Hviezdy POPIERAJÚ Zemeguľu

Padajúce hviezdy popierajú Zemeguľu.

Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Tento dzignuty jedinec je na 100% posahany kosican s nickom Rando,ktory podobne hovna vypustal na kulturistickom serveri Ronnie.cz. Je to sebestredny uchyl, ktory rad zenam onuchava spoetene pazuchy, ma rad aj spinave zenske zadky a chce to lizat, pije svoj moc v ramci urinoterapie, presviedcal tam nabusene monstra,osvalene a silnych ako byci a vyhode kwasniewakeho diety, ktora ale nejak mu nefungovala, bol slaby a vyzeral napicu,jedine co mal dobre bolo jeho chude a vyrysovane brucho. Ak si to ty Rando, ty uchylne geno zijuce s materou aj po 30tke, neschopny nadviazat normalny eroticky a partnersky vztah, tahaj odtial dopice. Uz na Ronnie si sa preflakol ako psychicky sebestredna, nestabilna a fekalne-fetisisticka osoba plna komplexov🖕🤮 Si latentny sociopat, ktory ak navstivy odbornu psychilogicku pomoc,mas okamzite vlastnu zlozku u psychiatra, nekrmte ludia toho dzignuteho trolla. S tymto chujom si ludia na Ronnie.cz uzili svoje🤦‍♂️🤦‍♂️ (editado)
……a potom sa čudujeme ako na východniarov pozerá zbytok Slovenska……
Tak to je extrém. Prečítal som iba prvé 2 tvoje komentáre a všetky tvoje argumenty by ti vedel vyvrátiť žiak základnej školy so základnými overenenými a potvrdenými zákonmi fyziky. Aspoň keby si prišiel s nejakými zaujímavými novými argumentami na zamyslenie.
A nobelovu cenu za fyziku tento rok ziskava OpenBook
Tupko, ty si bol vo vesmíre že to môžeš potvrdiť?
Ja nie tak si nedovolím tvrdiť, kto má pravdu ale jedná vec je istá že nás klamú odkedy vládne elita ľudstvu a zrejme vedia prečo.
Ja netvrdím že či je zem plocha alebo guľata ale aspoň sa snažím zamýšľať a hlavne neveriť tomu čo nám denne servírujú a tú pravdu hľadám aj inde nie len z maistrimu či polovedeckých kruhov.,
uz jednoducha uvaha ti vyvrati jeho spekulacie. Teda ak mas aspon kusok inteligencie
Nemusíš ísť do vesmíru. Stačí študovať fyziku a potom si vieš veľa vecí dokázať.
Konečne vážna a inšpirujúca téma……*3**3**3*
A ty si myslis, ze najprv je vrstva vzduchu, potom sek a zrazu vakuum? :D :D... ved vzduch redne postupne a to aj realne vies odmerat tlakomerom, toto neni ziadna teoria, to je fakt!
A ty máš vlastný dôkaz o Tom, že je guľatá? Obišla si "Zemeguľu" dookola, ako ten pán, čo tvrdil, že to dokázal za 80 dní? OpenBook možno je tiež "veľký" cestovateľ a sám bol až pri plote. Len teraz je otázka, či pri tom na konci sveta, alebo pri tom na konci záhrady v špeciálnom zariadení.
