Moravskoslezský kraj - tipy

Moravskoslezský kraj

Jste ochotni prozradit nějaké pěkné místa na sex v přírodě v Moravskoslezském kraji? Nezajímají mě místa, kde se schází samotní kluci kvůli honění, ani místa kde chodí moc lidí. Jde spíše o opravdu pěkné, romantické místo, kde se dá si pěkně v klidu a soukromí užít si. Místa, které jsou relativně lehce dostupné. Kde je pěkná příroda, žádný nepořádek jako ubrousky a kondomy předchozích návštěvníků.
fakt nikdo nedá, žádný pořádný tip? ani do soukromých zpráv? Nějaké místečka kde se dá pěkně ukrýt v autě?
Zkusím to oživit - nějaký tip na místo kde se dá pohodlně dojet na motorce třeba?

Posed s pěkným výhledem?
Někde u vody kde není vidět?
Nějaká pěkná louka či palouček?

Ideálně Moravskoslezský kraj, ale může být i Zlínský, či Olomoucký
S tím se nikdo chlubit nebude. Každý má nějaké fajn místo, drží se to v tajnosti, protože jak se to proflakne je po klidu a diskrétnosti. A lidi jsou hovada a strkají nos kde nemají a dělají videa, které fakt nechceš někde vidět veřejně
Hm, to mě mrzí. Ale asi máš pravdu.
Vlastní zkušenosti, nic víc. Teď jsou lesy plné turistů a psů na místech kde před covidem bylo úplně mrtvo.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Díky, první místo vypadá zajímavě. To druhé je nějaká hlavní silnice. To se bude muset prozkoumat ;-)
zkus Dětmarovice-Koukolná směrem k Olši.projedeš pod železničním mostem a je tam hezký klidný plácek podél řeky *4*
Co jsem si myslel, pokud nejde o místo honičů, tak se relevantní reakce tady na fóru nedá dočkat
Koukám, že tipy skoro žádné nejsou :-(
49.7173808N, 18.2792972E - cesta na důl Staříč - ale může být problém s PČR ohledně zákazu vjezdu na povolení dolu Staříč
Ahoj Adrianko dnes tam náhodou nebudeš okolo 15:00
Jo, rok tady nebyla a just tam zítra bude, tak ať Vám to klapne 👍.
jo tam jsem se už párkrát chtěl vydat ..
49.7209514N, 18.2474994E - pěkné místo u Krmelína
Kolem těchto míst se pravidelně pohybuji na koni :) ale asi se dá minimalizovat viditelnost ..