Toto jsem nezkoušel a ani nemám šanci celý den si honit péro.Tolik soukromí doma není.Ale orgasmus jsem se naučil oddalovat při sexu s ženou a to si užívám dostatečně.Já už vlastně ani nehoním,mám dost sexu a není chuť.
Ahoj. Jsem to samé co ty 😊👍 Honím si ho pořád a oddaluju co to jenom jde 👍 Kolikrát už to ani nejde uhlídat a co je navíc, tak jde ven a zase pokračuju s mrskáním péra 😊👍 Krásnou hračku nám ten pánbůh nadělil 😊👍
A s ženou to nezvládá nikdo?
to jen sami?
být zamilovaní a v takovémhle spojení i 4 hodiny, pomalu, vychutnávat každý sebemenší pohyb.. stupnovat to a zase brzdit ..
jako to zvládáte jen sami se sebou, a když jste uvnitř, tak ne?
PS: pro ty co tohle považují za ztrátu času .. máte jen omezenou vnímavost a nedokážete jít do hloubky vlastní sensitivity, soustředit se, a vypnout mozek
joga, medtace, tantra
PS: neexistuje NIC krásnějšího, naplňujícího, uvolňujícího
dokonalý spojení
samozřejmě to nemůžete dělat s každým.. a kolik lidí je schopno vůbec něco tak hlubokého prožít? .. láska, důvěra, odevzdanost, hypersenzitivita a vnímavost
to jen sami?
být zamilovaní a v takovémhle spojení i 4 hodiny, pomalu, vychutnávat každý sebemenší pohyb.. stupnovat to a zase brzdit ..
jako to zvládáte jen sami se sebou, a když jste uvnitř, tak ne?
PS: pro ty co tohle považují za ztrátu času .. máte jen omezenou vnímavost a nedokážete jít do hloubky vlastní sensitivity, soustředit se, a vypnout mozek
joga, medtace, tantra
PS: neexistuje NIC krásnějšího, naplňujícího, uvolňujícího
dokonalý spojení
samozřejmě to nemůžete dělat s každým.. a kolik lidí je schopno vůbec něco tak hlubokého prožít? .. láska, důvěra, odevzdanost, hypersenzitivita a vnímavost
Mě víc naplňuje guláš se šesti a basa piva v ledničce.
Tamtricky vedomy sex ktery popisujes je to nejnadhernejsi a moc se i nem nepise. Trihodinove spojeni mezi partnery je uzssny zazitek. A nasledna exploze tez.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Orgasmy po několika hodinách masturbace jsou hodně silné. A ty další hned po chvilce jsou taky úžasné. Zajímavé je, že i po extrémním výstřiku stříkám napodruhé taky celkem velkou dávku.
jo tak na tohle bych se taky moc rád kouknul.. nepřizvete mě ?klidně budu taky na webce ...
to musí být super, ale já mít doma sexy osmnáctku , tak o oddalování bez výstřiku nemůže být ani řeč :o))
To by mne zajimalo. Jak to praktikujete? Nedovedu si predstavit ze bych se nedohonil k vystriku. Bych mel pocit ze mam nejakou nedodelanou praci :). To jako zaskrcujete nebo jen tak prestanes na dve hodky a pal tase honis a nez to na tebe prijde ukoncis?
Miluju to, ostatně jsem si podle toho vytvořil i přezdívku.
Když já to nevydržím....necaknout 😃
Asi mám špatnou techniku. Nebo nemám vůli.
Prostě se moc těším na ten závěr, na ten cákanec ❤️
Dokážu dlouho pohoňkávat, je pěkný a tvrdý.... ale nakonec stejně cákne 😇
Asi mám špatnou techniku. Nebo nemám vůli.
Prostě se moc těším na ten závěr, na ten cákanec ❤️
Dokážu dlouho pohoňkávat, je pěkný a tvrdý.... ale nakonec stejně cákne 😇
Taky si takhle užívám, je to nádherný.
...no:) povazuji sex za spise nadhernou 'parovou' (nebo skupinovou!:) ) zalezitost. A i kdyz se v moji 13.komnate leccos najde, za me teto libustce rozhodne nee!:)
jistě to je na chuti každého, mě to baví
Taky tak honím ...pak velký stříkání :) a krásně oteklá predkozka
Když se tahle technika dostane do postele s ženou.
A ty ji pak se ukážeš ten ohromný výstřik...
To cítí i ona
A ty ji pak se ukážeš ten ohromný výstřik...
To cítí i ona
Když je na to čas tak je to super, ten konec za to pak stojí
oddalování na tom ulítávám
. Je to to největší vzrušení, držet to na krajíčku a pořád si honit. Několik dní, několik hodin denně (podle možností, ale dvě hoďky minimálně), některé dny vynechat a zase znova. Maximum mám 21 dní, ale to byl pak stříkanec
no je fakt, že jsem tady už prohonil spoustu času :o)) ale nemůžu si pomoct ..je to úlet
Samozřejmě obojí je skvělé! A kombinovat se dá dle příležitosti...👍

Oddalování (edging)
Krásný dlouhý hraní si s pérem