Welnes senec

Welnes

Ahojte ideme s manželkou prvý krát do Senca do welnesu . V piatok je tam veľa ľudí ? A dá sa tam aj trošku vyblázniť ? Ďakujem za info
Ahojte, chysta sa dnes nejaky parik/zena? Ideme tam s priatelkou, obaja pekni, stihli. Ked tak sprava :)
Aj dnes vecer sa chystame, tak keby nahodou… :)
V piatok sme tam boli a manzelka sa vonkajšej vírivke tak nadstavila na striekajucu trisku že sa spravila asi 5x bolo tam ďalších 7 ľudí. Vydeľ nás niekto ?
Potom sa predvádzala v tureckej a tam bolo dosť pozorovateľov
Ja som tam bol a teda nevidel som žiadnu ženu sa predvádzať. Ale je pravda že vo vonkajšej som nebol. *3*
Bol niekto včera v piatok 15.3.? Ja som bol 8.3. na komiksy ale vie mi niekto napísať o čom je to slovensko hľadá talent? Oplatí sa tam dnes ísť? Vďaka.
Ktorá žienka by šla so mnou na nočné kupanie do Senca bližšie inf v sprave
Hlavne dúfam, že to ne-Vydeľ-a tvoja učiteľka slovenčiny lebo ta by mala oragazmus doteraz. 🤓
Tak on tú svoju dementnú úchylnú otázku písal jednou rukou, druhou si ho práve honil, odkrvený mozog, ber ohľad ... :-)
Ty si načo tomto portáli aby si tu kritizoval a riešil gramatiku. Ak tá to vzrušuje tak chod na gramaticky portál.
Cez tyzden tam byva dost ludi alebo je to volnejsie ? Dnes by sme chceli ...
Ahojte, dnes sa niekto nechystá/nepridá?
Kto ide dnes do Senca na nočné kupanie
Uvítame ženskú spoločnosť do Senca na nočné kupanie
Ktorá žienka sa pridá na nočné kupanie
Zajtra by se pridal niekto k páru na 19.30?
Skoda ze moja zena na taketo nie je, hned by som sa pridal :)
Včera 8.3. som tam bol. Priateľke sa nechcelo tak som bol sám keby som to tu prečítal skôr, mohli sme pokecať..
Rád sa pridám, ak newadi že sám muž a kedy v akom čase?
My ideme 1.3 Škoda mohli sme sa stretnut
Ahojte, ak by sa nasiel prijemny parik tak sa dnes pridam.
V piatok vecer . Kto sa chysta? Parik? Ideme s manzelkou.
Dnes by sa niekto pridal do wellnes?
Stvrtok prida sa niekto k páru do sai wellness?
Ideme s manzelkou prvy krat. Mame radi horuce vody. A prijemne prostredie.
Hľadám kamošku na welnes saunu do Senca
Kto chodí cez týždeň poobede okolo 17? Vtedy tam ani nie je vela ludí a bárzčo sme tam videli :D
Dnes sa chysta niekto do sc? Alebo niekde na blizku
Ahoj ha rom v DC teraz som kamionista a rad pofajcim s sj podrzim vsetko napkni sa vomne mozte odbavit trtkat sj viacerg teraz v SC.
Ja to plánujem ísť dnes pozrieť a vyskúšať, som zvedavý či to naozaj tam človeka zodvihne zo zadku 😆
Ďakujem včerajšiemu páru za príjemný večer, snáď aj nabudúce
A co take sa tam dialo? Inak, pekna postava… *9**9*
Do saunie sa v piatok nechysta nikto?
Funguje ešte nočné kupanie viac v sprave
Kto sa dnes pripoji? 🙂 sprava 👍
Ludi ako kedy,ale je to tam super,je to velke,clovek sa tam netlaci,dost casto tam chodievam....
Ktorá žienka sa dnes pridá do Senca
Keď by sa dal aj to. 😉poprípade len tak sa spolu zabaviť . Proste užiť si to. Nie sme tu večne.