Poznávací znamení

Jak se poznat na veřejnosti "v civilu"?

Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Tak proc tu jsi...? 🤔
Mezi narušenymi a se stojicimi pery...
Oh jeez, a kazdy druhy chlap co uvidí zenskou s cejchem amateru si bude myslet, ze ta zena v jednom kuse mysli na ...hmmm... sex a jenom ceka na jakehokoliv amatera co ji vydlube.
A co si od toho slibuješ, respektive co bys s tím dělal dál? Je přece řada důvodů, i těch, které se navzájem vylučují, proč sem chodíme. Je co mě napadá - sebeprezentace, koukání na fotky, videa, jen pokec, seznámení, povídky, blogy.....
Něco podobného už tu proběhlo, mám na mysli barevné náramky v sauně. Ale asi se to příliš nerozšířilo. Spíše jen na těch "profláklých" místech.
Ahoj. Jelikož se tady pohybuje spoustu psychicky narušených lidí, tak bych žádné poznávací znamení nenosila. Už jen z důvodu bezpečnosti. A věř mi, že už jsem tu zažila situace, kdy jsem měla fakt nahnáno.
Ale myšlenka je to dobrá *404*
Ahoj - nám se stala podobná věc, že po setkání nás sledoval autem až k domu a když zjistil, že jsem odjel začal zvonit na moji ženu a vyhrožovat, že to rozkecá našim sousedům, když mu nebude po vůli v mé nepřítomnosti...už je to 11 let...
Nějak nic nekomentuji... Ale chtěl bych se k tomuhle vyjádřit (pouze z meho pohledu, 1000 lidi 1000 chutí)

1. Vyhrožování že to rozkecá po sousedech... A Pod podmínkou sexu... Absolutně neakceptovatelné. Kontaktoval bych orgány (víte které 🤣)
2. Některým, jak ženám, párům, mužům..tohle může pomoci k seznámení. Prostě záleží na danné osobně, jestli chce, nebo nechce. Kdy a kam si veme (třeba náramek..)
3. V dnešní době se člověk nemusí červenat, za to že má rád sex. Je to přirozená věc. (abych pravdu řekl, ja se ale červenám, proto nemám fotky... Na profilu...)

Samozřejmě tohle je obsáhlé téma.... Je to jen můj názor.
No, mně se ta myšlenka s náramkama líbila a žlutej špendlík na klopě bych taky klidně nosila, ostatně nijak extra se tím netajím, že tu jsem, ale bohužel... 999 uživatelů může bejt v pohodě a člověk si s nima v klidu pokecá, ale jeden magor z tisíce ti dovede úplně otrávit život a teď nemám na mysli to, že tě udá v práci a podobný mrzáctví. Zkušenost odtud.
Takže škoda toho tisícího.