Tiež nosím tangá a žena to berie normálne. A v práci to už tiež nikto nerieši.
Mám to úplne rovnako, navyše keď si človek po chvíľke zvykne že má niečo medzi polkami, tak potom to už nevníma. Pre mňa je to najpohodlnejšie spodne prádlo vôbec.
Ahojte , predpokladám že odpovedám len mužom. Zo ženského pohľadu je to zvláštne, keď tanga nosia muži . Dobrá správa je, že to už nie je pravda. Som masérka a posledne roky hlavne v lete, chodia muži v tangach a vôbec nie sú teplý. Je to každého vec a preto nesúdme.
Podľa mňa to je len nezvyk, hlavný účel spodného prádla je hygienický a aby sa netreli genitálie o oblečenie. To tanga spĺňajú dokonale, nepotrebujem pod riflami nosiť zbytočný kus látky navyše a to hlavne v lete ked je teplo.
A kde ako tie tangá nosíte chlapci, však ako doma? alebo na kúpalisku? Však keď idete do práce tak isto nie iba v tangáčoch. A ak idete na nudu, tak tam sú zbytočné, jedine že doma v súkromí, inak to nepochopím. Buď to som na ostro v nohaviciach alebo si dám trenky pod nohavice, však by mi to strašne prekážalo. Alebo potom nemáte vtáka, však ten musí byť voľne v tenkách alebo gatiach a nie stlačený pri vajciach v tangáčoch. 😆
Normálne aj do prace nosím tangá.
Ja tiez aj do prace nosim tanga aj jocksy foto v albumoch
Kto nositiez tanga panske dubnica okolie
Ja tiež nosím tangá a manželke sa to páči
To je tvoj názor, nikto ti ho neberie, ja mám iný, nevidím v tom problém.
Asibtak.to je tou slobodou prejavu.a vizitka naroda že sa aj menej gramotny ĺudia tu prezentuju a reaguju od veci.lebo čitať s porozumenim je umenie už
No ja ked mam chut vidiet zadok v tangach tak sem tam pozriem aj na chlapsky
takze kludne niekto poslite
Ja mam rad hlavne v práci slipy, dobre držia všetko po kope ale aj tanga by som skusil ale asi by na mňa divno pozerali 😄
Ja ich nosím stále iné ani nemam
nie sa to tiez paci, hlavne ked ich ma chlap na plazi/kupalisku tak sa rada pozriem
Ja nosim normalne bežne tanga aj čipkovane gaťky
pacia sa mi.. ak sa v nich ktokolvek dobre citi.. je to super
Caute tiez uz nosim len panske tanga a jocksy a nie je to o orientacii
Ahoj áno sú sexi ja inne ani nehosim
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Panske tanga? Des a hrôza. Uplne zle.🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Paci sa mi to. Tiez ich rad nosim. Taky sexi pocit, mat skoro cely zadok volny.

panske tanga
paci sa vam ak muz nosi panske tanga?