Ahoj, jenom jednoho z kulinářské reality show Prostřeno, série, díl: Prostřeno! XIV (66)
Každý zde je taková celebrita. Je to většinou otisk demence na internetu a ten je nesmazatelny a časově delší než televizní reality show..
(editado)
A koho byste zde vlastně rádi potkali, kterou celebritu konkrétně?
Psal jsem to vyse... Ale by fajn tady nekoho potkat.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Pozor! Komentář může obsahovat “ Nenávistné projevy nebo symboly” nebo “ Urážení nebo napadání”.
Veřejně známou osobu jsem tady nepotkal, protože nikoho k seznámení neoslovuju.
Veřejně známou osobu jsem potkal na srazu amatérů a nejen jednu.
Herec 2x
Spisovatelka 1x
Novinářka 1x
(editado)
Veřejně známou osobu jsem potkal na srazu amatérů a nejen jednu.
Herec 2x
Spisovatelka 1x
Novinářka 1x
(editado)
Jinak mas hezke galerie ze srazu... :-)
Ahoj, to muze byt zajimave nekoho potkat na takove akci a zapojili se do neceho?
Jj, já bych chtěl strašně potkat jednoho bývalého hokejistu a jeho paní miss...
Ty jsi byl na srazu amatérů se spolužákama ?To je hezké, že se takhle scházíte. Já jel jednou vlakem na Karlštejn.
Úůůj, ty jsi ale hodný
Tu prifilovku ma od www. zvětši si tu profilovku ….
Vy jste ale vážně ubožáci, to že tady někdo píše nějaké svoje myšlenky, vám nedává právo ho neustále šikanovat a urážet, nechcete se na to už vykašlat ?
Vystupujete tady jako pár, to tedy píšete oba ?
Nebo jen žena ? To asi těžko, dej jí to přečíst, ať ví vůbec co jsi zač, schválně co ti na to řekne.
Vystupujete tady jako pár, to tedy píšete oba ?
Nebo jen žena ? To asi těžko, dej jí to přečíst, ať ví vůbec co jsi zač, schválně co ti na to řekne.
Tohle se deje vsude. Nerikam, ze je Peet39 (nebo jaky ma nick ted) jiny nebo ze jeho chovani je v poradku, ale ti co na nej reaguji v kazdem a to doslova v kazdem vlakne a jeste k tomu timto zpusobem, to mi hlava nebere tez. Vzdycky si rikam proc to ti lidi delaj. U deti to jeste chapu, ale u dospelych lidi max jednorazove, ze jim bouchnou saze, ale opakovane reagovat na kazdy nesmysl? Proč?
Ty ses uplne stejnej jak oni. Mozna i horsi. Pro vsechny ostatni diskutujici jste vlastne jen otravni a je jedno, kdo s tim zacal a proc.
Ctu dobre, ale ta tva cesta za narovnanim diskuze, kterou se tu ted snazis obhajit je opet dulezita a zajimava jen pro tebe. No nic, tak si tu klidne trolte dal ty i tvi kamosi, kteri se temer ihned vyroji za kazdym tvym nesmyslem.
Na druhou stranu, je to eroticky portal a uchylky jsou tu bezne a tak i ta vase uchylka se tu takhle bavit je zajimava. Ono casem to prestane bavit i vas aktery. To je jasne
Na druhou stranu, je to eroticky portal a uchylky jsou tu bezne a tak i ta vase uchylka se tu takhle bavit je zajimava. Ono casem to prestane bavit i vas aktery. To je jasne
No co na to rict. Snad jen, ze "modri uz vedi"
Dětem už od malička vyprávíme pohádky, aby poznaly, jaký je rozdíl mezi dobrem a zlem, aby poznaly rozdíl mezi tím co je špatné a co je správné, že je správné chovat se slušně, někdy se bohužel stane, že to ty děti nepochopí, ale to se dá léčit a nebo jim ty pohádky vyprávěli špatně, nebo vůbec a s tím už se bohužel nedá dělat nic.
(editado)
A jemu to právo dává kdo
.
Na vyjadřování svých myšlenek má právo každy, urážet, nadávat, šikanovat a ponižovat není správně nemá se to dělat.
To jo jenomže taky je pořekadlo ,kdo seje vítr sklidí bouři,
Tím chci říct že sám se do některých naváží jako hulvát a přitom k příspěvku nemá ani milimetr mouder.