Ešte by sa dalo doplniť k tvojej teórii aj fakt, že keby si vyskočil povedzme do určitej výšky tak by si zákonite nemohol dopadnúť na to isté miesto keďže zem sa otáča. To samé platí aj o lietadle, letieť proti otáčaniu zeme by lietadlo nemuselo míňať palivo na let len by mu stačilo vyletieť pár metrov nad zem a ostať stáť a za pár hodín by sa dostal na druhú stranu zemegule. Jasne že technicky je to nemožné ale malo by to tak fungovať.
Stojí otázka prečo let smerom na západ trvá rovnako dlho ako let na východ a pritom ide rovnakou rýchlosťou ? Pokiaľ lietadlo letí smerom na západ čiže proti pohybu zeme mal by byt v cieli o niekoľko hodín skôr ako smerom z rotáciou zeme pri rovnakej vzdialenosti, lebo musí dobiehať zem a ešte ju aj predbehnúť ináč by stál na jednom mieste .
To len tak na zamyslenie.
ked sa Zem pohybuje vo vesmire a otaca sa, tak ak vzlietnes z jej povrchu, mas rovnaku rychlost a ostanes zdanlivo na tom istom mieste.... ked ides vo vlaku, ktory ide rychlostou 200km/h a vyskocis, co ti vlak pod nohami ujde?... dopadnes na to iste miesto, lebo voci vlaku sa nepohybujes... ale ked sa na teba niekto pozera z vonku vlaku, tak pocas skoku si z jeho pohladu preskocil niekolko metrov dalej...
Lenže vo vlaku máš zotrvačnosť, ten sa pohybuje veľkou rýchlosťou ale zem sa až tak rýchlo nepohybuje.
Pokiaľ je Zem guľatá tak na póloch by mala byt nulová rýchlosť rotácie a na rovníku maximálna.
Zem sa pohybuje rýchlosťou asi 1670km/h na rovníku. Absolútna rýchlosť sa smerom k pólom približuje 0, ale kruhová rýchlosť je rovnaká.
A ak vyskočíš, tak podľa prvého Newtonovho zákona dopadneš na úplne rovnaké miesto.
:D :D :D... a vies o tom, ze to nepadaju hviezdy ale meteority?... male kusocky, ktorych vacsina zhori v atmosfere :D... a ich smer "padu" zavisi od toho odkial priletelia... tieto "nepriestrelne tvrdenia" su typu "piloti letia stale rovno, keby bola Zem gulata, tak by museli klopit nos lietadla dole" a podobne... som fakt prekvapena, ze niekto si stale mysli, ze Zem je plocha...
Mám otázku, keby namiesto tých meteoritov padali tvrde a velké vtáky (PENIS) čo by ste vy ženy s tým robili ? Roztiahli by ste nohy a čakali kedy sa ten správny napichne alebo by ste ich lovili ako pračlovek Mamutov...*20*
Zeny by sme si s tym poradili :D... otazne je, co by ste robili vy muzi :D
My by sme čakali až by začali padať nadržané vagíny a to by bol pre vás Śach-Mat.
Ale ten meteorit môže preletieť atmosférou a nemusí dopadnúť na Zem pokiaľ je dostatočné veľký tak ani nestihne zhorieť. Meteority nás bombardujú zo všetkých strán a nie len z jednej, v tomto má pravdu.
To ako fakt myslis vazne? :D :D :D... moj otec ma teleskop, tak ma tieto veci celkom zaujimali a nieco sa na mna nalepilo...

