Vono to je taky těžký, že jo, každej druhej chlap tu fňuká, že nemůže najít ženskou, protože nemá dost velký péro, dost velký svaly, dost peněz a nejlíp se to vždycky svaluje na nekritický ženský s velkejma požadavkama. A pak se vysokej, svalnatej s velkým rovným pérem urazí, když napíšu, že se mi líbí plešatý chlapi s pupkem a péro je mi ukradený. :-))))))) Tak proč to furt řešíte, pánové, když odmítáte věřit? Že byste pak přišli o alibi?
Tak pro me je pojem "krasna postava" spis to, kdyz je vyssi, nez ja a neni sama kost.. proste kdyz je muznej, klidne i oplacanej 😍
Další dobrý téma k diskuzi. Taky by mě to sakra zajímalo, proč ta výška u chlapa je tak důležitá.
Jsou zensky, kterym je to sum a fuk, jak je chlap vysokej... a taky mi to bylo tak do 20ti jedno. Ale jak uz bylo zmineno, vedle vyssiho chlapa se citim bezpecne, muzu si vzit podpatky, aniz bych resila, zda v nich nebudu vyssi, nez on a je toho vic, co by se naslo.
Jo jo u nas lidi stale vyhrava evoluce nad rozumem. Ne vzdy u kazdeho je ta mira jinde, ale treba falesny pocit bezpeci vedle naoko chlapaka je jedna z tech veci, kdy je rozum casto potlacen. Uz davno neplati, ze vyssi a statnejsi je silnejsi ci schopen lepe chranit ci zajistit. To stejne ma asi tolik muzu u zen s velkymi prsy, jakysi symbol hojnosti a plodnosti nebo fakt nevim, co tolik chlapu vidi na velkych prsou a to klidne i umelych
Petane, to chces rict, ze nejsem rozumna joo??!!!
tak s tema chlapama a kozenama je to jasny.., od mala je cumlate a vyrustate na nich, tak je jasny, ze ten pud tam je 
Nerikam, ze nejsi rozumna, treba si to uvedomujes a proste te jen pritahuji vysoci muzi. Zaroven ale rikam, ze pudy ci stereotypy, prirozene navyky, vychova... Tohle vse a mnohe dalsi hraje vyznamnou roli, kterou nikdo nedokaze plne potlacit... Podobne je to treba i nase touha po lidech ci vecech, ktere nemame snadno. Znas to ve vztazich na zacatku, takove to prilisne snazeni lidi vetsinou odrazuje, prestoze se casto jedna naopak kvalitnejsi partnery, tak je nechceme.....
K tem prsum. Neco na tom i takto bude no. Ikdyz ja to tak nemam
K tem prsum. Neco na tom i takto bude no. Ikdyz ja to tak nemam
Asi proto, že žena chce při obejmutí opřít hlavu o mužův hrudník a ne přes něj koukat do dáli :-)
Proto, že vysoký muž evokuje bezpečí, jistotu.
Nakolik je tahle představa přesná a nakolik je to jen podvědomá věc je jiná otázka.
Proto, že vysoký muž evokuje bezpečí, jistotu.
Nakolik je tahle představa přesná a nakolik je to jen podvědomá věc je jiná otázka.
Už to psal jeden v příspěvku výše a platí to obecně. Ženy zažívají ultimátní převis nabídky. V reálu je ta nabídka trochu nižší, ale v onlinu je brutální. Pro atraktivní to platí 100x. Tudíž i typy, krev a mlíko, BBW nebo ošklivky zažívají v online prostředí zájem a pozornost od mužů. V reálu o takovou holku málokdo zavadí maximálně o problematické typy. Ty atraktivní ženy taky na sobě pracují a po 30. roku života to pro ně platí dvojnásob. Všechny ty šminky, solárka, joga fitnesy atd.. Ony se secsakramentsky nadřou, aby udržely svoji atraktivitu. Bohužel prohrávají se svým mladším já.
Ale tak i muži chtěj ferrari, porsche.... a také je nedostanou. Přejme ostatním jejich sny a sněme si ty naše... Prostě si napišme co chceme a ono se to třeba najde, když ne, rozumní zvolní a nerozumní budou snít dál a nadávat jak je život nespravedlivý.
