Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Jj, to se ovšem snadno řekne, ale už hůř dělá... ale dobře se to radí.
Tak i tady jdou lidi co akorat kecaj lidem do zivota a betou za to prachy. To uz mam radsi ty profesionalky, ty aspon makaj.
Jj, u jednoho finančního poradce jsem byl před dvěma roky. Byla to zavedená společnost. Paní radila nic moc, nakonec ani nic neposlala, prý měla moc práce. Tak jsem se vykašlal na její erudovaný názor a všechno dál do protiinflačních dluhopisů. No, nestěžuju si
Fin. poradci jsou vůbec taková zvláštní sorta lidí... sami toho obvykle moc nemají, ale zato vědí, jak zbohatnout.
Život je taková arkáda... nevím, zda jsi někdy hrál počítačové hry, ale jako podobnost mi to připadá trefné.
V každé hře jsi na začátku. Slabý, mrzutý, kuřák, pijan, línej jak veš... a máš před sebou cestu... a na konci cesty je velká odměna. Takže začneš hru a jdeš do toho. To je úplný základ. Začneš plnit úkoly a získávat bonusy. Jako každej začátek je težkej, tenhle bude taky.
Přestaň sedět u televize a jdi cvičit. Změn šatník. Začni se zajímat o to, co se děje kolem tebe (ale neposlouchej zlý našeptávače, to jsou pasti), 3x týdně fitko, žádný cigára, začni o sebe dbát. Začni číst knihy Jedna měsičně je super začátek. Najdi si koniček. Atd.
Na konci každého levelu je bitka s BOSSem. Ten boss ses ty. A musís nad sebou vyhrát, jinak se do dalsiho levelu neposunes. Držím palce, hraješ o svůj život. A každý den se odečítá a už nikdy nikdy nenastane znovu. Začni hned.
V každé hře jsi na začátku. Slabý, mrzutý, kuřák, pijan, línej jak veš... a máš před sebou cestu... a na konci cesty je velká odměna. Takže začneš hru a jdeš do toho. To je úplný základ. Začneš plnit úkoly a získávat bonusy. Jako každej začátek je težkej, tenhle bude taky.
Přestaň sedět u televize a jdi cvičit. Změn šatník. Začni se zajímat o to, co se děje kolem tebe (ale neposlouchej zlý našeptávače, to jsou pasti), 3x týdně fitko, žádný cigára, začni o sebe dbát. Začni číst knihy Jedna měsičně je super začátek. Najdi si koniček. Atd.
Na konci každého levelu je bitka s BOSSem. Ten boss ses ty. A musís nad sebou vyhrát, jinak se do dalsiho levelu neposunes. Držím palce, hraješ o svůj život. A každý den se odečítá a už nikdy nikdy nenastane znovu. Začni hned.
Ahoj. Obecně platí, že když něco nejde, musíš začít dělat něco jinak. Z mého pohledu bych primárně zapracoval na tom, proč nechodíš rád do společnosti. V obýváku se neseznámíš, i schůzka přes inzerát znamená někam vyjít. Čím více na sobě zapracuješ ve všech směrech, tím větší šance je, že ta správná žena si tě najde sama. Měj se rád, buď šťastný. Hýbej se. Pak, až to nebudeš čekat, to přijde samo.
A ještě jedna věc. Když se ti bude líbit holka na baru, přijdeš k ní a ukážeš jí svoje péro? Ne? Prozradím ti, že tady to funguje podobně jako na tom baru a takové galerie, jaké máš ty, spoustu zájemkyň spolehlivě odradí...
Já myslel,že to píše osmnáctiletej kluk...

Samota v životě
Najde se žena na seznámení