Sex a čas

Masturbace, šukaní.

Upřímně jak dlouho vám trval nejdelší sex? Otázka pro obě pohlaví. Samozřejmě za střízliva. 😁
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Já mám také malé pauzy (nebo větší,když mě u ní někdo zastoupí).Oddaluji orgasmus a za tu dobu jsem tak 3-4x.Ale tento dlouhý sex si užije žena,která dokáže mít těch orgasmů opravdu hodně (rekord byl za noc 40).Ale většinou potom sotva dojde do auta a okamžitě usne.A ještě tak dva dny trvá,než je úplně fit.
Pokud se chlap naučí ovládat vyvrcholení, není problém i tři, čtyři hodiny a měnit při tom polohy. Potom záleží, kolik žena vydrží, protože donekonečna squirt mít nemůže aby mazala a taktéž šukat bez semene v kundě se taky moc nedá,
Souhlas.Přes týden to jsou doma jen rychlovky do dvaceti minut.Ale jednou za čas si uděláme večer bez dětí (třeba i někde v klubu) a několika hodinový sex není problém.
Občas to chce se uvolnit a vypustit úplně.
Já jsem dal jednou hodinu :) ale chlap si myslí že když si dá třeba viagru a bude šukat 3 hodiny že žena stoho bude mít radost :D když si ta žena taky něco nedá po hodině už se trápí ;)
V mém případě spíš nemoc. Jen mě zajímalo jestli je nikdo stejně postižený
A Robert Rosenberg to je kdo?Není to ten pokreslený zahradník?
Ty jo nevim, hadam tak 2h max. Ja nevim, jak to maji jini, ale po hodine uz je to za me spis nuda teda. To se uz vasen vytraci a zacina to byt uz jen o tom dosahnout u jedne nebo druhe strany orgasmu.
Plne suhlasim s Petrom. Ja na dlhom sexe nevidim nic extra. Radsej nech to ma grady a potom dat napr. pauzu a ked je chut tak znovu ale ze by do mna borec busil non stop niekolko hodin je zbytocne. Cele je to potom necitilive uz z oboch stran si myslim a nedava to zmysel.
Není to zbytečné.Manželka při dlouhém sexu dosahuje řady orgasmů.Proto si to nejvíce užívá na swingers,kde se třeba střídám s dalším mužem.Když budu hotový do patnácti minut,tak to stihne jen 1-2x.
A zakladatel dotazu se nepodělí? UPŘÍMNĚ?
Nevím asi deset hodin, přestávky byli jen na pití, ale je fakt že jsem měl láhev vína v sobě..
Že nestojí tobě neznamená,že někdo jiný na tom není lépe.
Já psal někde o deseti hodinách?A jinak si těch obrázků dej klidně víc,nešetři.Budeš vtipnější.
Sex jako celek, nebo jen jedno číslo?
Celek pokud nejsou přestávky dvouhodinové.. 😂
Asi 5 hodin, zvládl bych ještě o hodinu déle, ale už ju bolela piča.
Taky dobrý.. Jj pak už to tělo nedává.