1) lietadlo si drzi vzdy tu istu vysku od stredu zeme, kde je stred gravitacie... rozmyslaj v 3D rozmeroch
2) vzdy je v jednej chvilke osvetlena polovica zeme, akurat nie rovnako intenzivne, lebo svetlo dopada pod inym uhlom a ako sa otacame, tak sa ta intenzita meni
3) hviezdy sa postupne tiez posuvaju, ale ludstvo za jeho existenciu ten pohyb ani nezbada, existencia ludstva je casovo vo vesmirnom meritku zanedbatelna... ved pohyb telies okolo planet je viditelny aj v nasej slnecnej sustave
4) tak tuto sprostost som este nepocula :D :D :D :D
5) keby nebol vietor a prudenie vzduchu, ktore pel, bublinu atd dvihne aj zo zeme (vzhladom na jeho nizku hmotnost)... keby bolo vezvetrie, tak dopadne na zem... dokonca vo vakuu by kovova gula dopadla k Zemi rovnako rychlo ako pierko, to je dokazane uz x rokov, staci ist pozriet do tecnickeho muzea napriklad vo Viedni...

A toto neni moja pravda, to je vsetko vedecky dokazane a logicke...
Ešte doplním rýchlosť dvoch galaxii vzďaľujúcej sa od seba a to za jeden rok, dúfam že sa ti z toho nezakrúti hlava.
5.878.499.818.000 míl, na km si vynásob asi krát1,3.
Teraz si to skús vynásobiť 3000 alebo 5000 rokov od kedy su záznamy hviezd a galaxii.
Ešte stále veríš že by sa za tú dobu nepohli a boli by na rovnakom mieste ?
Ked si zoberies, ze svetlo "leti" z jedneho konca nasej galaxie na druhy koniec vyse 100 000 rokov, tak fakt 5000 rokov je nic v ponimani vesmiru... a ked neveris tymto teoriam, tak odkial mas to cislo?... a z mil na kilometre sa to nasobi 1,6 a nie 1,3... ci aj tuto teoriu prepoctu mil na km spochybnujes?
Ok, ten prepocet na km je preklep, ospravedlnujem sa.
To svetlo leti dlho to je fakt ale aj pri tej dlzke sa galaxie pohybujú.
Ved pohybuju, ale ja som poukazovala na tu velkost len nasej galaxie, ze su to nepredstavitelne rozmery... ze to cislo, co si napisal, je nic... a je dokazane, ze sa galaxie od nas vzdaluju a dost rychlo, je to dokazane nejakym posunom svetla do infracerveneho spektra... ci nieco take... neviem uplne detaily, ale ze je Zem gulata je fakt :D
Vieš čo, mám nápad, serme na to aká je zem ,radšej si poriadne zatrtkajme, nič v zlom len taká obyčajná úvaha...krása sexu a mrdačky je v tom že sa dá aj na plochej či guľatej takže pre nás sexu chtivých je to nakoniec úplne jedno. Pekný večer.
K bodu 3,
Naša galaxia pláva rýchlosťou takmer 630 milióna km/h, Takže si vieš predstaviť pohyb a rýchlosť iných galaxii voči našej Zeme. V tomto má tiež pravdu že za pár tisíc rokov čo sú záznamy hviezd tak sa súhvezdia takmer nezmenili. Pri týchto rýchlostiach je to takmer nemožné aby nenastal nejaký posun.
To aj taky idioti ešte existujú??? Alebo si zabudol užiť lieky?
Tu clovek stretne vselico mozne aj nemozne...ale pipi, Ty si iny level teda....Daj si pohar vina, vyhon si a bude Ti lepsie. 😜
Bez najmenších problémov viem dokázať, že zem pripomína tvarom guľu. (nie je čisto guľatá, skôr ako zemiak)
Stačí ti na to koherentný lúč svetla a 3 stojany s terčom cez ktorý prejde svetlo. Podľa plochozemcov by mali byť všetky 3 stojany v rovnakej výške, ale samozrejme keď spravíš tento experiment, zistíš, že stredný terč musí byť omnoho nižšie ako krajné dva. Ideálne ak tento experiment robíš na vodnej hladine a potom zistíš, ako pekne je zaoblená.

2. Vidieť, že vôbec nechápeš pojmy ako sústava, pozorovací uhol a podobne. Ak si to doma skúsiš s lampou, ale držíš pomer veľkostí sústavy, bude ti to dávať väčší zmysel.
3. Ale pozície hviezd sa predsa menia, stačí ak si dáš na foťáku cašozber a pár hodín fotíš. Potom uvidíš, ako krásne sa hviezdy pohybujú do kruhu. (stačí nebyť lenivý a skúsiť to doma)
4. To s tým ďalekohľadom je úplný bullshit.
5. Píšeš o tiažovej sile, ktorá je mimochodom priamo úmerná gravitačnému zrychelniu. Gravitačné zrýchlenie je cca 9.81m/s, pričom vo vákuu padajú všetky predmety k zemi rovnakou rýchlosťou. Ale tiažová sila nie je rovnaká, je úmerná hmotnosti.

Vidím, že tu len trieskas blbosti, absolútne odporujúce elementárnej fyzike, pričom tú fyziku používaš ako dôkaz.
:D :D :D :D :D :D... ty si fakt uplne mimo... tebe tu moze hovorit kto chce co chce, aj tak budes mat svoju teoriu... kazdu jednu otazku by som ti vedela uplne logicky vysvetlit, ale je to skoda casu, aj tak si pojdes svoje, idem si radsej zasexovat... aj ty by si mal, lebo fakt ti ten celibat ide na mozog... ale skor si myslim, ze tu iba trolujes a robis si srandu, lebo toto nemoze niekto v dnesnej dobe mysliet vazne
Ty si vymenila hádku za sex? To sa len tak nevidi.*15*
8 mesiacov je hrdinstvo...
Otázka je len že prečo????
Tu vidno dôsledky, pre boha na tejto stránke je vážne možné nájsť úplne ale úplne všetko. Aj plochú zemeguľu, teda zemedosku 😉
ty si vzdelaný ďaleko za hranicou svojho intelektu
Vyznávačov plochej Zeme nájdeme po celej ZemeGULI. 😉