Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Ahoj! Už chvala bohu je všetko ok. Museli sme si sadnúť a prwbrať isté veci. Postažovaka sa ona-postažoval som sa aj ja a nakoniec sme si dali dokopi hlavy a poradili jeden druhému 😁😁😁. Poviem ti úprimňe nebola si ďaleko od pravdy... Ďakujem za tvoju mienku!
Ked chces, ja ti ju trochu zabehnem😁😁
A so psom ju to uz tiež nebaví ako pred 2 rokmi? Vtedy ste mávali spoločnú trojku so psom.
Sme spolu z manželkou 20 rokov a práve že nesmierne veľa veľa veci sme toho skúsili a asi toľko ešte neskúsili.Boli veci ktoré nás napadli a vyskúšali len raz lebo jednému z nás sa to nepáčilo,ale nikdy sme nerobili nič,čo bi bolo proti vôle alebo vôle toho druhého.Prave že ja uvažujem nad tým že sme toho prežili za tých 20 rokov viac ako podaktorí za celý život.
Mňa len zaujímalo, či sa aj pes sťažuje, že tvoja manželka zlenivela.
Lenivá žena neexistuje,...existuje len muž bez fantázie,sexepílu,dôvtipu,charizmy,humoru,zábavy,schopnosti ženu zaujať a strhnúť k tejto blahodárnej činnosti,....a ktorý je ešte k tomu lenivý,..tak si sa hádam v tomto našiel ak nemáš v hlave vymaľované,.
No , zase mudrlanti...Muž a fantázia? Tá je, len žena to odmieta- vraj fuj, uchyl atd....Tak najlepsie je aby si chlap nasiel milenku, alebo ak s tým nemá problém aj kámoša na spoločné hrátky potajme
Ďakujem za odpoveď! V každom prípade si prečítam mienku každého. Podľa tvojich riadkov si spokojný a šťastný,čo je veľmi super a aj tí to prajem. Ja som túto tému nahodil kvôli ľuďom čo sú v podobnej situácii ako aj ja a necítia sa bez fantázie,sexepílu,dôvtipu,charizmy,humoru,zábavy schopnosti ženu zaujať,nebodaj lenivy,ale každopádne považujem nad tvojimi riadkami-dakujem!

Zľenivela manželka v posteli
Kto má pocit že manželke prešlo chuť na sex