Sauna palma kto sa pridá??? 😁

Palma

Kto sa chystá najbližšie dni????chystáme sa s priateľom si to tam poriadne užiť 😉ako pár chodíte tam niekto častejšie?????
Ahoj prosimta ako to tam funguje co sa tam deje/moze diat a ake dni tam prist? 🙂 dakujem
PeterPG18
PeterPG18 Inativo 4 ano atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
A čo keby si si prečítal už dávno otvorenú tému “sauna Palma” a neplytval zbytočne priestorom na Amatéroch a nezakladal duplicitné témy?
Kto 8.6 do palmy ?
Chcem 1.raz a hodil by sa sprievodca
Nedeľu sa chodia pekne páriky saunovať do Vyhien
Já tedy saunovou kulturu neznám, ale předpokládám, že to bude obdobné jako kdekoliv jinde (v autobusu). Takže vejdu dovnitř a slušně pozdravím: „Dobrý den.“ A hned vidím, jak reagují ostatní, někdo neodpoví vůbec, někdo s kyselým ksichtem a někdo s úsměvem na tváři. Tak v prvních dvou případech dál neobtěžuji a ve třetím zkusím pokračovat, třeba: „Nebude vám vadit, když přitopím?“ A zase pozoruju, jak na to druhý reaguje, slovně i řečí těla. Když dobře, tak můžu říct cokoliv, třeba: „Rozložím si ručník.“ Jde jenom o to, abych viděl, co ten druhý, jestli si chce povídat, nebo ne, jestli odpoví stručně, rozvláčně, sám se na něco zeptá. A potom už případně můžu pokračovat: „Já sem chodím dvakrát do týdne, ale vás jsem tu ještě neviděl, jste tu nový?“
Také sú pravidlá slušného správania a tak to funguje všade medzi normálnymi ľuďmi. Tak to je odpoveď pre tých čo nevedia ako to v reálnom živote funguje......
Bi 30tnik versatil. V piatok 1.4 idem "saunovat" hadam sa tam zide par sympatickych gentlemanov na urovni, zhovorcivych, upravenych na dake to vzruso v parnej saune *92* na niekolko paradnych horucich vystrekov *71* Pri sympatiach nevylucujem *362* (len s ochranou)
Zdravím zajtra tam ide prida sa niekto ?
Ide dnes niekto do sauny ? Ak hej napíšte mi správu :)
Kto ide do Palmy v piatok 11. marca
Zdravím dnes idem do Palmy ide niekto ?
Ako tak čítam tak bim 351 je najväčší odborník na kokoty tak kontaktujte jeho 🤣🤣🤣
PeterPG18
Ako to tam teraz funguje? Aké sú pravidlá?
Ty musís byť riadne zakomplexovana.......
Ja nie som zakomplexovana a nepotrebujem ho ani stretnúť ale tie jeho povýšenecke komentáre mi stačia. Už len kvôli nemu by som tam v živote nevstúpila. Ja chodím do Bratislavy ale nedalo mi naňho nereagovať a každý nech sa pozrie na seba. Prečo sa tá pani nemohla opýtať ako to tam funguje keď tam v živote nebola alebo iný ľudia. Hneď ho treba odpísať lebo je to len pisalko a v živote aj tak nepôjde do palmy lebo nemám odvahu. Spametajte sa ľudia pre boha veď nie každý je taký človek čo hneď niekam vbehne . Veď veď chcú len trochu aj poradiť a nie hneď nadávať im
Na ja ich poznám osobne a chodia do palmy pravidelne v tomto sa mýliš
To ťažko keď som písala tento príspevok ešte sme tam neboli
5.2.2022 sa v saune palma kona karneval
Perfektné čítanie *3* človek sa tu aj zabaví, každý niečo chce, len viacerých tam treba odprevadit, zaplatiť vstup, ukázať skrinku, vyzliecť a hodiť do sauny *22*
Ako to tam vyzerá v sobotu? Sú tam nejaké pariky?
Ahoj, prosím vás kedy sú tam akcie 18+?
Ach bože......čo tak pozrieť si to na ich stránke?
