Ká nevím, proč bych jako malý tlustý plešatý a blbý nemohl chtít vysokou štíhlou inteligentní vlasatici!?
Vždyť je to krásně kompatibilní 😜
Vždyť je to krásně kompatibilní 😜
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Za me je vzhled na druhem miste ci tretim, ale bohužel bez tak dulezite veci to stejne nefunguje. Takze ikdyz by to bylo vsechno super, az na ten vzhled, tak bohuzel to pro me nema cenu. Nekdo tomu rika, ze tam nebyla chemie, nekdo to nazyva zase jinak, ale myslim, ze vsichni mluvi o tom stejnem. Ja to u sebe jen dokazu dat do kategorii a tem priradit dulezitost. Takze nepotrebuju extra modelku dle vetsiny populace, ale bez fyzicke pritazlivosti to stejne nema cenu.
Jsem tloustik s mensim. A rád bych našel ženu které by to nevadilo a je. Mi jedno jestli bude mít 60kg nebo 100. Hlavněze by mě chtela
Já jsem tzv. chlapák a také jsem spíš na ty BBW ženy. Ale když vidím profil, kde není nic o té ženě, ani fotka, ani výška, ani váha, prostě nic, tak ani neodepisuji na oslovení.
(editado)
Přesně napsáno. Koukáme občas na inzeráty, protože máme někdy choutky zažít něco nového. Bohužel ale ve spoustě případů je u inzerenta vyplněný jen kraj a co hledá. Nebylo by vůbec špatné zavézt něco ve stylu, že pokud si někdo dává inzerát, musí mít vyplněný profil, nebo alespoň nějaké galerie, aby případný zájemce měl alespoň nějakou představu o protějšku. Inzerát si dávat nechceme , protože jsme to dvakrát udělali a i přes to, že jsme měli detailně popsáno co hledáme ( šlo hlavně o věk) , nestíhali jsme odpovídat na záplavu vzkazů, kde víc než polovina byla úplně mimo to, co jsme inzerovali a to máme dostatečně vyplněný profil, to tu ale většina lidí bohužel nečte.
Nenech se tím zdrtit. Nenech se tím otrávit.
Ty buchty ti prostě nemusí odpovídat. Nic je nenutí.
To neznamená, že ti nějak ubližují.
Musíš to holt zkoušet.
Ty buchty ti prostě nemusí odpovídat. Nic je nenutí.
To neznamená, že ti nějak ubližují.
Musíš to holt zkoušet.
No jo je to tak, ale je to logicke. Kdyz je tu premira chlapu, tak si zeny nebo radeji cervene nicky mohou vybirat. Ze si vybrat nakonec casto nedokazou je vec jina (ne vsechny samozrejme) . Ony pak casto zeny furt jen vybiraji, vybiraji, vybiraji a zase vybiraji a pak si bud vyberou nekoho nerealneho (vypada treba dobre na fotce a umi hezky psat, ale treba ani nedojde na schuzku nebo je v realu nepoouzitelny a nebo se jednalo o fake profil) nebo nevyberou vubec.
Kdyz ma clovek az moc moznosti vyberu, tak si zpravidla nevybere nebo tzv... prebere. Tady to funguje uplne stejne. Lidi, kteri uz hledaji realne protejsky maji vetsi sanci se uspesne seznámit a to jak tady, tak jinde. Pokud tu vlastne zenska nebo chlap hleda 3 osoby v jednom (treba vysportovany manager, ktery ma dostatek volneho casu, smysl pro humor a znalec umeni, ktery hovori plynule tremi jazyky) tak si hold nikdy nevybere a nebo si vybere ten fake ucet, ktery umi lhat a tvrdi, ze to vsechno je.
Kdysi jsem se takto bavil. Mel jsem na jedne seznamce svůj ucet, kde jsem obcas uspesny byl a pak jsem mel fake ucet, kde jsem si nic nevymyslel krom fotek. Ten fakovy ucet fungoval velmi dobre. Zenske fascinoval borec, ktery je evidentne model, ale pritom studuje doktorat a jako zalibu ma vareni, turistiku, masaze. Na prvni pohled bylo jasny, ze takovy jedinec temer nemuze existovat, pac to ani nejde casove stihnout, ale to tem holkam nevadilo. Casto mi i sami posilali navrhy ci eroticke fotky. Melo to jen jeden hacek. Neslo se realne potkat a tak jsem vzdy ael po par dnech s pravdou ven. Některé se uplnr urazily, jine mi tvrdily, ze to jsem nemusel delat, ze me realne telo by jim stacilo. Ze jim jde hlavne o to, co mam chlap v hlave a jak se s nim komunikuje atd.. Vtip byl v tom, ze i tyto prozrele zeny me ale puvodne odmitly s tim, ze nejsem jejich typ a blokly si puvodne muj pravy profil. Na to uz pak argumenty nemela zadna a radeji to ukoncila uplne, kdyz zjistila, jak je povrchni, prestoze tvrdi neco jineho.