Bo třeba u toho foťáku tam sice neurazil ale jeho reakce po 13 letech
kdy tohle je dávno skoro mrtvola prodejní..A
kdyby se koukl aspoň na bazar tak by to co napsal ani nevypustil,všude toho jsou teď mraky ponevač každej s technikou přechází na lepší a že čas nezamrzl je každému snad jasné...ale radit po 13 letech v tomhle
Tím chci říct že sám se do některých naváží jako hulvát a přitom k příspěvku nemá ani milimetr mouder.
Bo třeba u toho foťáku tam sice neurazil ale jeho reakce po 13 letech
kdyby se koukl aspoň na bazar tak by to co napsal ani nevypustil,všude toho jsou teď mraky ponevač každej s technikou přechází na lepší a že čas nezamrzl je každému snad jasné...ale radit po 13 letech v tomhle
Těmhle šaškům dělá dobře, když na ně ostatní reagují.... a čím více reakcí, tím větší radost mají..
A co když to právě bylo myšleno jako vtip, a ironie, já to tak pochopil, mám rád takový humor, není nad to dělat ze sebe hlupáka, je to vtipné a běžné, Pierre Richard, Rowan Atkinson, kdyžtak mrkni.
To jeho přirovnávání k Pierre Richardovi myslíš vážně.Nepokulhává tam to srovnání trochu (ale jen malinko)?
Hele jako vážně věříš že zrovna tohle téma mělo být jeho reakci na vtip
On troli vas ci proste ho to bavi davat nesmysly a vas bavi ho neustale urazet a divat se na jeho reakce. Ani jedna strana neni na tom lépe. Bohuzel takhle funguje znacne mnozstvi lidi. Internetove celebritky to i slusne zivi, ze maji treba az 20% lidi, kteri je sleduji jen proto, aby se jim mohli smat (nekteri jsou i temer na 100%) Jako proc ne? Posmevacci si ulevi, asi to potrebuji a radoby celebrita ma z toho slusnej zisk. Pak se jeste casto posmevacci nekde zacnou vyjadrovat, ze je to hrozne, jak tihle lidi nic neumi a maji statisice az miliony a ty jeste casto ani nedsni, protoze to doted bylo dost prehlizene. No tak kdo je potom debil. Ten, ktery ho ze sebe dela (asi mu to nevadi nebo ho to fakt i bavi) a ma z toho slusnej vejvar nebo ten posmevacek, ktery se citi s dalsimi v pravu a jak mu to nandal a pritom mu dela obzivu? Ja v tom mam jasno (coz neni dulezite) . Sranda taky je, ze kdyz se zeptate jaky porad ma pro ne tu vyssi hodnotu, tak to budou porady vzdelacaci, dokumenty, vysvetlovani veci atd... V realu ale vetsina lidi sleduje tyhle hvezdicky a porady a ruznevreality show a podobne blbosti. Kdo se casteji ve volnu vzdelava nez pozoruje blbosti. Jasny, mozek si potrebuje odpocinout, ale proste bizar tahne a lidi ho chteji. Lidi chteji mit na koho nadavat. No blby je, ze pak casto ti nadavajici naopak zivi ty, ktere chteji odstranit
Jenže já tady koukám na,, nové příspěvky,,a né že chci koukat na jeho výtvory.
Jinak pokud je tu zrovna on placen za rozptýlení a oživení webu tak pak nechápu proč zde mizí příspěvky, vždyť pokud tomu tak je, že tady je jako placená (udajná) anonymní celebrita tak on musí vědět že zde vystupuje jako negativní osoba (já sem totiž tak nějak jeho plusy nezaznamenal)proto negativní , tudíž s komentářem proti sobě musel čekat, proč tedy mizí ale i ty které ničím neuráželi.
,,Bylo by dobré na nástěnce přidat nejen nové diskuze a čas reakce ale i to kdo tam zrovna tu reakci přidal ...
Jinak pokud je tu zrovna on placen za rozptýlení a oživení webu tak pak nechápu proč zde mizí příspěvky, vždyť pokud tomu tak je, že tady je jako placená (udajná) anonymní celebrita tak on musí vědět že zde vystupuje jako negativní osoba (já sem totiž tak nějak jeho plusy nezaznamenal)proto negativní , tudíž s komentářem proti sobě musel čekat, proč tedy mizí ale i ty které ničím neuráželi.
