Dogging, anonym sex Plzeňsko

Dogging, anonym, šmírování

Ahoj,

nevíte o aktivních lidech v Plzeňském kraji na uspořádání dogging akce, nebo anonym sex v Plzni?

Je to tu na Plzeňsku strašně mrtvý. Určitě někdo někoho zná, tak dáme dohromady nějakou pořádnou akci.

Díky!
Tak co, už se nějaký otužilec letos odvážil vlézt do vody v Ejpovicích? 😎 Venkovní teploty už k tomu celkem vybízí...
Nikde nic moc.....
V mých mladých letech byli lidi odvážnější 😂 teď si člověk v klidu honí v autě a kolemjdoucí se sotva "podívá" ... A v létě u bolevaku zaslechnout nějaké vzdychání je těžká náhoda....
Dnes odpoledne jsme u Ejpovic viděli zaparkované černé auto s otevřenými dveřmi řidiče. Nebyl to někdo z vás?
Ahoj, dneska tam budu od 3 odpoledne. Ozvěte se pokud chcete přesné místo.
Dneska někdo Ejpovice? Pár bi může být.
Ahoj, někdo dnes Sony, Borská nebo kdekoli na šmírování? Možno i análek vy mě, hledám pouze pár.
Ahoj, nenašel by se nějaký páreček dnes odpoledne co si bude užívat venku v přírodě okolo Plzně a chtěli by k tomu diváka? ;-)
Ahoj, jak je na tom zatím rok 2025? Občas jezdíme s přítelem kolem Ejpovic, a napadlo nás, že teď se tam při té uzavírce na Rokycany možná vybízí nějaké nové místo 🙂
Tam je vsude mista😀 zalezi co hledate
19.4. sobota..kolem poledne.. pokud bude hezky tak to vidim na Borskou prehradu - nuda pláž -> napred hlavní louka a pak půjdu jako kousek za zeď si vyhonit ;)
Přidá se nekdo? ? Hlavně ženy sou zvaný :)
Zdravim, nejaky pár dogging Plzen a okoli? Rad se prijedu mrknout
Nešla by nějaká žena zhruba za hodinku ci 2 někam v Plzni kolem Ústředního hrbitova? Např.49.749291,13.439626
Ahoj honiči, dneska večer budeme s kámošem tady. Prosím jen slušné a pokud budete na místě tak napište do zpráv.
Kousek od Plzně.
Zde místo kde odbočíte do slepé uličky.

49°40'35.8"N 13°19'13.6"E
Ahoj Škoda že je to ode mě daleko být to blíž už mně tam máš 😉😘😜
Až tam budete příště rádi mrkneme :)
Ahoj, jezdíte ještě ? Rád bych se někdy stavěl
Hledám pár, miluji dogging. Jsem bi, 29 let a 20cm 🍆 *211*
Mohu jen pozorovat, případně se zapojit pokud si budete přát.
Ozvěte se kdokoli, rád poznám nové přátele v Plzni i okolí :)
Ahoj, slouží k tomuhle účelu i to místo na parkování u nudapláže v Ejpovicích? (Takový ten trojúhelníček)
Ahoj, můžu jen dotaz? Já byl v Ejpovicích na nuda pláži jednou na protějším břehu než je kemp a šel jsem poměrně dlouho od auta lesem a ty píšeš o trojúhelníku u nudí, kde se dá parkovat. Můžeš mi napsat, kde to najdu?
Můžeš jet buď od Klabavy nebo od Ejpovic. My spíš jezdíme od Ejpovic a necháš auto na tom trojúhelníku před závorou. Pak jdeme buď pěšky přes přítok nebo hned z toho trojúhelníku sejdes prudký kopec dolů (je tam cesta) a tam se nalodime na paddle boardy a dojedeme tam. Jedeš zase okolo toho přítoku, kolem těch ramp a pořád rovně. V podstatě se nalodujeme přímo naproti ty "pláži". Pěšky je to dvacet min, nevím, chodíme se psem, takže to neresime. Tim příjezdem od Klabavy dojedeš blíž.
Díky, zkusím se tam v létě podívat, tak snad to takto najdu
Není poblíž Bolevaku nebo Doubravky?
Občas zaslechu nějaký ten orgasmus okolo rybníka, ale všichni nějak stydlivý.... nedávno mi jedna paní dokonce na nuda pláži nařkla kvuli tomu že sem měl erekci....
Je to nesmysl, to už rovnou můžeš počítat s parkovištěm u Makra.
Ahoj, ale jo. V rozumnej čas se to dá. Zatím jsme problémy neměli. Ale top místo to úplně není.
Ahoj, pokud myslíš ten trojúhelník, kde je ještě asfaltová cesta, tak bych řekl, že ne. Jezdí tam mnoho cyklistů a chodí tam i spousta lidí, které by to mohlo pohoršovat..
Ale ted uz asi ne ne ? :) Nekdo honit ?
Ahoj. Pár míst znám. Napiš mi do zpráv *4*
Tento čtvrtek budu zas brouzat večer i později na Plzeňsku. Tak kdyby nějaký pár měl chuť zájem se nechat šmírovat tak se ozvěte můžeme se domluvit.
Ahoj, nebudete dnes někde nahý na dece? Rád bych vás přišel šmírovat.Jedu dnes do Plzně.Děkuji za odpověď.

