Priateľke by som chcel dopriať a tak isto chceme skúsiť niečo nové .. rozmýšľali sme na začiatok skúsiť nejakú erotickú masáž s HE pre ňu… ale je ta obava … ale podľa mna je to dosť Easy na začiatok či ? Samozrejme by som to pozeral na to atd :)
Ahojte.rad by som zažil takú masáž aj od amatérky.lv okolie
Ahoj. Věděl by někdo poradit masáž pro dva (manželský pár)? Hledáme masáž celého těla (záda, ruce, nohy, zadok, prsa bez intim partií). Preferujeme maséra s masérkou. Budeme rádi za Vaše nabídky připadně skušenosti a doporučení.
Lokalita: Hodonín, Břeclav, Uherské Hradiště, Zlín, Malacky, Senica, Skalica a okolí.
Lokalita: Hodonín, Břeclav, Uherské Hradiště, Zlín, Malacky, Senica, Skalica a okolí.
samozrejme keď dá klientka ku takému finále podnet svojim správaním
bodla by..........................Bratislava
prijal by som taku masaz........................................
Celotelova olejova masaz sa robi partnerke na valentina. Narodeniny, vyrocie .... a ano v tom pripade to byva zakoncrne happyendom. Ale ty si v ulohe masera a je to v podstate iba predohra.
a čo tak k skĺznutiu ruky od maséra?
V dobrom ti radím. Celotelová masáž nie je to isté ako masáž zakončená happyendom. Každá certifikovaná masérka alebo masér má uvedené, aké služby poskytuje. Samozrejme v prípade sympatií sa nedá vylúčiť, že sa masáž zvrtne... Mne sa to stalo zatiaľ iba dvakrát a to už chodím na pravidelné masáže dosť dlho. Pre masérku je to "iba" robota ako každá iná, aj keď k nej prídeš nadržaný.
V origi salóne ťažko no keď hľadáš si nsjdeš aj tu takú masérku
@apexel
Ako prebieha celotelová masáž... 😂😂😂😂
Mam pocit, ze by ti stačila aj masáž ľavého ucha, len aby si do niečoho zasunul (editado)
Ako prebieha celotelová masáž... 😂😂😂😂
Mam pocit, ze by ti stačila aj masáž ľavého ucha, len aby si do niečoho zasunul (editado)
To chcem pre manželku chlavne.
ked napises chlavne a nie hlavne tak urcite hned mas
Kludne sa ozvite,som z PO,41r,8r.prax
treba vyskúšať nahláste sa a v mojom byte na masérskom stole jej urobím masáž akú bude chcieť alebo akú potrebuje
Tak to pre ženu skôr sa najdú adepti" maséri"

Celotelová olejová masáž
Ako to prebieha?