Bisex muž muž

Muž ma predstavy o sexe z mužom

Aký máte nato názor...Keď zadaný muž ma predstavy o sexe z mužom?
Podľa mňa to je v pohode, skôr nechápem, prečo väčšina súdi bi mužov, ale bi ženy nie, bi muži sú hnus, ale bi ženy wauuu, to by som chcel. Ja osobne som bi, mám partnerku ktorá o Tom vie, aj sme skúšali trojku, ale bola to katastrofa. Skôr je tu ťažké nájsť seriózneho, skúseného bi muža.
Predstavy sú úplne v pohode, ale keď je zadaný tak by o tom mala vedieť aj jeho partnerka, nerobiť jej nič poza chrbát s iným chlapom.
Moja žena bola vzrušená keď v trojke s ďalším.som boll zapojený aj ja .síce len ústne
Podla mňa uplne v pohode ked je s tym aj ona v pohode…:)
je to o experimentovani, chuti sa hrat. nie ze by si mu nestacila. mozno vtiahnut ta do viru jeho erotickych hier a zdielat ich. a zazit. ked mu to doprajes, vela sa vyjasni
Ahojte,
V tejto oblasti som amatér ale ako bolo niekde spomenuté každý ma v sebe aj to bi. Ja osobne by som chcel niečo takéto zažiť ale iba tak že musia byť všetci traja zapojený a samozrejme aj sympatie.
Ahojte ja o tom snívam roky a už som sa priznal aj žene a je s toho nadšená hneď si kúpila opasok s Robertkom a pre tiahla ma ako ja ju. Chlapa som ešte žiaľ nemal a to ma dosť utapa, nieje ľahké niekoho normálneho nájsť ale stále dúfam. Po dlhej dobe som tu a urobil som si samostatný profil a ak dnes nebudem mat chalana tak to vzdam. Celý život to tajim. ☹️☹️☹️
Chapem, chapem. Stále túžim aby ma pán pretiahol. Vzrušujúce pre mňa byť babou, a hlavne vo funkcie.
Nemam to rád nechápem ako môže byť niekto bisexual, keď vidím krásnu ženu tak mám chuť jej len krásne vycmulat a vylízať mušličku ešte keď si ju o moju pusu tak pritlači a masíruje si to svoje mäsko to je nádhera a fajčení chlapa vôbec nepremýšľam. Skôr o tom aké iné polohy a praktiky by som ešte mohol so ženou vyskúšať.
Úprimne, mň osobne láka sa dostať k dobre vyzerajucému páru, kde budem môcť byť súčasťou kde sa deje všetko
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
No to asi laka viacej muzov ,no take pary neviem ci tu chodia a hladaju chlapov
Chodia tu také páry. A je problém nájsť chlapa ku nám pre manželku
No taka je doba,kazdy iba v muslienkach a ak pride na realitu je ticho........
Ja mám už dlho taký sen, že by som páriku dopomáhal ústami. Pri spojení lízal pipinu a pofajčieval vtáka a keď sa do nej spravý tak pekne jeho dohúlil a ju vylízal do sucha... Ale také som tu teda ešte ani nevidel. Čo už. Chute sú iba chute.
baby by to aj chceli ale neodvazia sa to povedat,navrhnut takze by to ostalo cisto iba M+M a nic ine
Veru ano je nas asi viac, bi je super vzrusujuce
Väčšina "tvorov" nie je hetero. Každý má sem tam chúťky. Žijeme len raz, skúsiť treba všetko čo je príjemné a vzrušujúce.Je to skôr o zažitých konvenciách, ktoré bránia užívaniu si podľa chuti. (editado)
Aký je rozdiel medzi bi ženou a bi mužom? Skúsenost nemám ale keď vidím ako žena fajčí tak ma to láka tiež vyskúšať. Keď som nadržaný tak by som ho hneď zobral do ruky a aj do úst. Anal s mužom ma zatiaľ neláka. So ženou si ho ale užívame. Bi mi nevadí ale gay nemusím. Len toľko som chcel
Pokial si nevyskusal anal s chlapcom nesuď nevies o co prichadzas.Anal je najlepsi s chlapcom.Iba muz muzovi rozumie.Ked sa nejde na vec rychlo a zbrklo vsetko je pekne a krasne jemnucke...Ach ked si apomeniem na ten svoj prvy anal s chlapcom...
Ja ťa nesudim, mňa to jednoducho neláka fajku by som rád skúsil ale to je zatiaľ všetko