Vždyť to jsou auta k ničemu, vždyť se tam nevejde ani basa lahváčů...
Jo ten závěr tak je.. ženská vypadá dobře, dobře, dobře pak se něco změní a ten rok vizuálně zestárne o několik let a už se to jen zhoršuje. Oproti klasickému chlapovi co vypadá standartně nahovno furt. :D
Ale už a ticho! Pamatuj, že chlapa dělaj brejle, pleš a břicho!
Velmi hloupý názor. Brejle to je věkem nebo od narození a může to být skvělý doplněk, nebo to nahradit čočkami. Pleš, no co sedá dělat, to je taky věkem. Ale to břicho s tím se něco dělat dá.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
No paradox je, že největší nároky mají úplně prázdné profily, absolutně bez ničeho. A nadiktuji si X požadavků a podmínek. Úplně k smíchu 😀🤣
Takový profil nestojí pomalu ani za otevření, natož reagovat.
Druhý náročný uživatel jsou ne boubelky, ale často hory sádla a tuků. A skoro každá chce vyrysovanyho borce s kladou 20cm+😀
Občas ty inzeráty skutečně pobaví 🙄😀
Takový profil nestojí pomalu ani za otevření, natož reagovat.
Druhý náročný uživatel jsou ne boubelky, ale často hory sádla a tuků. A skoro každá chce vyrysovanyho borce s kladou 20cm+😀
Občas ty inzeráty skutečně pobaví 🙄😀
Hora sádla musí chtít borce s kládou 20+.On když na ní nalehne,tak by se přes břicho s menším do ní ani nedostal.
Malý kašpárek nesmí do velkého divadla. Tečka.
Pokud bych hledala někoho na trochu té srandy v posteli, tak hezkého, vysokého, mladého sportovce, nejlépe studenta VŠ.. A ne starého paprdu s pupkem... Tady si ženské vybírat mohou. Kdybys měl tu stejnou možnost, tak si budeš taky vybírat, 🙂
Pro Ver65. Možná najdeš,až pořádně přibereš.
(editado)
Jenže já nehledam... 🙂............ A i kdyby náhodou ano, rozhodně se nechystám pribirat..
A to je tvuj problem.mela bys pribrat abys vypadala žensky,ne vychrtle.
Zas mi nemusíš tolik lichotit 🙂
Tobě? To by me ani ve snu nenapadlo .ja mám sice štíhlý ženský rad ale toto uz je moc
Šmarjá tak na ni nekoukej... Kolik lidí,, tolik chutí, to budeš všem, kdo rádi bílou, tvrdit, že černá je rozhodně lepší a že si mají všechno obarvit?
K čemu tohle dloubání...
K čemu tohle dloubání...
Tak ale to přeci vypovídá o nějaké inteligenci, soudnosti a dobré sebereflexi. Pokud by sis úplně stejně vybírala i jinde , jako že mimo tyto stránky, tak je všechno v pořádku . Ale pokud si takhle vybíráš pouze tady a na základě toho , že jsi zbystřila , že tady by byla šance kvůli nepoměru , tak....
Můžete uvést zdroj svého tvrzení?
Já bych až těm blogům tolik nevěřil. Ono obecně lidé a ženy zvláště spíše rády popisují negativní emoce. Když vyšla schůzka pozitivně, tak to tady dá menšina. Ve skutečnosti se jim mnoho schůzek podařilo a vybrali si. Navíc obecně ženy jsou na seznamkách kvůli pozornosti od mužů a validaci, že jsou ještě kosti. V reálu to je tak 50 na 50. Nemluvím samozřejmě o placenejch a o Karlech v červeným.
To plati obecne v zivote a tady dvojnasob.
A o tom to je obecne v zivote, tady to plati dvojnasob.
To je trefné, akorát že to není už student ale ke všemu ještě solventní muž
A doplním - spousta starších páprdů s pupkem si taky diktují štíhlou mladší.
Možnost si dát poptávku podle sebe má každý, jaké jsou odezvy, to je věc jiná...
Možnost si dát poptávku podle sebe má každý, jaké jsou odezvy, to je věc jiná...
Přesně tak....
Hele, jestli pak víš , kdy je člověk za hranicí ?