Ne, nebudeme. Poděkovala bych taky za odpověď, ale neodpověděl jsi na můj dotaz, tak smolík.
Promiň,ale o nějakém konkrétním diskrétním místě okolí Plzně nevím a tak jsem neodpověděl.Jinak přeji krásný den.
Žije to ještě někde v Plzni a okolí ? :)
Bohužel mi to přijde více a více zabite.... nebo máte jiné zkušenosti?
xalex28
xalex28 Inativo 2 ano atrás
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Začíná to trosku žít v té Plzni ? :)
Na bolevaku, nebo na Borský přehradě 👍
Kéž by :)
Ale mám v plánu se zajít podívat dnes na Borskou:)
Ve středu večer nějaký pár co mě nechá se dívat někde v přírodě. Odlehlé parkoviště a tak. Plzeň a okolí.
Tak co parkoviště vzadu na boleváku nebo vyhlídka na rokycanské. Ve středu večer okolo 22h. Je tu pár co mě nechá se dívat jak si užívají. Já jen jako divák (editado)
Je tu tedy nějaký pár co bude teť někde dovádět?
Ahoj. Budete někde dnes či v týdnu. Bych koukl, nebo se i přidal.
Kéž by😈 Bohužel.. počasí nádherné(možná až moc😁), ale použitelné páry nikde.
Začíná, ale chybí páry na šmírovani nebo na přidání k nim. 🤣
Zdravím dejte souřadnice a budu tam čekat nahý na čtyřech a přijeďte kdo chcete a dělejte si se mnou co chcete.
PS.. análek mám staženej
Někdo někde teď Plzeňsko venku v autě rád se přijedu podívat
Zítra večer, někde v Plzni, pokud najdu nějakého borce. Můžeme dát akci i ve více lidech
Určitě ano. Mam pár míst. Rad se na vás dojdu podivat
Ahoj, nevíš jestli zítra někdo někde bude dovádět. Rad bych kouknul.
Kdepa jsou taková místa ? Chodí tam někdo ? :)
Napiš do SZ. Prozradím v soukromí
Nějaký pár na dnešní sledování buď osobně nebo dronem třeba kolem 18h
xalex28
xalex28 Inativo 2 ano atrás
Dneska budu tady 49.6817429N, 13.4189694E
Naproti vjezdu do SONY DACD. DOPOLEDNE
Venku už začíná být hezky...někdo něco?
Ahoj, dneska budu s kámoškou pod mostem u Borské přehrady, kdyby jste chtěli mrknout :)
Napiště
Vypadá to, že na Plzeňsku dogging příliš nevzkvétá...
Pokud nějaký pár napíše, rád se přijedu podívat. Dnes spíše auto :))
Plzeň sever Horní Bříza ještě teď někdo kdo by přijel, někde bokem zaparkoval a nechal se pozorovat jak si to dělá v autě? Přidám se.
Někdo někde? Já Plzeň jih rád kouknu
Zdary, nepřidá se někdo dnes, nebo zítra na nahotu u Ejpovického jezera? Budu tam dnes od 16h až do zítřejšího večera
Plzeň teď, jsem na houbách pod Krkavcem, nepřidá se někdo?
Proč se mažou příspěvky?..........,
Bude někdo ve čtvrtek 7.9. na Ejpovickým lomu? My pár.
Rád přijdu. Co preferujete? V kolik hodin?
Zhruba za hodinu s jedním borcem tady (49.7343175, 13.3523962)
Někdo někde dnes v podvečer nebo večer?
Ahoj, teď někdo Bolevák? Nahota a nějaký blbnutí?
Dnes v noci nějaký pár co mě nechá se dívat? Bolevák v zadu na parkovišti nebo vyhlídka u Tesca na rokycanské.
Zdary všem na Plzeňsku. Není tu pár tak středních let, co si dnes tak pěkně hrál na louce bývalého nudistického kempu Ina na Borské přehradě? Dáma měla růžovobílé šaty a muž myslím modré kraťasy. Budu rád, když se ozvěte. Díky
Co tento čtvrtek v noci nebo v pátek večer někde na Plzeňsku nebo v Plzni venku v přírodě. Nějaký pár co mě nechá se dívat .
Ahoj, dnes budeme celý den s přítelkyní u lomu kousek od vesničky Krsy.
Přijeďte se podívat kdo bude chtít máme to rádi.
Napište do zpráv pokud nevíte kam. 🙂
Ahoj, pojedu se projet na motorce ...rad se zastavim , pošmiruji i pohonim .... kde přesně to je ?
Zdary Plzeňsko, nechce se dnes někdo přidat na večerní nahou koupačku Borská přehrada? Budu tam tak po 20h
Dnes v noci někde v přírodě nějaký pár co mě nechá se dívat a poslouchat?
S přítelkyní jsme právě v té slepé uličce kousek od Tesca na Borech. Budeme tu dlouho, čekáme na honiče. PS: u ostnatého drátu :)
Místo zde :
https://maps.app.goo.gl/HL22rZqaojAMtJKaA?g_st=ic
Zítra budeme tady, po druhé hodině odpoledne. Kdo bude chtít šmířovat tak ať napíše do zpráv a můžeme se domluvit. Možná i šáhnout na zadek nebo prsa když bude normální *19*
tady budeme zítra : https://goo.gl/maps/44koWi4hMnQSqg677
napište prosím do zpráv, tady se nebudeme domlouvat :)
Ve čtvrtek večer okolo půlnoci. Bolevák v zadu na parkovišti za kempem. Pár co mě nechá se dívat? Napište do správy řeknu víc. Možná je i Fo pro vás.
Zdravím všechny Západočechy, jedu se dnes 8.5. Od 12h slunit na nuda pláž Ejpovické jezero. Když se někdo přidá, zlobit se nebudu 😉
Tak co plzeňští teplo nám už přeje kam jezdíte dovádět a nejlépe v večer. Rád budu vaším divákem.
Cas od casu jezdime honit pera na parkoviste k bozkovskemu hrbitovu...tam je to super a nikdo nemuze prekvapit....

