Hlinsko, Žďár nad Sázavou atd.

Kolik nás tu je?Kolik z našeho okolí

Zdravíme všechny příznivce erotiky.Zajimá nás kolik tu je lidí z našeho okolí.Což znamená Hlinsko v Čechách, Žďár nad Sázavou, Chrudim ještě i Pce a jejich okolí.Třeba by jsme s vámi něco podnikli 🤭Tak kdo tu je a odkud jste?Hlaste svojí přítomnost 😁
Dneska dopoledne nekdo do sauny do Zdaru?
Ahoj všichni, kam byste doporučili poprvé zajít amatérovi na amatérech aby se víc oťukal?

Doteď jsem se seznamoval čistě osobně, tudíž seznamka (kromě Tinderu) a taková komunita je pro mě úplně nová.

Nejde mi o to hned někoho brousit nebo balit, pokud se to vyvine tak ok, ale pro začátek stačí osobní seznámení s lidmi, kteří navštěvují sauny. A spíš se nainspirovat ze zkušeností ostatních.

Jinak saunu mám rád, nevadí mi různé teploty a čas si dokážu přízpůsobit přes den jak potřebuji.

Dopředu děkuju za výpomoc do začátku! :-)

DK
ždár chodí někdo někám? nebo nějaký grupáč?
Někdo z okolí Hlinska? Muž do 3-ky?
Asi tady všichni hrdinové vymřeli ...
Tady lidi nejspíš všichni chodí do kostela,místo aby sukali...
Já do kostela nechodím a sukam moc rad 😊
rad se sváma sejdu ................
Napis, tu kundicku bych lízat celou noc
Chrudim, Pardubice, Přelouč, a okolí
Chrudim, Pardubice, Přelouč, a okolí
...a nehlašte se všichni, že 🤣
Ahoj, já Ždírec nad Doubravou, rád vás poznám.
Ahoj, ja jsem z PU, ale zajímalo by mě, zda se dá opalovat, koupat bez plavek u vás v lomech nebo který lom je pro to nejlepší, abych moc nepobuřoval. Vím, ze se vždycky můžu zeptat a člověk to i vycítí, přesto by ae nějaké info hodilo, díky.
Chotěboř a široké okolí tzn Hlinsko Žďár Chrudim apod
A co okolí Poličky? Jsou tu nějaká zajímavá místa? Nebo děje se tu něco zajímavého? 🤔
Ahoj já 10 km od Hlinska, rád s vama něco pěkného podniknu.
Ahoj, někdo z okolí Hlinska na real schůzku?
Mohlo by být?? Tady je to docela marné v okolí
Jezdi nekdo sem? “HLINSKO" - Souřadnice: 49.777743,15.97301
Jel jsem okolo a zastavil se tam podivat. Skvely misto na tyhle aktivity. Prosel jsem se tam nahy, ale bohuzel nikdo zrovna nebyl, nebo o nem nevim. Kdyz jsem se vyhonil a oblekl, prijel zrovna nejaky pan, predpokladam, ze za stejnym ucelem. Tak priste se snad s nekym potkam/e :))
Nebylo by to špatný, záleží jestli by se tam jen honilo, nebo by tam jezdily i páry 🤔
jasně asi by to bylo o povědomí co by se dalo zažít
Přesně, nějaký dogging, nebo něco takového by byl fajn
jasně více variant setkání tak uvidíme zda je víc lidiček v okolí
Pěkné misto, taky jsem se tam byl podívat, byl tam jeden chlapík, asi na někoho čekal, nevím, jestli na honění. Neměl jsem odvahu se ho zeptat.
Občas tam jezdím a parkrat jsem tam i nekoho potkal. Dej vědět, az tam pojedeš příště, rad se přidám
Nejede nekdo z vas dnes do Wellness do Certoviny?
Jezdím kolem a zvažuji návštěvu. Už někdo byl?
A jak to tam vypadá? Spokojenost?
Ano, je to tam krasny. Ale zadna eroticka dobrodruzstvi od jinych jsme jeste nezazili
Ahoj, mám chatu Sněžné Podlesí, tam se můžeme scházet i s ostatními zde přítomnými, kteří jsou ochotni přijet. Ženy a páry. Souložení v chatě, v létě je i možnost venku, pokud máte odvahu. Budu organizovat setkávání párů.
Krásný den, jsem kousek od Hlinska....mobilní a pro každou srandu *4*
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Tak dejte vědět jak to dopadlo s hledáním. Já zde zatím marná snaha...okolí Hlinska je mrtvý zřejmě asi...
To je pravda ale celkově to tady je amaterech mrtví. Chtěli jsme se poznat stejné páry ale nikdo nic tak občas koukneme na videa nebo foto pro inspiraci ale to je tak vše
Ahojdy, je mi 31let. Bydlím cca 10km od Hlinska. Nebráním se novým známostem a přátelství. Někdy se nudím a chtělo by to spestreni. Moc často tu nebyvam,je to tu trochu divné 😁 hezký den vám, jste úžasní. Tomáš
Ahoj ja jsem ze zdaru, 27 let. Rad te poznam
Někdo z okolí Hlinska na reálné schůzky?
Žena z okolí Hlinska na reálné schůzky?
Hledám ženu nebo pár na kamaradsko-milenecky vztah. Okolí Hlinska
Tak co je s Vámi?Nikdo na reálné schůzky z okolí Hlinska?
Jsem z okolí Žďáru nad Sázavou kdy měl nějaký pár zájem tak bych rád vyzkoušel někoho sledovat, nebo společně masturbovat. Budu rád když se ozvete jsem pojízdný.
ahoj od policky to mam kousek kdyztak dej vědět
Jsme kousek od Poličky ... ale o hodně starší ...
Kousek od Poličky na kterou stranu? :)
Ahoj, já přímo z Poličky a rád navštívím Dářko na koupání
Venku krásně,někdo někde na real?
Nějaká žena z okolí Hlinska na reálné sexy schůzky?
Ja jsem kousek od Poličky. Akorat jsme sam...
Já přijímám návštěvy hlavně ženy a páry na mojí chatě Sněžné Podlesí, fotografování, v létě opalování a jiné společné zájmy.
Ahoj,

