bi trojka

aké je mať bi trojku podeľte sa o zážitky a p

Mal som dávnejšie BI trojku....ale nebola plánovaná ..bol som v jeho žene v klasike na misionára a ona ma držala za zadok....v jednom momente ale roztiahla polky a ja som cítil ako na konečník pritlaca žaluď....bolo to super dlho som nevydržal a striekal som do nej...on sa urobil do mňa a ona ešte jeho semeno písala ako so mňa išlo von.od vtedy mám raz do análu aspoň umelého (editado)
Tak toto je úplná topka, môj sen byt v žene a zároveň pekný vták vo mne 🤪
Ja som mal trojku s jedným párom, ale on bol tvrdý hetero. Kúsok to bolo také blbe sa vzájomne "obchádzať", pozor nedotknúť sa ma a podobne. Asi je dobrá aspoň určitá tolerancia toho istého pohlavia. Na budúce by som volil pár, kde on je BI, ale nie priamo s tým zámerom.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Áno trojka je super. Či už je Bi, alebo aj klasická MMŽ, alebo ŽZM. Keď sa hrá každý s každým je to príjemné a vzrušujúce. Zažil som, aj Bi aj klasiku. Žijeme len raz, treba skúšať čo nám robí radosť a uspokojenie.
Môžem len doporučiť. Mal som Bi trojku a bolo super....uzil som si ked ma obaja fajcili a samozrejme mal som možnosť fajčiť nadpriemernu výbavu takže parada:))
Ja by som tiež chcel zažiť ni 3ku kde je dovolené všetko ci každý s každým 🙂
...mal som trojku s hetero párom, kde muž bol iba divák/kameraman:) a následne bol ten druhý ktorý striekal. Uvedomil som si pri tom, že ma vzrušuje aj predstava kde by som so ženou uspokojoval orálne aj jej muža. Prípadne opačná kombinácia, kde by pár orálne uspokojoval mňa. Zvláštne je, že takéto túžby so samotným mužom ale nemám. Len pri tej trojke. Ale zatiaľ je to len predstava v hlave:)
Som na tom úplne presne - BI trojka paráda, aj viac ako len orál s mužom, ale sex so samotným mužom že vôbec *23* Tak mi bolo povedané, že nie som BI ale "len" BI curious *400*
Asi je tu veľa takýchto chlapov ,aj ja som v takom rozpoložení, bisex v trojke áno a skoro všetko v tom smere,ale čisto m+m ma nijako neláka
ano ako pises ,je nas tu viac co nam nevadi bi 3 ,kde som fajceny .. a nevadi ze aj muzom v tej chvili..👍😉
No xhcel by som to zazit este ,bolo to super
Hľadáme s mojou stihleho hladkého chalana pred s ktorým si budeme nahý honit fajčiť.ona ako divacka.
Som hetero ale bol som s bi parom v 3jke kde muz chcel fajcit a bolo to super ked ma obaja fajcili *114* ale taktiez ma to len s muzom cisto vobec nelaka *92**1* ale v 3jke je to super *22*
Ja hľadám dvoch chlapov na realnu
Bi 3jku
kde si nasiel ten par... ja ja hladam taky par z vychodu...a velmi tazke najst niekoho..
Necuduj sa, ze ta chcel fajcit. Mas ho pekny*22*
trojku som uz zazil a bolo to super. No bi trojka by mohla byt este lepsia, uz som na nu dozrel mam pocit. Ale sex medzi chlapmi este nie, ked tak oral a chytat sa.
Súhlasím.......... ....... .......