Tak ja mám handmade pumpu - takú kde vojde penis a aj vaja naraz. A je to super zväčšiť si všetko :) Inak vaja sa pri pravidelnom používaní dajú zväčšiť tak na 2-3 násobok. Samozrejme účinok sa vytratí tak 24-48 hodín. Kto by mal otázky či záujem o nejaké rady rád odpoviem.
Ahoj, ja by som mozno prijal nejake rady :) este v lete som si kupil vakuovu pumpu, cely nazhaveny som ju siel vyskusat a skoncilo to modrinami na ... :( odvtedy som ju nepouzil (zjavne som spravil nieco zle).
Ahojte,
poradte mi prosim. Vcera som ju opat vyskusal (niekolky krat od posledneho prispevku).
Asi robim nieco zle, v pumpe sa mi postavil hned, akurat sa mi prisala na gule, tak som povolil, trosku posteloval a opat napumpoval, opat stal. Nechal som to cca 10 minut, ale ked som dal dole pumpu, tak klesol :( Slabo som napumpoval, alebo co robim zle?
poradte mi prosim. Vcera som ju opat vyskusal (niekolky krat od posledneho prispevku).
Asi robim nieco zle, v pumpe sa mi postavil hned, akurat sa mi prisala na gule, tak som povolil, trosku posteloval a opat napumpoval, opat stal. Nechal som to cca 10 minut, ale ked som dal dole pumpu, tak klesol :( Slabo som napumpoval, alebo co robim zle?
skus dat erekcny kruzok po pumpovani
V podstate hned ako som dal dole pumpu (ale este som mal manzetu nasadenu) tak uz klesol :( mozno kruzok este pred nasadenim pumpy?
no neviem, vyskusaj. ja ak dam dole pumpu, tiez mi klesne, ale doteraz som to nevnimal ako problem :) moj vtak potrebuje stimulaciu aby stal, uz to nie je ako zamladi :)
Ahoj, ja mám Bathmate Hydro, ktorá funguje s vodou. Modriny žiadne, penis sa zväčšil aj do dĺžky aj do šírky. Raz som ju vyskúšal bez vody, iba naprazdno a podliatiny sa spravili. Takže tie tvoje by mohli byť druhom pumpy.
Btw pumpa bude na predaj keďže som už narastený na max dĺžku pumpy. 18cm. Pumpa nová stále v záruke.
Btw pumpa bude na predaj keďže som už narastený na max dĺžku pumpy. 18cm. Pumpa nová stále v záruke.
Ahoj po akej dobe pouzivania sa ti zvacsil a o kolko cm?cital som o tom recenzie a rozmyslam ze by som si ju kupil aj ja.dik
Ahoj, zväčšil sa už po prvých použitiach. Kupoval som ju 16.1. takže toto je 5. týždeň. Používal skoro denne, ale nie každý deň. Tak cca 5x týždenne. Začínal som s penisom 16cm a obvod netuším. Bathmate Hydro 7, ktorú mám ja je na max 18cm. Ale na penisy už od 11cm podľa stupnice. Po dosiahnutí 18cm je už ten podtlak menší a penis už viac nezväčšuje. Aj mierka na pumpe končí na 18cm. Takže cca 2 až 3cm na dĺžku a na šírku neviem ale zhrubol určite. Aj na pohľad aj na omak :) .. takže záleží na akých cm začínaš a na akých chceš končiť, tak treba vyberať veľkosť pumpy.
Ahoj, myslis ze to zväcsenie bude trvale, ci len na par tyzdnov?
Píšu trvalé. Aj keď čo je trvalé. Keď budeš mať 60 rokov, tak asi to už nebude ako za mlada :D
Ale praktický ty ju môžeš používať stále, takže trvalo si ho budeš udržiavať. Ale z vlastnej skusenosti zatiaľ neviem povedať.
Ale praktický ty ju môžeš používať stále, takže trvalo si ho budeš udržiavať. Ale z vlastnej skusenosti zatiaľ neviem povedať.
Čo som pozeral pred kúpou videá tak veľa ľudí používa aj erekčné krúžky, a určite doporučujem kúpiť aj nejaký lubrikačný gél
Suhlasim s Orwin, tiez erekcia pomerne hneď, hrúbka a vystreky šalené
tak docela pohoda, ekekcia u mna okamzite, dlzka ani nie ale skor hrubka a vacsie vystreky
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Podľa používania o trochu hrubší, erekcia je skoro taká istá a nieje trvalá, nestojí to veľa, odporúčam kúpiť
No mám pocit, že máš skreslenú predstavu o vákuovej pumpe. To nefunguje tak, ako keď fúkaš v lete nafukovačku do bazénu, že si ho napumpuješ a ti bude stáť.

Vakuova pumpa pouzivanie
Skusenosti