Ahojte! :) Rada by som isla na nejaky sexi saunovy zazitok tiez, ale ja som zial zo zapadneho Slovenska :( vedeli by ste mi nieco odporucit blizsie k Nitre? Dakujem zlatickovia.
mohli by sme spolu nieco vymysliet... tiez ma to laka a nie som z vychodu :)
Ahoj, nasla si neco ?
Aj ja hladam
ahoj mám súkromnú saunu zavolaj 0948 181 341
PeterPG18
Zajtra pravde podobne mi ideme ako to tam funguje.
Asi nie keďže sme tu všetci väčšinou východniari
Zajtra ideme vyskúšať a užiť si to tam 😉
Kedy je najlepšie tam ísť? Kedy je pravdepodobné stretnúť tam párik?
Zajtra určite 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Tam stretnete nás
Za vzrušujúcimi hetero zážitkami sa do Palmy chodí v stredu.
takze v stredu je hetero a v sobotu bi? Som cisto hetero tak nerad by som aby doslo k omylu *3**3**3* . Rad by som stretol prijemne zienky alebo par s hetero muzom. (editado)
Teraz som tam volal nefunguje ešte.
No Manzelia21 kde ste? Teraz sme prišli do Palmy a pani v obsluhe hovorila, že nikto jej nevolal či je dnes otvorené. Neviem aké zvrhlé potešenie ti prináša takto verejne klamať a nám v súkromnej správe písať, že ste hovorili s nejakým mužom. Sám sa takto diskvalifikuješ a slušní ľudia s tebou nebudú komunikovať. Veríme, že kazdý normálny a súdny človek si urobí na teba vlastný názor a ak bude chcieť ísť do Palmy, pozrie si na ich stránke tel. č. a sám si tam zavolá.
Prosím neklam a nezavadzaj. Kebi som nevolal tak nepíšem ja niesom zberateľ fotiek ani nieaki uhil. Ďakujem za pohop.
Podľa všetkého ste, keďže na číslo uvedené do palmy zdvihne stále žena, nie pan! A sauna je otvorena. Takže nehrajte formu na nete.. ps: odporúčam doučiť gramatiku-:)
*114*......aká inteligencia také príspevky. Aj čo sa týka gramatiky a hlavne obsahu. Stále platí, že ideálnym riešením by bolo umožniť prispievať do fóra a posielať správy len overeným užívateľom. Ináč sa nevyhneme primitívom ktorým spôsobuje nejakú formu zvrhlého potešenia prispievať do fóra klamlivými informáciami. Čo to musí byť za človeka, ktorý sa takouto formou klamstiev verejne predvádza?.......*269*
Klasika, pozdravujem Vás a snáď sa čoskoro vidíme v Palme , už som včera chcel prísť no pozitív som 🤦 takze musím pockat ešte ale čoskoro sa vidíme .-:) pozdrav polovičku .:)
+421 915939101 na to číslo som volal.
Áno len mne povedali ze nefunguje a niektorý tvrdia že je otvorené ta nechápem.
Sauna palma a 3ple sú dve odlišné . Už z názvu to je vidno .
Máš číslo. Už si tam bol. A gde to je presnejšie.
“Gde to je”. Preboha, to sú čo za správy? Verejme sa vyjadruje vo fóre s názvom sauna Palma, píše, že volal do Palmy a je to úplne iný podnik. IQ = veku prispievateľa.....*3*. Sportovec, pozdravujeme. Buď hlavne zdravý.
Podľa mňa netreba hneď odsudzovať a to píšem pri všetkej úcte ku Vám. Viacero ľudí na tomto fóre nechodilo do slovenských škôl a podľa toho vyzerá aj tá gramatika. Predpokladám, že aj tento užívateľ patrí do tejto skupiny, možno má maďarskú školu. K tomu obsahu sa ja vyjadrovať nebudem, ale pri menšinách by som prižmúril oko, pretože podobne zlú gramatiku má aj množstvo absolventov slovenských škôl.
Bim351.... Saunda je super. Aj Vy ste super. Pozdravujem z Topolcian.
To je pravda.....volal som, dnes fungujú až od 16.30
Super tešíme sa *2*, už ste tam boli alebo premiéra?
Premiéra 😉 zajtra sa chystané prvý krát
Sú páry ktoré tam chodia pravidelne. Každýje tam veľmi milý, Je to tam Super!
Ide to tam dole vodou..................