Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Tak já třeba párovým profilům neodpovídám. Přijde mi to divný, když nevím, jestli mi píše ženská nebo chlap, a i kdybych to věděla, tak co si s nima budu povídat?
kamarádství mezi mužem a ženou existuje až ve stáří.....ja osobně, každou dobrou kamarádku co mám sem píchal a nebo si to občas jednou za rok dáme i když máme každý svého partnera.... takový sex je nejlepší
Ahoj máš pravdu a jsou to krásné vzpomínky .
Upřímně? Když kouknu na tvůj profil, tak vidím:
1) nelichotivou profilovku (jakože uniformy jsou sexy, ale trochu jiný a jinak nastylizovaný, no)
2) přiznáváš nadváhu (je to vidět i z fotky, tak netřeba na to upozorňovat ještě číselně - může to zbytečně odradit)
3) přiznáváš, že jsi zadaný
4) viděl jsi Foresta Gumpa a citát z něj si dáváš jako motto
Jakože já nejsem tvoje cílovka, ale když se do ní vžiju, tak budu hledat milence, který mě něčím zaujme (vzhledem, charismatem, inteligencí, vtipem, ideálně kombinací všeho). Musíš to brát tak, že pokud je ženská zadaná a hledá milence, tak asi bude chtít někoho lepšího než má doma. Co jí můžeš nabídnout? Pokud cílíš i na nezadané, tak tam je ta otázka "co jí můžeš nabídnout" ještě palčivější.
Pokud jsi větší chlap, tak toho zkus využít ve svůj prospěch a vyfoť se tak, abys působil takovým tím dřevorubeckým stylem "jsem velkej silnej chlap, kterej tě ochrání". Pokud chceš přiznávat partnerku, hoď tam nějaké vysvětlení, jak to máš, abys nalákal ženský, co to mají stejně/podobně, protože spoustu žen kolonka "zadaný" odradí. Mně je sympatické, pokud jsou chlapi fér a rovnou mají v profilu napsané něco ve stylu: "Jsem zadaný a nechci to měnit, ale hledám... atd." Podle psaní působíš celkem chytře, tak bych toho využila a trochu víc se na profilu rozepsala, ať zaujmeš i ty intelektuálně založené ženy. Forrest Gump je sice fajn, ale trochu klišé. Mě by to neoslovilo.
Já tu milence nehledám, ale ráda si tu s někým popíšu a vždycky si říkám, s kým bych se teoreticky i sešla, kdybych se scházela. A je to tak jeden člověk ze sta. Slušnost je rozhodně velké plus, ale často je to taky nuda, prostě mi ten člověk typově nesedne, nebaví mě, nezajímá mě, tak se nebudu do psaní nutit.
Takže co říci závěrem? Udělej si hezký profil (ideálně slovem i obrazem), který zaujme, když na něj ženská vleze. Ženským se snaž psát něco originálního, co se týká jen jich (ne obecné komplimenty, jako že je nádherná). Můžeš zkusit zaujmout i jinak, třeba častými návštěvami profilu, komentáři pod fotkami, posláním kreditů (i když na to jsou některé háklivé) - zkrátka neoslovit přímo, ale vzbudit v ženě zvědavost,kdo že jí to věnuje pozornost (ale k tomu musíš mít ten vytuněný profil). A pak už je to o náhodě. Ale můžeš jí jít naproti. Hodně štěstí
.
(editado)
1) nelichotivou profilovku (jakože uniformy jsou sexy, ale trochu jiný a jinak nastylizovaný, no)
2) přiznáváš nadváhu (je to vidět i z fotky, tak netřeba na to upozorňovat ještě číselně - může to zbytečně odradit)
3) přiznáváš, že jsi zadaný
4) viděl jsi Foresta Gumpa a citát z něj si dáváš jako motto
Jakože já nejsem tvoje cílovka, ale když se do ní vžiju, tak budu hledat milence, který mě něčím zaujme (vzhledem, charismatem, inteligencí, vtipem, ideálně kombinací všeho). Musíš to brát tak, že pokud je ženská zadaná a hledá milence, tak asi bude chtít někoho lepšího než má doma. Co jí můžeš nabídnout? Pokud cílíš i na nezadané, tak tam je ta otázka "co jí můžeš nabídnout" ještě palčivější.