Jeste v Lobzich smerem ke strelnici se da pohonit...
Na nudapláži u Ejpovického jezera, je to občas zajímavý. Ale to musí být teplo. :)
A chodí tam jen mužský nebo i nějaké ženy? Aby tam nebyla jedna ženská a zbytek mužský😁
Jasně, že tam chodí i ženy. Řekl bych, že je to tam dost casto50/50
Tak to mi překvapuje. Myslela jsem, že víc nahotí mužský. Že se ženy stydí
Můžeme něco vymyslet klidně ;-) pokud máš zájem
Nebude se dnes odpoledne někdo potulovat kolem Ejpovického jezera? Stavím se na koupačku, možná pohonit...
PaTspoulu
PaTspoulu Inativo 3 ano atrás
PaTspoulu
PaTspoulu Inativo 2 ano atrás
PaTspoulu
PaTspoulu Inativo 3 ano atrás
Pokud bude nějaké akce dejte vědět, děkuji ;-)
A kde? Susicko?? .....

......

...............
Já ae velmi rád dívám;) 43 197/97 symp. Plzeň
Ahoj tak dejte vědět kdy a kde a rád se přijedu podívat
Ahoj, rád se podívám. Dejte vědět
Taky bych se zastavil podívat...a sáhnout.
Ahoj, rád kouknu, případně si sáhnu v rámci možností, jak budete chtít. Dejte prosím vědět kdy a kde budete. Díky
Kdopak jezdi mezi Rokycany a Ejpovice. Odbočka na Klabavu.
(49.6817543, 13.4190173)

(49.7278436, 13.4551315)

Čau. Tady jsou místa, kde by něco podobnýho šlo podniknout. Čas od času tam mám sex anebo taky vyhoním čůro.
To první misto je malý, hodně zarostlý. Na druhým si muže zařadit třeba celej autobus.

(Kdyby tam byl modrý Forester, nebojte se zaklepat na okýnko.)
Ahoj, zítra plánuji po druhé odpoledne zajet na tohle místo. Budu tam čekat pokud bude někdo chtít tak doražte, bude sranda.

MÍSTO ZDE: https://goo.gl/maps/oTtCmEanYs1yzXS29

a souřadnice : 49.682076, 13.416984

Cesta vede hned od hlavní a je tam taková velká zatáčka, budu až na konci...*9*
Dneska tam budu.

souřadnice : 49.682076, 13.416984
Chystám se za chvilku sem :

