ahoj, hele vydrz měsíc.. zaleží jak moc a jaký zpusob obřízky máš.. ale mohl by jsi si poškodit stehy.. a pak ta jizva není nic moc.. ja byl 2 x kuli vzhledu... takže vydržet a měsíc. dělás to pro sebe
No já tehdy nevydržel ani týden :D sice to bylo přes bolest, ale musel jsem :)
Jestli ti v noci stojí až k prasknutí jako kdysi mě, tak už je to asi jedno, jestli se opatrně vystříkáš. Když při tom nebudeš namáhat předkožku a stehy.
Mě doktorka řekla, že první masturbaci můžu opatrně zkusit 7 až 10 dní po obřízce s tím, že nejšetrnější je vibrátorem dráždit žalud.
Technická poznámka/otázka:
Taky doktor na závěr nějak kontroluje, jak se to vše povedlo a funguje? Myslím, musíš si ho před ním nahonit/vyhonit atd. ...?
Taky doktor na závěr nějak kontroluje, jak se to vše povedlo a funguje? Myslím, musíš si ho před ním nahonit/vyhonit atd. ...?
Ne, poslední kontrola je po zákroku. Pak už to nikdo nekontroluje pokud nejsou nějaké komplikace
A jak dlouho po zákroku? To to nikdo nezkontroluje třeba za 2 - 4 týdny, jak se to povedlo? Zda to někde netahá, neškrtí, nedělají se faldíky... jako u krejčího...
Asi záleží na konkrétním doktorovi jak to má nastavené a taky určitě na způsobu obřízky. Já prvních pár dní po chodil na převazy, a pak jsem byl na kontrole po týdnu, 14 dnech a poslední kontrola byla myslím po 3 týdnech.
Konkrétně u mě, při propouštění z nemocnice. To bylo druhý den po zákroku.
Jj, to by bylo nejprůkaznější...
musel jsem čekat 6 týdnů podle doktora,řeknu ti že když jsem se pak udělal tak jsem pomalu couvnul tím střikem
Dobře ty, to mám před sebou. Tak uvidíme.
Opři se zády o nějakou stoletou sosnu až budeš honit!
Z jakého důvodu jste vůbec byly na obřízce?
Fimóza. Předkožka už byla v takovém stavu, že nešla přetáhnout aniž by při tom nepopraskala a vlastně při každém hojení se stav zhoršoval.
to je u většiny starších mužu
takto běžné , malo kdo to řesí.. většina dělá že to není a nikam nejde. a nešuká
takto běžné , malo kdo to řesí.. většina dělá že to není a nikam nejde. a nešuká
Jak můžeš mít fimózu v 59 letech ?? To snad jsi nikdy nepřetahoval a nemyl jsi žaluda ?? Fimózu mají malý děti, novorozenci z prvu a v dospělosti minimum lidí, který na to nesrali od mládí
Přesně tak jak zde píší jiní. Vůbec nikdy jsem neměl problém s přetahováním, hygienou, žádný tvarožník vždy čistý, ale jak říkám párkrát se objevily jizvičky, nenechal jsem to párkrát dohojit a bylo na problém zaděláno, k tomu mírná cukrovka, to se pak blbě hojí a jsi jasný.
Tak to jsi celkem vedle. Možná by ses divil kolik mužů řeší tento problém v dospělosti.
jednalo se o jizevnatou fimozu tu děti nemají
No tak to slyším poprvé aby v dospělosti někomu takhle srůstala předkožka z jizev a jak se tam ty jizvy objeví ?? To snad by ti musela praskat ? Nevím tohle nechápu co hezká divnou anomálii
Tak google ti to prozradí,když napíšeš jizevnatá fimoza.
Nechtěl bych, já mám jedniný problém že musím předkožku svlékat trochu opatrně protože je trochu užší
Tak bacha na to. Stačí pár drobných trhlinek na kůži - předkožky. Ty když se zahojí - srostou tak ještě více zúží předkožku. Například se to může stát pří vášnivějším sexu při sušší vagíně.
Já jsem už necelé dva týdny po obřízce honil tak, že jsem si navlékl kondom a přejížděl přes něj rukou navlhčenou gelem. Jizva se pak tolik nenamáhá.

Orgasmus po obřízce
kdy opatrně nejdříve.