najde se hetero pár na pozorování v autě/přírodě? *15**92**277**362**71**75**73**250*

Já sympaťák na úrovni, budu se těšit :-))
Ahoj,

najde se hetero pár na dnešní pozorování v autě/přírodě? *15**92**277**362**71**75**73**250*

Ahoj,

najde se hetero pár na dnešní pozorování v autě/přírodě? *15**92**277**362**71**75**73**250*

Rad se na vás přijdu podívat na sex v autě nebo v přírodě
Tady v okolí těžko...Je to tady o ničem...
Nějaký par nebo žena na koukání kolem Chotěboře?🙂.
A kdy by to melo být radi by sme se podívali.☺️
Někdo na něco reálného v okolí Hlinska?
Ahoj, někdo od Skutče či Hlinska?
*15**15*
Ahoj,tak momentálně jsme tři a hledáme další páry nebo trojice co se zajímají o kandaulismus a ještě lépe cuckolding chastity.Nebo ženy co chtějí své muže převychovat v poslušné cuckoldy.
Někdo na reálné setkání z okolí Hlinska tu není? Žena,pár?
Reálný pár,nebo jen žena z okolí Hlinska na reálné setkání?
Ahoj,to je fajn,že je tu někdo z Hlinecka,a chce to tu trochu oživit
Pár nebo žena z okolí Hlinska na reálné setkání?
Pár nebo žena na setkání u Vody?Dářko
Někdo z okolí na reálnou akci? Ozvěte se
SubikVysocina
SubikVysocina Inativo 4 ano atrás
My jsme od Žďáru nad Sázavou, hledáme ideálně pár na dlouhodobé setkávání ve čtyřech. 🙂
škoda že jen pár:-( Jsem také ze ZR