,,Bylo by dobré na nástěnce přidat nejen nové diskuze a čas reakce ale i to kdo tam zrovna tu reakci přidal ...
To že tu máš víc profilů byla spíš podvodná, nebo spíš nepravdivá informace? Narážím na tvůj nick peeter38, který se záhadně přejmenoval na Amenhotep3 a místo tvý fotky je tam jiná...
(editado)
Můžeš si tu Opravdu ŠTĚKat co chceš, tohle tu už padlo tolikrát, kolikrát padlo "ještě jednou to tu někdo napíše a už nikdy si tu neškrtne" . Takže piš si co chceš, já budu taky. A za to, že se mi seká Shift fakt nemůžu....
Klidně opáčko, protože navzdory tomu co tvrdíš jsem tu celej den psal do fóra Yellowstone, který bylo k večeru smazaný.
Tak buď konkrétní a řekni na jakou dobu, když byl Yellowstone aktivní a jestli mě zablokovali na tři hodiny co jsem makal na zahradě, tak to se zrovna fakt sešlo, ale oba tak nějak víme, že né 🤣
Neni vas tolik, co na nej furt reagujete, tak se domluvte, ignorujte ho a diskuze prestanou byt takovy paskvil. Jenze vetsina z vas, kteri ho hajtuji v diskuzich nic k diskuzi nepisete.
Hele a já ho snad tady pořád nahánim ?
Jinak on teda píše k tématům teda hodně záslužné stazky no nic no...
......jinak Psycho , mě právě vůči některým tématům kde jsem byl ve slušném módu!!! také zmizel příspěvek a víš že nejsem z těch kteří mají potřebu někoho urážet ...
Jinak on teda píše k tématům teda hodně záslužné stazky no nic no...
......jinak Psycho , mě právě vůči některým tématům kde jsem byl ve slušném módu!!! také zmizel příspěvek a víš že nejsem z těch kteří mají potřebu někoho urážet ...
Ty příspěvky mizí, protože porušují společenské a morální normy, to se ale individuálně špatně vysvětluje, každý má ty hodnoty nastavené jinak, ale všeobecně to záleží na sociálním a společenském vnímání, to by se dalo považovat za takové měřítko. Musíš pochopit, že jinak se vyjadřují chlapi v putice a jinak intelektuálové s vyšším vzděláním a protože je tady zastoupena průměrná populace lidí, tak je tady na to admin, aby to rozhodl, tak když je ten příspěvek vulgární nebo urážlivý, tak ho prostě smaže.
Rozumíš ?
Rozumíš ?
Tady už se nesmí ani naznačovat.Protože ten,jehož jméno se nesmí vyslovit se ve všem poznává.
No to zkus.Na tebe určitě každá celebrita dá.
A proč to řešiš zrovna ty?
Jen mě to zajímá, jestli sem chodí jen běžní smrtelníci nebo ne...
Tak nám to neříkej... Stejne všichni víme že je to Patrasová s Bohdalkou🤣🤣🤣
Myslíš že si Méďa Béďa u žížaly Julie tahal za žížalku ? 🤔
Jasně.Nikdo o nich neví,nemají tu fotky,ale jen tobě svou identitu prozradili.Protože ty jsi tu od založení a jen tobě se dá důvěřovat.Hele,já už jsem na pohádky trochu velký.
“Tim panem od filmu nemyslim sebe.”
já se asi pos…. éééé pokakám (jak řikame my medvědi) smíchy
On žije ve své bublině a falešném pocitu vlastní důležitosti.
No jo,ale pokud si budou chtít tu anonymitu zachovat,tak se ti asi neozvou.
Ja jsem to myslel tak, jestli je tady nekdo, kdo tady na ne narazil... Ne, ze se ozvou oni...
(editado)
Jako všechny celebrity z … hmmm… patnácté řady. Aby se dostaly o řadu dopředu.
(editado)
Komentář, který jste napsal/a do fóra 331885, porušuje pravidla našich stránek a byl odstraněn.
Důvod: Nenávistné projevy nebo symboly
To bych rád věděl proti komu a co za symboly.
Důvod: Nenávistné projevy nebo symboly
To bych rád věděl proti komu a co za symboly.
Nemáš rád kuchtíka.
O tom tam nebylo ani písmenko.

Celebrity na Amíkách
Známé osoby, herci, zpěváci, sportovci...