Pokud jsi větší chlap, tak toho zkus využít ve svůj prospěch a vyfoť se tak, abys působil takovým tím dřevorubeckým stylem "jsem velkej silnej chlap, kterej tě ochrání". Pokud chceš přiznávat partnerku, hoď tam nějaké vysvětlení, jak to máš, abys nalákal ženský, co to mají stejně/podobně, protože spoustu žen kolonka "zadaný" odradí. Mně je sympatické, pokud jsou chlapi fér a rovnou mají v profilu napsané něco ve stylu: "Jsem zadaný a nechci to měnit, ale hledám... atd." Podle psaní působíš celkem chytře, tak bych toho využila a trochu víc se na profilu rozepsala, ať zaujmeš i ty intelektuálně založené ženy. Forrest Gump je sice fajn, ale trochu klišé. Mě by to neoslovilo.
Já tu milence nehledám, ale ráda si tu s někým popíšu a vždycky si říkám, s kým bych se teoreticky i sešla, kdybych se scházela. A je to tak jeden člověk ze sta. Slušnost je rozhodně velké plus, ale často je to taky nuda, prostě mi ten člověk typově nesedne, nebaví mě, nezajímá mě, tak se nebudu do psaní nutit.
Takže co říci závěrem? Udělej si hezký profil (ideálně slovem i obrazem), který zaujme, když na něj ženská vleze. Ženským se snaž psát něco originálního, co se týká jen jich (ne obecné komplimenty, jako že je nádherná). Můžeš zkusit zaujmout i jinak, třeba častými návštěvami profilu, komentáři pod fotkami, posláním kreditů (i když na to jsou některé háklivé) - zkrátka neoslovit přímo, ale vzbudit v ženě zvědavost,kdo že jí to věnuje pozornost (ale k tomu musíš mít ten vytuněný profil). A pak už je to o náhodě. Ale můžeš jí jít naproti. Hodně štěstí
Tak tohle byl skvělý rozbor a návod. Zajímalo by mě, kdyby se jim řídila většina panu, jestli by to vedlo ke zvýšení kvality serveru a celkové zlepšení komunikace všech a třeba i k větším šancím všech dosáhnout toho,co chtějí.
Každopádně skvělá prace
Každopádně skvělá prace
On je problém asi v tom, že my ženy to máme nastavené trochu jinak než vy muži. Dívala jsem se ti na profil kolik je ti let. Ve 30 má většina žen už dítě /děti. U nezadanych je problém většinou hlídání. Taky prostě preferují trávit čas se svým dítětem než někde randit. Prostě mateřský pud je silnější. A když už chtějí chlapa, tak na vztah. Prostě mít v něm oporu kdykoliv potřebují, vědět že se o něj můžou opřít a že jim chlap pomůže. Pak jsou tu zadané ženy a ty nechtějí riskovat že se provalí nevěra a rozpadne se jim rodina. Zůstat s dětmi sama není žádný med. Hlavně pod pojmem milenecko kamaradsky vztah si ženský většinou představí "vidět se s chlapem když si chce vyprázdnit pytel"...
Já našel pár, kde o tom všichni víme a také máme jasno, že to naše vztahy neohrozí, protože to může fungovat právě jen jako přátelé, kteří spolu mají sex. Ne každý to pochopí nebo s tím souhlasí, ale nám všem to vyhovuje a jsme za to rádi.
Tak jasně že se najdou vždy výjimky. A je asi trochu něco jiného, když se mezi sebou domluví páry a když někdo hledá samotnou ženu.
Zdravím, možná hledáš na špatných seznamkách... Nebo nehledej milenku, ale partnerství.😊
Trpělivost růže přináší... Ale je pravda, že tento web je specifický 😉
Spíše mít trpělivost. Lidí s podobným názorem tady moc není. Hanka
V klidu,mě to trvalo jen patnáct let
Najít milenku (pár). Pro sebe, společně zatím nikoho nemáme, to řešíme návštěvami klubů.

Milenecko/kamarádský vztah
Rád bych radu od nějaké dobré duše.