Kdo zažil sex s vicema Muži

kdo zažil s vicema skupina chlapu

chci se zeptat kdo zažil sex s vicema klukuúchlapu skupina to nějake bukake,ja ano rad bukake
Moje ex me podvadela se dvema klukama najednou a jednou me donutila, abych si kleknul a oba vykouril a koukala se na me
Loni jsem zažil super zážitek v gay sauně Bonbon ve Vršovicích v páře jem kouřil tři chlápky a vsichni se mi postupně vystříkali do pusy a já to semeno všechno spolykal a pak ten poslední vykouřil mě, to byl velmi silný orgasmus. Rád si to znovu zopakuji.
Bylo by dobré, aby sis po sobě vše důkladně přečetl a teprve poté zveřejnil. No a nebo zkus chodit na doučování českého jazyka.
Ano zazila v klubu v Lublanske se tremi muzi a je to hodne silny intenzivni zazitek, na ktery clovek rad vzpomina.
Mě to moc láká, proto hledám starší pár...
Esta publicação foi excluída.
Na světe existují gayové i bisexuálové. Doporučil bych si něco o tom nastudovat i když chápu, že Slovensko je polehčující okolnost.
Jednou mě pozvali dva chlapi na "návštěvu". Bylo to úžasné!!!
My jsme zazili ja + 4 chlapi. Jako dobry, ale manzelka preferuje uz jen klasickou trojku, ze si to daleko vice uzije.
My měli sex před více muži. Vzrušující zážitek myslím pro všechny kor, když ji přihlížející postrikali prsa.
Super zážitek a zpestření pro manželské páry....mohu jen doporučit *114**4*
Souhlasím, občas se takhle sejdeme parta chlapů s jednou kamarádkou
ahoj jak zabráníš tomu, že ti ona odejde s jiným... ? rád bych manželce zase dovolil milence.. ona chuť má... jde jen o to mu hodit udičku... myslím že je to jen otázka času... jednu zkuešnost již máme a byl to super rajc... musí to být silnýá vztah a žena to musí mít v halvě srovnané, že?
Sex s více muži je něco neuvěřitelného zvláště kdy nejsou muži sobci a chtějí maximálně uspokojit ženu . Doporučujeme
Jsem muž, takže to nedocenim, ale má drahá, když byla obestoupena tvrdými curaky a střídali se na ni, obzvlášť tři sehraní kamarádi Italové, tak jsem viděl, jak neskutečně si to užívá.
Ahoj, ve video kabinkách v Husitské jsem napoprvé vykouřil sedm tvrdých čuráků a podruhé pět. Úžasná zkušenost. Rád bych ale, aby mě někdo zezadu mrdal tvrdě jak fenu, zatímco se mi v puse chlapíci střídají...
Sex s více m je neuvěřitelný a to i pro muže uprostred - 3x už jsem trojku měl a prvně to bylo na chems a první zkušenost s penisy ....za 10 min jsem už kouřil a druhej mě prcal ze zadu a já zjistili že jsem na ptáky a nadržená čubka co polyká mrdku. s chutí 💋
Úžasňé ďva ptáky v sobe citít ják přacujou žarovén ,😍🥰
Hrozně podaná otázka, ale k tématu.. Ano, dvakrát. Já uprostřed, jeden penis v zadku, druhý v puse.. Vystřídali se, já byl tak vzrušený, že jsem se několikrát udělal. Jeden se mi udělal do zadku a druhý do pusy. Jeden z nejsilnějších sexuálních zážitků.
Jak to probíhalo? Stříkali hned po sobě? Nebo každý jel od začátku.
Nechapu dotaz. Strikal jeden po druhem
To ano. Ale byly připraveni a strikali hned? Nebo jim to6 trvalo.
Někdo zasunul a po minutě vystrikal, jinému to trvalo třeba 5minut.
Nechapu dotaz 🤔 Stříkali po sobe, ne najednou
Čeština je krásná... Stříkali po sobě... *3*
Ahoj,to je zase diskuse;-) Zažila jsem vícekrát a stříkám jen já, protože jediná nemám gumu:-))
No, vidět Vás, tak se asi nezvládnu
J.jj když žena stříká před chlapy,tak jim ztvrdne jednou tak a to je pro ni úžasný rajc,sex a extáze nakonec!!
Najednou to ani nejde. Myslel jsem jestli přistupovali jeden po druhém s nahoněným a hned po zasunutí do pusy stříkali.
Moje žena jednou s 15 chlapy za večer... vzrušující, jsem kandaulista
Ano to můžu potvrdit. Je to s ní velice příjemné. Pěkně ti jí vojet.
Tak ono je to u vás podobné.Tvá žena se také zrovna nespokojí jen s jedním.Ale když jsou holky tak náruživé,proč jim to nedopřát.
S "vicema Muži" je česky špatně. Správně je to s "Více mužima". Je třeba se doučit shodu podmetu s příduskem. (editado)
No tys to zazdil. Tak to opravdu správně také není. Samozřejmě že: s více muži! A mimochodem; já ano a vícekrát.
Oboje je špatně. Má být s více muži.
je to komické zde, dotyčný napiše něco a k tematu nikdo nic nemá jen sami co řeši ,jak to mělo být napsané, ale zvaněni o blbostech Vám jde, ale dotyčný tu psal kvůli něčemu jinému to asi někteři ani nepostřehli. K tematu se rálně z těch co tu žvani nemají nic. Nevím co zde to tu je o poučky tu nikdo nestojí., asi dotyční nic nezažili a aby se nenudili hledají chyby v textu, aby mohli se aspoň nějak projevit ! Myslíme si, že o blbé nazory nikdo nestoji a když k tematu nic nemám je lepši raději mylčet a ne, tlachat tu o ničem a poučovat dotyčného, jak je hloupý !! To je náš názor těm projevům.
Já nehledal chyby v textu, ale text v chybě. No, nepovedlo se..🤷
Přečetl jsem váš příspěvek pozorně ale k tématu jsem tam taky nic nenašel.*1*
A to se chlubíš nebo informuješ? Nebo na co se vlastně ptáš? 😅😅
Ty nebudeš nejostřejší tužka v penále vid?