A ja zase hledám pár na reálné setkání *3**24**4*
Nějaký pár,nebo samotná žena na reálná setkávání z okolí Hlinska v Čechách?
Tak takových lidí tady a v reálu nikdo...
Ahoj, kdyby tu někdo hledal SUba, jsem k dispozici. Já Pardubice
Nebyl by špatný nějaký sraz třeba někde u vody,ale když je to tu samý chlap tak je to o ničem 🤦☹️
lízal bych ti jí mrdanou jiným, vystříkanou...
...no tak určitěěě....to souvisí s vláknem jako blbec.....😆
I já jsem z Poličky a rád s někým aspoň popovidam
Rád bych se zde seznámil s párem nebo ženou,případně stejně zaměřenými lidmi co to mají rádi ve více.Diky
Ahoj ja Zdar nad sazavou, rad vas poznam
My chlapa nehledáme!!!🤦Škoda mohli se tu potkat lidí z okolí a pak třeba společně je jedno kdo co s kým něco podniknout nebo se sejít 👍
Ahoj, psal jsem všeobecně že rád poznam lidi z blízkého okolí.
Takovou akci chci na jaře uspořádat, už si registruji kontakty
Ahoj nebylo by pro začátek lepší sejít se u vínka nebo pivka. A tam probrat možnosti, nežli objednávat chatu kam možná nikdo nedorazí. M. (editado)
Bohužel to zatím nevypadá že by si tu někdo vzal za své uspořádat sraz amatérů na vysočině :-((. M.
Tak koukám jak tato debata úspěšně v tichosti zemřela. M
Tady zemře každý nápad, mně píše řada lidí, že by přijeli, ale když jim napíšu zavolej mně na telefon, tak je konec konverzace.
No zatím to vypadá že nás tu právě moc není,za tu dobu co jsme založili téma se moc lidí sem nepřihlásilo 🙄jsou tu v okolí také nějaké páry a ženy nebo tu je to jen samý chlap?😲
Co zkusit z tech lidi tady z Hlinecka a okoli slozit komunitu?
Vysočina ZR, mám chatu Sněžné Podlesí, pozve ženu nebo pár i na několik dnů
Kéž by takových bylo více a hlavně páry i ženy ne jen samý muži ☹️
někdo na zaučeni mladeho kluka z okoli?
Tak to vypadá,ze tady se v realu asi nikdo nesejde...
Proč tak negativně☺najde se tady plno fajn lidí.Sešel jsem se tady s dost lidmi z okolí,samozřejmě ne vždy to dospěje k sexu😁
To by šlo,teda pokud ty lidi budou.V tomto smyslu jsme zadávali i toto téma.
Ahoj, jakýpak smysl či naplnění by měla míti Vámi zvažovaná komunita ? M. (editado)
Je jich tady hodně😁jenom to nečtou
Ahoj,je nás tady hodně😁na Chrudimsku a Hlinecku se urodilo😉
Ahoj, i na skutečsku jeden je a nebo i více :-) ?
Více 😉 asi by jsme se divili, že?
Ahojky, já teda už teďko kousek za Žďárem. Ale jinak pocházím z Hlinska. I já rád poznám nové přátele. Ozvěte se a mějte se pěkně.
Ahoj,Ja Hlinsko.Rad Vas poznam.Treba se tu povede dat partu dobrych lidi do kupy na nejake spolecne akce.
Zdravím z Chrudimska *52* I já jsem zvědav kolik nás tu je z tohoto okolí. Rád bych tu poznal někoho kdo je rozumný, diskrétní a rád si užívá zdravé erotiky. Samozřejmě důležité jsou sympatie. Zdraví beru jako samozřejmost.
Ahoj, od Skutče taky jeden se hlásí