Na netu se tedy seznamit da, ale v realu je to lehci, jen to chce mit vetsi koule, nez psat z poza obrazovky. Takze pokud se tu chces seznamit proc ne, ale na to jsou lepší seznamky a preestava, ze tu zenam jde prece o sex, kdyz je to eroticky portal je uplne mimo. Na seznameni tu plati stejna pravidla jak treba na tinderu, ale s tim, ze tady tech zenskej je treba 100x min vuci muzum. Seznamovani je hra, tak ji hraj, ale je lepsi zmenit balicek karet, pokud to seznameni myslis vazne, tedy ne amatery. Jinde budes urcite uspesnejsi se stejnejma kecama.
Kdyz ma clovek az moc moznosti vyberu, tak si zpravidla nevybere nebo tzv... prebere. Tady to funguje uplne stejne. Lidi, kteri uz hledaji realne protejsky maji vetsi sanci se uspesne seznámit a to jak tady, tak jinde. Pokud tu vlastne zenska nebo chlap hleda 3 osoby v jednom (treba vysportovany manager, ktery ma dostatek volneho casu, smysl pro humor a znalec umeni, ktery hovori plynule tremi jazyky) tak si hold nikdy nevybere a nebo si vybere ten fake ucet, ktery umi lhat a tvrdi, ze to vsechno je.
Kdysi jsem se takto bavil. Mel jsem na jedne seznamce svůj ucet, kde jsem obcas uspesny byl a pak jsem mel fake ucet, kde jsem si nic nevymyslel krom fotek. Ten fakovy ucet fungoval velmi dobre. Zenske fascinoval borec, ktery je evidentne model, ale pritom studuje doktorat a jako zalibu ma vareni, turistiku, masaze. Na prvni pohled bylo jasny, ze takovy jedinec temer nemuze existovat, pac to ani nejde casove stihnout, ale to tem holkam nevadilo. Casto mi i sami posilali navrhy ci eroticke fotky. Melo to jen jeden hacek. Neslo se realne potkat a tak jsem vzdy ael po par dnech s pravdou ven. Některé se uplnr urazily, jine mi tvrdily, ze to jsem nemusel delat, ze me realne telo by jim stacilo. Ze jim jde hlavne o to, co mam chlap v hlave a jak se s nim komunikuje atd.. Vtip byl v tom, ze i tyto prozrele zeny me ale puvodne odmitly s tim, ze nejsem jejich typ a blokly si puvodne muj pravy profil. Na to uz pak argumenty nemela zadna a radeji to ukoncila uplne, kdyz zjistila, jak je povrchni, prestoze tvrdi neco jineho.
Na netu se tedy seznamit da, ale v realu je to lehci, jen to chce mit vetsi koule, nez psat z poza obrazovky. Takze pokud se tu chces seznamit proc ne, ale na to jsou lepší seznamky a preestava, ze tu zenam jde prece o sex, kdyz je to eroticky portal je uplne mimo. Na seznameni tu plati stejna pravidla jak treba na tinderu, ale s tim, ze tady tech zenskej je treba 100x min vuci muzum. Seznamovani je hra, tak ji hraj, ale je lepsi zmenit balicek karet, pokud to seznameni myslis vazne, tedy ne amatery. Jinde budes urcite uspesnejsi se stejnejma kecama.
Teda musím ti dát za pravdu..tvůj průzkum to jen potvrzuje.... Jak se říká ženská nikdy neví co chce...ale nedá pokoj dokud to nedostane
Nechápu kdo ti dal ty palce dolů. Popsal si to přesně.
smutné je spíš to že si někdo myslí že hubený patří k hubenému a tlouštík k tlusťošce
Souhlasím! Tohle škatulkování mě děsně se*e....
Ale tyhle skatulky vznikly naprosto prirozenou formou. Az na vyjimky tvori stastne pary lidi s podobnymi rysy, zajmy, vlastnostmi. At uz ve fyzicke rovine, tak v psychicke. Lidove receno vrana k vrane seda.
To žiješ v zajímavé sociální bublině.. já naopak znám naprostou většinu páru nesourodých :)
A jsou dle tebe stastne? Nesourode pary, ktere ziji vedle sebe znam tez, ale az na vyjimky je nemohu oznacit za stastne nebo, ze jim to klape. Casto ani dovolenou netravi spolu.
