Oblíbená pomůcka

Hledání ideálu?

Ahojte. Došlo na nejhorší - ve vibrátoru mé partnerky odešel akumulátor. Nechápu, že je to tak strašně oblíbený oproti klasickým tužkovkám, který se prostě vymění, a je to. Každopádně teď tedy hledám náhradu na společné hrátky. Doteď jsme měli Lelo Isla, který byl tvarově super, ale asi nechci kupovat stejný kousek. Proto se ptám (asi spíš místních žen) přímo na tipy konkrétních vibrátorů, které byste doporučily? Díky
Zdravím tě.Já koupil různé vibrátory,vajíčko,motýlka,kuličky a všechno se válí v krabici bez úspěchu.Teď naposledy satisfyer a nechàpu co to s ní dělá,mazec*3*Ale pravda je,že každá žena je jiná,hodně štěstí s výběrem*24*
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Jo no,poprvé jsem myslel,že dostane infarkt*3**3*
Já ho koupil přítelkyni a od té doby pichame 3 x denně a vždy ho máme po ruce,přijde na řadu po mém výstřiku a až opět můžu zase já tak má pauzu,takhle to miluje a díky za to....
Zrovna jela k rodičům tak se mám připravit že až dojede že chce pořádně vystříkat broskvicku....
Chili papricky. Poradne rozkousat a zacit provadet oralni sex.
Pokud mohu poradit, kup satisfyer pro 2, nebo satisfyer supernova. A to něco zažiješ, no hlavně tvá partnerka...na ostatní vibrátory zapomene.
Navíc si myslím že tě tady stejně žádná moc neporadí a když jo tak jak můžeš vědět že bude vyhovovat i té tvojí. Co takhle nechat ať si vybere sama ??
Proč je tak oblíbený o proti tužkové baterky.
Tak asi jeden z prvních důvodu bude jednodušší hygiena vibrátoru.....
Já nevím ale myslím že každé bude vyhovovat tak trochu něco jiného. Tvar , velikost , materiál, vibrace....každá má trochu rozdílné preference....