Erotické masáže - klient

Erotická masaz klient blazen

Prosim o názor.... Maserky maji běžně recenze, at už zde pod galeriemi, případně norník, dříve i masher.... Každý klient si tam může napsat co chce, i kdyby to nebyla pravda a vůbec nepřišel... Ale před par lety se stalo, ze se maserka nastvala a napsala recenzi na klienta co se neuměl chovat a nerespektoval pravidla, on si na ni po práci počkal a rozmlatil ji hlavu cihlou, proběhlo to i médií, holka do ted leží v komatu...přitom já jako maserka bych hodnoceni klienta velmi uvítala, především, jestli je schopny dorazit na domluvený termín, když jde do sprchy, tak aby věděl ze i to co se nachází vzadu jde namydlit a nohy rozkrocit, předkožka přetáhnout a týden starý tvaroh oplachnout... Do podpaží ze je lepší dat mýdla vice než vůbec.... Už jsi přijdu jak blázen, ale hnědá čárka na rucniku pod klientem není úplně vyjimka, o smradu potu či hoven snad raději pomlcim..... Holky, kde budeme psát nicky co v pohodě v domluvený čas přišli, a kde jen vypisovace a objednavace co si jen delaji prdel a nedojdou?protože black listy nám zde mažou....
Nevím jak to mají jiní nastavené, ale já byl na masáží jednou, jinak si když se povede zajdu na placený sex. Tenkrát jsem se před masáží vysprchoval doma, umyl si i prdel, taky stáhnul předkožku a umyl si šulina, to samé pod paží a nohy. Šulina a pod paží hladce oholene. Vzal si čisté kalhotky a ponožky. Sprcha u maserky byla už pak jenom banalita.
Jestli sou fakt někteří takové prasata. Já bych se hambou propadnul, kdyby byl po mě hnědý flek na ručníků nebo z mého přirození šel zápach
Bohuzel ano, nekteri zijou ve stredoveku.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Evidentně nevíš jak tu dnes řádila že *19*
A co vám brání si založit na toto vlastní web.*19* ,,tam vám nikdo nic mazat nebude ,,