Jeden klasik řekl: člověk je za hranicí , když ztratí soudnost a přestane se stydět. Což zde popisuje spousta lidí a hovoří to za své.
Jeden klasik řekl: člověk je za hranicí , když ztratí soudnost a přestane se stydět. Což zde popisuje spousta lidí a hovoří to za své.
Holky, tomu se rříkà kompabilita! Kdo jinej by pasoval ke starýmu a tlustýmiu než mladá s štíhlá 😎😜🙃
Je to proste nabidka poptavka. Az tu bude 80% zen a 20% muzu, tak se budou muset snszit zeny zaujmout muze. No, ale to se nikdy nestane. Neni to o nesoudnosti lidi, ale proste prece tady nebudes hledat to, co dostanes vsude.
Treba by me i zajimalo, zda tu existuje zena, ktera sama odpovida na inzeraty v kategorii on hleda ji. Prijde mi, ze cerveny nick tu ma tolik vzkazu, ze tato kategorie je tu proste navic, ale treba se pletu
Treba by me i zajimalo, zda tu existuje zena, ktera sama odpovida na inzeraty v kategorii on hleda ji. Prijde mi, ze cerveny nick tu ma tolik vzkazu, ze tato kategorie je tu proste navic, ale treba se pletu
Zdravím všechny , dovolím si také trochu přispět. Dříve jsem tj měl profil, samozřejmě sem se chtěl seznámit, když začala komunikace došlo na fotky. Poslal jsem je a pak najednou se některé fotky začali ukazovat v mém okolí. Já do dnes nevím kdo je v mém okolí šířil a rozesílal. Každý úšklebek mě vytáčel protože jsem nevěděl jestli právě oni ví, vyděli. Spousta červených profilů jsou nadrbanci kteří chtějí právě ty fotky. To platí i o fialových profilech. Přál bych si aby si všichni co tu mají inzerát a v něm napsáno bez civilního fota neodpovídám,aby si prožily to co já . Také by hodně pomohlo kdyby každá IP adresa mohla pouze jeden profil,aby tu pak jedinci neměli paralelně deset profilů. Ale to samozřejmě není možné. Proto jsou amatéři tam kde jsou a děláme si to samy.
A proč nemáme chtít fotky?Ušetří to spoustu času scházet se s někým,kdo nebude podle našich představ.Po každém,kdo nás osloví s nevyplněným profilem chceme foto postavy-klidně civil,jeho výbava nás nezajímá (pokud se ženě líbí,tak velikost nehraje roli).Řada jich fotku nepošle,další nejsou vůbec její typ,někteří chtějí praktiky které nám nic neříkají.No a tím se to protřídí,aniž by člověk vynakládal čas a energii na osobní setkání.My tu také máme fotky a základní info o sobě,takže každý kdo nám píše už má určitou představu.
Naprostý souhlas, ale to je prostě daný online dobou.
Snad to 2D, to je taky o vnímání, mimochodem, muž má mnohem lepší prostorový vnímání než žena. Je to dáno evolucí. Viz chlapy jsou zpravidla lepší řidiči. No doufám, že se tenhle příspěvek nestane diskuzí o tom.
Krásně vysvětleno, dobře děláte.
Palec dolů za češtinu. Jedná IP = jeden profil nic neřeší,když máš IP v PC a telefonu a to jsme ještě nezačali řešit technický jak zmenit IP a tak
Řekl bych, že tu je všeobecně prdel, nešvar až moc velkých nároků a bůh ví čeho. Samozřejmě jak už někdo psal, každý má nárok na to vznést své požadavky. Nicméně až moc vysoké nároky také o něčem svědčí...Někdo má holt sebevědomí na rozdávání, jen škoda, že to neuplatňuje mimo tyto stránky, to by tu potom bylo možná o trochu lépe.
Na tom něco bude , stejná metodika se používá HR při náborech 

Tak ono je to tím, že zde nejsou jen ženy s nějakou řekněme sexualní odchylkou. Ale řekněme i ženy, které se chtějí seznámit a místo klasické seznamky používají sexualní seznamku.
