Sex/kondom

Ahoj

Zdravim, s partnerkou uz od zacatku vztahu pouzivame kondom. Nepouzili jsme ho jen parkrat kdyz kondom nebyl a nadrzenost zvitezila … jsem celkem tolerantni, sex bez je proste lepsi, ale ne nejak zasadne proto mi nevadi kondom pouzivat. Pritelkyne si nechce antikoncepci nicit telo, s cimz souhlasim.
Ale k jadru veci, spousta kamaradu to ma stejne, jen se nazory rozchazeji v pouzivani kondomu i pres to, ze partnerka nebere prasky. Proste to nechava na partnerovi, ze “si to ohlida”. Vzdycky jsem se toho bal, ty kapky stesti. Jaky na to mate nazor vy? Sex bez kondomu i kdyz partnerka neni chranena?
Ve vztahu, ať partnerském či kamarádském, kde se obě strany dostatečně znají, tak bez ochrany. Zatím jsem žádnou nehodu řešit nemusela. Ale sex s někým novým vždy s kondomem :)
Doma bez kondomu, případně je na ozvláštnění. S cizim vždy s kondomem. Má to jednu hlavní nevýhodu, že se špatně dosáhne společného orgasmu. Před dětmi (prášky) a při snaze o ně to bylo téměř pravidlo.... Ale to jsou malé věci :)
S manželkou vždy bez kondomu, v každém případě jde o lepší prožitek pro nás oba. Výstřik si dokážu ohlídat a za mnoho let nebyl nikdy problém. Ovšem s milenci vždy s gumou, přes to nejede vlak!
Kdysi za svobodna v drtivé většině s kondomem, já pořizovall, žena nasazovala. Co začala brát po dětech prášky, tak bez kondomu. Nezahýbám, neni treba se ničeho bát.
S gumou nejsme kamarádi .za víc jak čtvrt století aktivního sexuálního života pouze jedna nehoda .takže sex s gumou pouze 2x v životě .jednou za mlada ,a podruhý nedávno když jsem chtěl vyzkoušet jaký to vlastně s tím je. Takže párkrát zastrčit a šla dolů .děkuji nechci.
Ahoj provozujeme to bez kondomu uz asi dva roky s vystrikem ven a v pohode.Predtim pritelkyne brala prasky tak to sem mohl strikat dovnitr to bylo lepsi. S kondomem to neni ono, neni to tak citit ale zase ho v nejlepsim nemusis vytahovat.
Praktijujeme už asi 4 roky. Žádná nehoda z kapky štěstí nebyla. Pokud se partnerka trošku zajímá o svoje tělo, můžeš to do ní pustit naplno i bez ochrany. U nás to bývá týden před tím než dostane své dny. A je to paráda pěkně ji naplnit. Mimo tyto dny ho prostě vytáhnu ven udělám se na ni.
To by mě nebavilo, já chci stříkat dovnitř pořád, ne jen týden v měsíci…
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ten je o hovně, všude se to matlá, špiní to, smrdí to, lítáš v tom jak v kýblu.
Jedině bez kondomu a jedině stříkat dovnitř. Absolutně nechápu ty lidi co řeknou že X let provozují přerušovanou soulož. Vystříkat kundu nebo anál nebo pusu je nejlepší pocit a nerozumím že se o to někdo dobrovolně připraví. Všechny moje partnerky braly prášky a kdyby nebraly tak s nima ani nejsem. To je základ, stejně jako polykání.
Tome, já tě podporuji. Šukat bez výstřiku do ženské a je jedno kam, je na nic. Velké šizení sebe i ženy, která si střik mimo už nedovede představit. Jinak v dnešní době má podvázané vaječníky a je klid. Sice je to už pasé, ale stále platí přísloví, že šukat s gumou je jako lízat přes igelit. Holt každý má jiné v sexu prožitky a priority. *92*
U nás jedine bez kondomu a na konec ho přesunu do zadečku a vystrikam to tam.
Co si budeme povídat, bez gumy je to vždycky lepší než s, ale s ženama kromě manželky ji používám vždy. S manželkou, poté co vysadila HA, jsme kondom používali, ale pak jsme se na to vykašlali, praktikovali jsme přerušenou a teď už tomu necháváme volnej průběh.
S cizím kondom vždycky, tam je to úplně bez diskuze, nejen kvůli těhotenství.
S Mužem jak kdy, děti nechci, ale přistupuju k tomu tak, že když se to stane, tak se to stane, na potrat nepůjdu, prcek bude. Kdybych si byla stoprocentně jistá, že děti nechci a měla bych jít potom teda na potrat, na ohlídání bych se určitě nespolíhala. Na nějaký 'to by musela bejt náhoda' nebo zkušenosti ostatních 'deset let v pohodě' nehraju. Náhoda je blbec a že to někomu funguje neznamená, že mně bude deset let fungovat taky.
Takže si asi nejdřív ujasněte, jak na tom s případnýma dětma jste a podle toho jednejte.
Roky bez kondomu. Ale jednou jsem musel do lékárny pro pilulku " poté".....
U nás jsme kondom s manželkou nikdy nepoužívali, jediná ochrana bylo včasné přerušení. Vycházelo to, každé těhotenství bylo plánované. Počítali jsme s tím, že to není na 100%, ale těhotenství by nám stejně nevadilo. S nikým jiným bych do toho bez nějaké formy ochrany určitě nešel.
Jinak sex s kondomem není prostě ono, to spojení tak nějak není takové, nejen na fyzické, ale i mentální úrovni. Alespoň pro mě.
Ja byl s partnerkou vždy s kondomem, problem byl v tom, ze její milenci to tak nepraktikovali
zlobivy1980
zlobivy1980 Inativo 5 ano atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Začneme bez kondomu, a az kdyz se jde do finále, tak se obléknu. A nebo se udelam mimo. Po letech stále bez nasledku*3*