Ideální profilovka.

Jak by měla vypadat?

Ahoj, jde o to, že nevidím a potřeboval bych poradit. Co by podle vás mělo být na profilové fotce tady na amatérech?
Já si na profilovku dala své pozadí. Málokdo ví, že je to hlavně proto, že mám vše u zádele.🤣 Galerie už je něco jiného....ale profilovka s touto fotkou měla dolnit tento účel. ☺️
podle mě ta má je pro tento server nejideálnější, dlouho jsme ji v tel vybírala=D je anonymní, a ukazuje tak akorát na profilovku=D
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Jak už bylo řečeno, mělo by to být něco co na první pohled ukazuje tebe ale i něco o tobě. Pindík za který ani nemůžeš to opravdu není . Profilovka by měla být logicky vlastní tvorba, jestli bude nebo nebude mít erotický charakter je úplně jedno.
Zkus vyměnit boxerky, ta zelená barva je hrozná , lepší jsou černé.
Kupodivu mně to přijde dobrý. Na první pohled to vypadá, jako vlajka a černou nosí každej blb (včetně mě). Ale vzhledem k tomu, že chce zapůsobit na ženy, by se měl řídit spíš tvojí radou *24* .
Vše vyřeší černobílé foto... Mnohdy vypadá lépe, než barevné.
Tak nejak nevim proc ne? Je to eroticky server, spis tady cekam/uvitam kozy/picu/bobra/ptaka v profilovce, nez berusku, kreslenou postavicku, nebo neco "umeleckeho". Spis pak si rikam, ze ti lide jsou padli na hlavu.
Prekvapive....i normalni lidi maji pera....a nekteri dokonce i v profilovce....a nerekl bych, ze to ma nejakou velkou vypovidaci hodnotu.... :-))))
Přizpůsobivost nepatří do definice inteligence. Všechny organismy se přizpůsobují, umožňuje jim to přežít změny okolních podmínek a zachovat druh. Jestli se k zachování svého druhu musíš přizpůsobovat i zde, skoro je mi Tě líto.
Nechápu. Inteligent v zablácených džínách v divadle bude vypadat jako vůl na královské přehlídce, gentleman v obleku na nuda pláži jako ztracený cesťák atd. Každé prostředí má své, nejsme na FB ani IG, abychom se museli stydět za bradavky nebo penis v profilovce. Howgh!
Nojo, no, reklo by se "kazdemu co jeho jest" :-)))
"My" kdo? To jalo ze zensla s kundou v profilovce je automaticky pica? Tak to potom jo... Klidne se bav s kym chces, koneckoncu co je mi po tom? *25*
Vubec ne, jenom se tim bavim :-) Tohle tema je tu po sto-prvni, nic noveho.... :-)))
Hodně chlapů si tam dává čuráka, aby všichni věděli co je zač. A do galůerií si dávají fotky cizích žen, protože se za sebe stydí.
Ja si na profil dal dvojsmyslnou kresbu.... Ale moc lidí tady tomu smyslu textu nerozumí 😂😂😂😂
Radšej sa opýtaj, čo by tam byt nemalo.