Můj subjektivní pohled je takový, že sem chodí reálně neúspěšné a mnoho mužů je prostě nadržených nebo nepěkných a tak jim píší v domění, že si zašukají. No a jim roste ego a mají pocit, že pro zájem si mohou vybírat protistranu přesně podle představ, byt obecně samy ani zdaleka představy také nenaplnuji...
Můj subjektivní pohled je takový, že sem chodí reálně neúspěšné a mnoho mužů je prostě nadržených nebo nepěkných a tak jim píší v domění, že si zašukají. No a jim roste ego a mají pocit, že pro zájem si mohou vybírat protistranu přesně podle představ, byt obecně samy ani zdaleka představy také nenaplnuji...
To jsem nepsal. Hned na začátku jsem psal, že primarně chápu tuhle "seznamku" pro lidi se sexualni odchylkou, ať už mentalní nebo fyzickou.
Nicméně jsem tu při psaní narazil na holky nebo ženy, co byly "normální", ale z mého pohledu neatraktivni. A přiznali mi, že mají i jiné seznamky, ale jen tady si "mohu vybírat". Což chápu pak jako důvod, proč se muži podivují nad zdejšími nároky...
Nicméně jsem tu při psaní narazil na holky nebo ženy, co byly "normální", ale z mého pohledu neatraktivni. A přiznali mi, že mají i jiné seznamky, ale jen tady si "mohu vybírat". Což chápu pak jako důvod, proč se muži podivují nad zdejšími nároky...
No a co je na tom divného? Prostě každému se líbí něco jiného. Někdo tu hledá hubeňoury, někdo muže s pár kily navíc a někdo má rád zase muže, co o sebe dbají a mají sportovní postavu. Já na tom nevidím nic špatného. I my tu takový inzerát máme. Navíc možná by jsi se divil, ale jako samotná žena, bych tu neměla absolutně žádný problém, takového muže sehnat. Takových mužů už mi tu psalo spousta, ale jako pár už je to těžší, tak proto máme inzerát. Ale zase to tak nehrotíme. Když nikoho neseženeme zde, tak si ho najdeme v reálu.
Mne tu zase vadí to, že když má někdo řádně vyplněný profil, takže to tu nikdo nečte. Nadrženci se tu dívají jen na obrázky a hned píší, aniž by se podívali, co ta druhá strana tady hledá. A pak se diví, že se jim nedostane odpovědi nebo že dostanou negativní odpověď. Bohužel…to už je ale jejich problém. Já tu sice muže neoslovuji, ale kdybych je oslovovala, tak by mě určitě nikdy nenapadlo oslovit muže, pokud tu hledá vysokou, štíhlou blondýnu, která ma pětky kozy. Když vím, co ten dotyčný hledá, tak se přece nebudu vnucovat, když je jasné, že nebudu jeho typ. To udělá skutečně jen tatar.
Mne tu zase vadí to, že když má někdo řádně vyplněný profil, takže to tu nikdo nečte. Nadrženci se tu dívají jen na obrázky a hned píší, aniž by se podívali, co ta druhá strana tady hledá. A pak se diví, že se jim nedostane odpovědi nebo že dostanou negativní odpověď. Bohužel…to už je ale jejich problém. Já tu sice muže neoslovuji, ale kdybych je oslovovala, tak by mě určitě nikdy nenapadlo oslovit muže, pokud tu hledá vysokou, štíhlou blondýnu, která ma pětky kozy. Když vím, co ten dotyčný hledá, tak se přece nebudu vnucovat, když je jasné, že nebudu jeho typ. To udělá skutečně jen tatar.
Takhle…prostě vím, co chci a vím, jací muži mne přitahují a podle toho já si vybírám. Samozřejmě vzhled není vše, taky záleží na tom, jak se ten dotyčný chová, ale prostě ta pomyslná jiskra tam musí být…bez toho to nejde. Prostě to musí být zážitek pro obě dvě strany a ne jen pro jednu stranu.
Dřív jsem si říkal to samý co ty, ale s časem mi došlo, jaká je to pičovina. Když to dovedeš ad absurdum, tak pak může někdo psát, ať si malý hledají malý, blonďatý blonďatý, a nakonec chlapi chlapy. V životě se vyplácí mířit tak vysoko, jak jen můžeš a když je něco tvůj sen, není důvod, proč to nezkusit.

Krásná postava u muže
Inzeráty - seznamka