Ja by som to napisal “Nahota pri práci”.Ja rad pracujem nahy. Ako hodinovy manzel. Rozne remeselne prace. A v lete aj prace na dvore ci v zahrade. A uz som tak pracoval aj vo firme. Takze ak by bol zaujem, vieme sa dohodnut. :)
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
V lete je to príjemné, nepotia sa
Ja tak kazde rano, nahy v kancli a chodim stale naostro
je to super ja som to zazil uz davnejsie ale brigadoval som v lete v jednom podniku v sklade a tam som prehral stavku so sefkou a bol som ta raz z donutenia celu sichtu nahy ale potom este velakrat dobrovolne :-)
Ja sa niekedy na nocnej vyzleciem na dielni a je to super
to musi byt fajn a co pracujes
Ahoj ja môžem v práci úplne nahý
Je to príjemné keď môžem zhodiť všetko zo seba, je to také uvolnujuce. Ešte keby sa mi mal tam kto pohrať s ním, musím sa sám
To je tu zas téma......zúfalci už vám jebe.....
odporúčam vám ísť pracovať do baní, tam tí baníci v podzemí fárajú nahí mnohí. A občas sa môžte navzájom potešiť aj zbíjačkou do zadku. Budú splnené vaše sny.
Ak sa ma niečo netýka alebo ma to nezaujíma tak mi je to jedno a nekomentujem
Nevieš oceniť pomoc a radu.....nevďačník.
Takú radu za riť kladu 

praca je este v poho, ale vies jake je tazke sa v skole obsuchovat o stolicku? xdd
tak sa treba o spoluziaka nie o stolicku. :-)
Zase ma začína šteklit v rozkroku. Asi si ho budem musieť uvoľniť. Som zasa v robote
Ak chodíš na ostro tak to máš ozaj ťažké
pravidelne ked som v praci sam tak idem do naha, minimalne spodok .. pracujem a
Keď pracujem z domu tak bežne som nahý aj celý deň pripadne si aj vyhoním. Aj počas meetingu ak netreba kameru.
Sem tam som na ostro hore a aj dole bez a ma to svoje následky . Bradavky stále vztýčené a dole potopa
Chcel by som vidieť tie bradavky
Tak to majú ostatný v práci o zábavu postarané.
Ja si niekedy nasadím krúžok na semenníky a vtedy to má v dolných partiách tiež svoje účinky. (hlavne keď veľa chodím k tlačiarni) :P
Ja si niekedy nasadím krúžok na semenníky a vtedy to má v dolných partiách tiež svoje účinky. (hlavne keď veľa chodím k tlačiarni) :P
Počas "Korony" sme sa v našej malej firme dohodli že každý z nás bude v kancelárií jeden deň sám, aby sme sa navzájom nenakazili.
Niekedy som sa hneď ráno zamkol a šiel donaha. Nikde nikto celý deň.
S počiatku som sa moc nevedel sústrediť na prácu ale potom som si zvykol.
Bolo to celkom zaujímavé a oslobodzujúce. Odporúčam ;)
Niekedy som sa hneď ráno zamkol a šiel donaha. Nikde nikto celý deň.
S počiatku som sa moc nevedel sústrediť na prácu ale potom som si zvykol.
Bolo to celkom zaujímavé a oslobodzujúce. Odporúčam ;)
Hm tak asi nie v každej praci a každemu sa da tak pracovat nahy cely den, Ine je ak je niekto niekde zavrety sam v kancli či nejakom malom sklade,alebo profi šofer dodavky kamionu, a ine je ak je človek roboš niekde pri pase na linke s ostatnými v kolektive, či učitelia či v službach, aj keby mal človek chut vyskušat si to, nedalo by sa aj tak,, tak maš asi "fajn solo pracu", že si to možeš dovolit,, 

Zavrety na malej vrátnici 

Hm, tak ale ak sa dalo no,, sprijemnit si horučavu a čas v službe tym,, asi aj nejaka inšpiracia pri tom je,.. prečo nevyužit či?
noo na pracu si si asi už zvykol , každa praca ma svoje "+" aj "-"..
(editado)
(editado)
Je to príjemné, niekedy sa nedá ale nočné smeny sú paráda, milujem nahotu a tu môžem byť nahý. Donedávna sa dalo ísť aj cez deň von ale už sa nedá,.To bolo krásne prechádzať sa nahý, taká sloboda, páčilo sa mi to. Teraz si ho sem tam pohoním aspoň dnu keď mám inšpiráciu.
Ja som bol tiež celú sichtu dolu bez,,je to krásne

Nahota v práci
Má niekto skúsenosti s nahotou v práci?