Pozice na mapě
49.6808960N, 13.3999905E

(Je mi jasný, že to bude samotka))))j
Dnes jsem tam potkal mrdající pár v Volvu :)
Tam také občas zajedu. Buď na samohoněnou, nebo s nějakou ženou. je to tam super, na takové záležitosti.
Tam je zákaz že? Jednou jsem tam zabloudil 😄
Kdo jste to byl dnes kolem 18 hod zase nad rybníkem za křovím?
Josef 36 let m 20.5 cm rád bych se účastnil.
Ahoj Mončo, pokud se nabízíš jako náš objekt zájmu, taktéž mám zájem něco v Plzni podniknout.
Kdy příští týden bys mohla dorazit? Nebo o víkendu?
Hmm, jako bys mi mluvil z duše. Ve všem, co píšeš
Taky mě zajímá jezdím občas na Bolevák ale zatím nic moc. Zde přesně je to místo za globusem můžete někdo poslat třeba souřadnice že bych tontam okouknul. Jinak jestli něco budete chystat rád se zúčastniím.
Souřadnice jsou zbytečné. U Glóbusu to vezmeš přes kruháč směr K.Vary a po cca 800 m je odbočka na polní cestu doleva. Běžně je tam závora, ale momentálně je otevřená. Po cestě stále do kopce a za lesíkem se otevře velká posekaná louka. Případně lze zaparkovat v tom lesíku.

Bez předchozí domluvy s párem, páry mezi sebou atd. je zbytečné tam jezdit.
Koukám, že tohle vlákno vyschlo.. Jezdíte tam někdo? Párkrát jsem tam zastavil a je to fajn místo. Bylo by hezké tam potkat nějaký pár ;)
Už je poměrně chladno, tak už to není tak aktuální jako na dece na trávníku. Momentálně budou asi v kurzu sauny a privátní wellness.
Do sauny bych taky zašel. Doporučíš nějakou veřejnou saunu, kde to žije?
Kde to žije nevím, ale co vím, tak chodí lidi do sauny na Slovanech do bazénu a potom do privátní sauny na Roudné.
Děkuji za tipy. Přesto myslím, že na sex v autě není nikdy dost ošklivé počasí. Zrovna v pátek tam jedno auto stálo a mělo zamlžená všechna okna :)
Dneska kolem 6 večer tam budu s kámoškou.
Do cca 19 hod masíruju na hotelu, až pojedu kolem 20 hod domů, tak to vezmu tudy, zda jsi to našel.*5*
Já plánuju venkovní GangBang, muže něco i zorganizovat někde v lese nebo v opuštěných místech.

Akorát nemám ženu, takže můžeme do dat dohromady nějakou partu

pro případ napište (editado)
Tak dej v plen svoji prdel a bude narváno *3**3*
Plánuji venkovní GangBang. Akorát nemám ženu. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tak to mne teď upřímně rozesmálo
Tak, to může nakoupit, nejakou sežene ve službách.
Jenže nastává otázka kolik by si za to vzala a na jak dlouho . Většinou si berou 2000 za hodinu ,ale pokud by byl větší zájem tak myslím ze hodlá by byla málo
Bez ženy to bude teda těžký :) V Plzni asi žádný nejsou no
Taky se rad přidám , je to tu docela mrtvé v Plzni . Akorát nevím jestli se najdou i nějaké ženy na tuto akci
Ahoj,

tenhle příspěvek je fajn osvěžení. Souhlasím s tím, že je tu nějak mrtvo a slovo Plzeň se tu skoro nevyskytuje, alespoň se to tak jeví. Takže pokud by se něco naskytlo a najde se tu pár milovníků venkovní nahoty, jsem pro. (hetero)
Několikrát jsem zahlédl pár aut za Glóbusem, nad Chotíkovským rybníkem. Byly pěkně zašitý za křovím. Teď je tam i posekaná tráva a v noci parádní výhled na hvězdy. Pro erotiku a romantiku jako stvořené.
Ahoj, jsem z Plzně, ale tohle místo neznám. Chotíkovský rybník vidím až Chotíkau,... tím myslíš to "za globusem", nebo je tam někde ještě něco jiného a nesedí název rybníka? Možná nedorozumění a proto ty červené palce, neb ten Chotíkovský rybník je přímo v Chotíkau u frekventované silnice.
Pro zamindrákovaný blby, co dávají červený palce. Na ten kopec se jezdilo šoustat už za bolševíků.
Taky mě pobavilo co nám tu všem hned naskákalo mínusů. *3*

Jinak tu vyhlídku znám, ale asi bych si netroufl tam jen tak, bez předchozí domluvy, jít očumovat cizí auta a někomu funět na okýnko.

Zajímá mě spíš venkovní nahota, ať už na nuda, někde u vody, v lese, na louce na dece, nebo se procházet nahý s oblečením v batohu, případně urbex se teď vrací do mody, rozhledny atd. (editado)
Já to také nemyslel pro nepozvané čumily, ale jako místo, kam si mohou zajet páry na hrátky, případně si pozvat diváky. V létě je tam nádherně, jen ta voda chybí. Ty posekané louky jsou na slunečné straně, tak nahá opalovačka v pohodě. Místa je tam hromadu a lidi tam zas tolik nechodí, spíš jen na kolech.
Co tuto středu večer nějaký pár někam na parkoviště v autě já jako divák můžem se domluvit i na nějaké odměně.