraj Fesak 185cm 95kg M 20cm. Slusny a diskretny. Rad vas spoznam. Jemne Bi nevadi. Marek
Dobehnúť môžeš tak akurát pred hotel a sa otočiť, keď nemáš rezervovane ubytovanie
Zaujímalo by ma / nás nakoľko je reálne sa v tom wellness niekde zašiť, nahá si zákutie kde sa dá mať sex. Nebyva to tam obsadene a preplnené? Co na to personál. Skratka reálna skúsenosť reálneho paru, nie žiadne uletene fantázie.
Dá za tam uplne v pohode, napr ve vodnim svete anebo pak v různých saunach. Přes týden jak se otevře wellness tak je tam málo lidi. Přes víkend a k večeru to může být problém když se to zaplní. Personál tam skoro nejde videt.
Pokud be se tu našel pan. K z Trenčína, který si uzival s mojou zenou vo vodnim svete v permone cca mesic nazpet, ozvi sa mi pls, chcela by este...
Sme pár a v Permone budeme 6.-8.12. ideálne by bolo ak by sme sa stretli s párom, ktorí si tiež ako my chce spríjemniť pobyt. Máme 48 a 46 rokov
Ahojte, rad pridem, sme par, ale moja nechce, mozem len sam
Ani moja nechce take ale sal by som siel...
Kto v Permone od 07.11.-09.11.2025? (editado)
Chysta sa niekto tento vikend (29-31.5)?
Piatok 26.6. Sme s manzelkou vo wellness Permon, niekto tam budete ?
Esta publicação foi excluída.