Dá se najít vůbec kamarádka?

Zadaný/zadaná hledající kamarádku/kamaráda

Dá se vůbec na chatu nebo seznamce najít kamarádka? Přijde mě, že je to tady vesměs nereálné.
A čemu hovoris kamarádka, vojín Kefalin? Jako jestli po druhým kafi v kelímku dá? *22* (editado)
Proč nějaký chlap hledá kamarádku? Jaký to má smysl?
Pokecat jinak a s někým jiným. Jiná temata než doma. Třeba vylet. Když druhý doma nechce. Atd atd.
Jó jde to ale není to tak jednoduché
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Já jich měl nespočet, většina, naprostá většina bez povšimnutí. A když už reakce, tak stylem "Ahoj" a to byla veškerá komunikace. Neodpovídají už většinou ani holky co inzerují služby.
Ano ale ne tady. Napiš, že hledáš vztah s cestovatelkou a neříkej ji kamarádka. Hledal jsem kamarádku na cestování několik let na jiných serverech i zde. Nemožné.... Většinou jezdím a létám sám.
Dá. Já jsem se teda tady nikdy neseznámil, ale na obyčejných seznamkách jako Tinder, Badoo, FB dating už hodněkrát.
...tak to je ta největší sracka co jsem kdy slyšel...😂😂😂...člověk nemusí být blázen na to,aby neosoustal vše co se nabízí a k tomu byl dlouhé roky sám třeba že i v celibátu...stačí zlomené srdce a máš to tam...!!!!
...sorrac ale jsem pořád tak bloknuty že jsem si to nechtěně vyložil osobně v ten moment..mno škoda mluvit... ale v podstate máš recht... jediny logicky úhel pohledu na takového srače je jednoznačný...😂😂😂👌
...klidovinka neřeš..😉👌... sorry
Jde to. Mě se to povedlo hned dvakrát. *1* Neříkám že je to jednoduché. Ženy jsou tady vesměs opatrné, někdy kvůli špatným zkušenostem nedůvěřivé. Nedivím se jim. Neházej pušku do obilí, kdo hledá najde.
Jistě že se dá nalézt "kamarádka" na seznamce i chatu. On problém není zda toto lze, problém je rozhodně ve schopnosti se seznámit a především dokázat ženu obohatit. A to rozhodně nemyslím materiálně, i když i takové tu jsou. Žena musí získat dojem že ji onen gentleman přinese jistou formu zábavy, vzrušení vytržení z všednosti. A to, přiznejme si soudruzi, zde dokáže jen pramálo chlápků. Ale jinak lovu zdar, jak by řekl kancléř Vráťa
Když jsem nadhodil téma "bezdomovecký sex", ozvalo se jich 10...
Tak ona otázka vždy zní spíše:"Mohu já tady najít kamarádku?". Obecně je zde šance minimálni, ale co koukám na chatu jsou stále se opakující uživatelé a trefit se znamená spíše se seznámit přes nějakou úchylku nebo řešit třeba recepty. Pokud nejsi normální ve smyslu, že jsi úplně odchýleny a je ti fuk jak vypadá,kolik jí je atd (koneckonců je to kamarádka), tak máš asi nejvyšší šanci. Stejně je to se sexem, pokud ti nevadí to co je pro většinu na pytel přes hlavu nebo pro někoho nepředstavitelné sexuální deviace opět je šance p něco vyšší...
Tady ne. Tady je samá bukvica a pak ti co nic nehledají.
ewuschka
ewuschka Inativo 3 ano atrás
Jen pokecám, většinu času nenadrženej... Zajímaví lidi se ozývají v reakci na erotické povídky... (editado)
seznámit se dá pokud chlap není hovado a dá se pokecat o všem 😉 ne jen jsi nadrzena a fotka ptáka 🤷‍♀️
taky hledam jen kamaradku, na chozeni prochazky kina restaurace pokec atd
Nedá.. Vlastně dá, ale je to ztráta času. Ať už s ní něco máš a nebo nemáš (kamarádka v tom pravém slova smyslu), tak to časem pomine. Za rok, za dva a nebo dřív. S ženskýma se kamarádit nedá, ať v tom je sex nebo není.
No to bych netvrdil, ja mam mnoho jen kamaradek uz roky. Je to jine pratelstvi, nez s muzem, ale stejne pevne
Taky sem měl, bylo to dobrý, ale jen určitou dobu, než to vyčpělo.. A to tam o sex nebyl zájem ani z jedné strany. Stalo se mi to tak párkrát, trvalo to různě dlouho. Píšu jen svoji zkušenost.
Reálné to je, jen nesmíš začít prvoplánově chtít řešit nebo provozovat sex. V reálu také k ženě nepřijdeš hned s otázkou, jestli půjde za FO. Prostě nenuceně reagovat na něco, co má třeba dotyčná v profilu, co napsala do fóra, do blogu, do povídky nebo do komentářů k nim, ke galeriím. Pokud jen projíždíš profily a píšeš na všechny strany, tak reakci nečekej, přes polovinu červených profilu jsou chlapi.
Nejsem z těch, co tu rozesílají miliony zpráv stylem Ctrl+V, takže nemám porovnání, ale pár dlouhodobějších komunikací už jsem tu rozjel a nikdy jsem nezačal sexem a často to končilo výměnami telefonů, a následně psaní na WhatsAppu a dospělo to až k třeba k výměnám masturbačních videí.
Známý Franta byl revizor jízdenek, kde se seznamoval s ženama , a šukal často...
No a proc hledas tady? Tohle je snad nejhorsi misto na seznameni. Ano realne to je, ale neni lepsi hledat kamaradku treba ve skupinach na FB, ktere poradaji treba vylety? Tady je to desne narocny a vysledek nejisty. Jo klidne obcas odpovez na nejaky inzerat, ale spis bych daval energii do jinym kanalu, nez jsou amateri.
Dá se najít , i na normální, trvalý vztah...
Nevyplněný profil bez galerie? To je vesměs nereálné! *4*
Ženy z toho udělaly taxu za FO.
Jako, že příležitost dělá zloděje, nebo že když příležitostně nabídnu ženě peníze za sex, tak jí tím přesvědčím k sexu ?
Každý není na prodej a má svou důstojnost i hrdost....Asi tak.
Už jo.
Teda jak to bylo řečeno, to myšlení ostatních mužů ne. (editado)
Muži si to tu představují jako nabídku lehkých holek zadarmo - "přijedu k tobě, uděláš mi hezky a já zase odjedu . A až budu mít potřebu a bude se mi to hodit , zase přijedu . " *3**3**3**3* A hrozně se diví , že to tak nefunguje . *24**24*
Zapomněl jsem uvést, že mám na mysli jen psaní. Na druhou stranu je to pro ně asi lepší, než kontakt...
Tak schválně, napiš sem jak by to mělo správně fungovat.
souhlasim videj ze se da na tom vydelat