Pak ty pary okolo me, co se rozvedly nebo rozesly po x letech, tak vetsinou rekly, ze proste byly rozdilni. Na zacatku podobne zajmy, ale jak zivot plynul, tak jeden sel doprava a druhy doleva. Velmi casto clovek i tu slysi, ze nekdo je s tim druhym jen kvuli treba detem. Casto to clovek najde i v inzeratech jako duvod hledani... Nemyslim si, ze ziju v bubline, ale zcela to nevylucuju.
Pak ty pary okolo me, co se rozvedly nebo rozesly po x letech, tak vetsinou rekly, ze proste byly rozdilni. Na zacatku podobne zajmy, ale jak zivot plynul, tak jeden sel doprava a druhy doleva. Velmi casto clovek i tu slysi, ze nekdo je s tim druhym jen kvuli treba detem. Casto to clovek najde i v inzeratech jako duvod hledani... Nemyslim si, ze ziju v bubline, ale zcela to nevylucuju.
Tos jen rozepsal to, co jsem ja schoval pod tri slova.
Nase postavy dost souvisi i se zajmy a pohledem na svet. S vetsinou tlustych lidi bych ve vztahu nemohl byt nejen proto, zeme fyzicky nepritahuji, ale hlavne proto, ze nase zivotni nazory, zajmy a postoje jsou dost jine. Napriklad vetsina tlustych lidi treba nesportuje a pokud jo, tak na tak nizke vykonnosti, ze me to nebavi. Vlastne vetsinou celkove ziji jinak, nez ja a ja se s nima pak nudim, takze na vztah to neni. Znam i par paru, kde jeden je stihly a druhy dost obezni. No vetsina je spolu, ale uplne stastni nejsou a kazdej z nich ma vlastne jine zajmy a moc spolecnych aktivit nemaj. Myslim si, ze jim to nakonec nevydrží, ale kdo vi. Ono i mit stejne zajmy neni casto dostacujici
Petr, naprosto souhlasím. Když je někdo tlustý a někdo hubený, tak je to ve většině případů dáno rozdílným způsobem života a to pak nejde skloubit, protože vztah není jen o sexu.
Za mne je jedno zda je žena štíhlá či boubelka,zda má pětky či jedničky,ale musí tam být vzájemná chemie, musí si oba vonět navzájem
No z kratkeho pohledu souhlasim, ale z dlouheho pohledu neznam stastny par, kde jsou spolu lide treba 5+ let a jsou odlisni v koniccich a nazorech. Znam par paru, kteri spolu jsou dlouho, ale jen ziji vedle sebe. Maji rozdilne zajmy a vlastne i nazory
(editado)
Ahoj, a taky je to i o povahových vlastnostech :)
samozřejmě.ale zakladatelka zmiňuje vizuální stránku
Ono to je i naopak. Zakrslá, asimetrická (sic!), hledá 2m Diskobola. Prostě tady může chtít kdokoliv cokoliv, ale ve finále nedostane skoro nikdo nic 🤣
Nesouhlasim, je tu nepoměr zen a muzu a pokud zena donekonecna nespekuluje nad vyberem, protoze ji furt chodi nove zpravy, tak si vybere vzdy kazda. Samozrejme taky zenam tu hrozi, ze si nevyberou, protoze prilis velky vyber je problem. Vetsina lidi si myslim hure vybira, pokud maji na výběr ze 7 a vice polozek.
mnohdy i dvě položky dají zabrat.
Všude jsou chlapi vybíraví.... nejen na amatérech, ale nakonec je lepší nasadit laťku vysoko a pak postupně snižovat... ale zakladatelka má pravdu, většina chlapáků - myslím chlapů s kily navíc , chce štíhlé ženy .
Ale jak také bylo řečeno... chtění je jedna věc.
Ale jak také bylo řečeno... chtění je jedna věc.
Ještě že píšeš "většina", protože opravdu ne každý chce jen ty hubené
Tak to jsem asi divnej, mam par kilo navíc a mam rad baculky,je s nimi větší sranda v posteli a nejen v ni.
Neříkejme baculky. Říkejme "Ženy, co si umí dopřát". Je hrozné dát holce dort, která si ho kvůli výčitkám neužije ;)
Divný nejsi. Máš svůj vkus..................

Nároční tlouštíci!
Co si vo tom mám myslet, hm?
Je tím myšlen chlap, který má nějaké to kilčo navíc, klidně i více.. protože i já jsem taková.
Jenže? Co se s nima seznamuju tady, nebo i jinde.. mají neskutečné nároky. Povětšinou chtějí hubené slečny, nebo si nárokují určitý typ vlasů atd
To je jako když vypasená samice tady nahání vyrýsovanýho sexouše, který denně může mít 5 samyc krasavic. Hm, smutný.
Ptám se kurva PROČ? Odpověď bych ráda od nějakého takového.