Neznáš hipsterský styl vousatých dřevorubnic?
Vím o dvojici žena a muž, kde on prostě rád nosí šaty, je mu to příjemné, pohodlné, a vlastně mu to fakt sluší. I na svatbě byli oba ve svatebních šatech. Tak proč ne? :)
To budou asi ti manželé Michaela a Vlastimil Černí, jak o nich píše Aladin výše.
Unesli z té svatby obě nevěsty nebo jenom tu skutečnou ženskou?
A co možnost že žije normálním životem a musí si uchovat vzhled muže, ale tajně si užívá jako žena a jediná možnost je oblečení? Možná že ten muž zrovna měla rande.
Kdyby sis přečetl úvodní příspěvek, tak bys možná věděl, že to nebylo tajně, ale že do restaurace přišla maškara, muž v ženských šatech.
Muž který to před lidmi okolo sebe tají? Ale to je fuk. Ať si chodí třeba krabici od bot.
Samozřejmě, ať si chodí v čem chce a kam chce, ale musí počítat s tím, že si kdokoli může myslet, že má v hlavě nasráno.
Vzpomínám si, že jsem kdysi, v předškolním věku měl převlek za robota, vyrobený z krabic, doma jsem si do toho občas vlezl, ale ven jsem v tom nechodil, asi bych si v tom připadal jako hňup.
Vzpomínám si, že jsem kdysi, v předškolním věku měl převlek za robota, vyrobený z krabic, doma jsem si do toho občas vlezl, ale ven jsem v tom nechodil, asi bych si v tom připadal jako hňup.
Nebyl to Pán z pořadu Show Jana Krause? :-) "Oblékají se podle vlastních pravidel a svými outfity boří společenské konvence. Manželský pár Michaela a Vlastimil Černí jsou vždy dokonale sladění podle nejnovější módy – dámské. „Je to kontinuální sociologický průzkum, lidi naše oblečení vykolejí,“ smějí se situacím, které nastávají, když procházejí centrem Prahy nebo se objeví na společenské akci"
Hustý! To by mohl být on, zítra na to kouknu. Díky za tip!
Pokud skutečně nešlo o nějakou ujetou sázku, tak bych řekl, že dotyčný má v hlavě bramboračku nebo něco horšího.
Tak bramboračka je the best :DDDDD zabil :DDD
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
To je fajn, snad k tomu jednou taky dospějeme. Na druhou stranu Němci jsou takoví, že na jednu stranu udržují dekórum a tváří se hrozně tolerantně, ale v soukromí si taky leccos poví a zkritizují.
Mně přijde povrchní to, že u kámoše nevadí, u partnera přes to nejede vlak. Ano, přiznávám, ani já bych si takového partnera cíleně nevybrala. Ale napadlo mě podívat se na to z druhé stránky věci. Jsme spolu 20 let, děti odrostlé. A manžel najde po 45 letech života odvahu se mi svěřit, že tohle je přesně on. Co udělám? Budu na něj řvát, že je úchyl a rozvedu se, nebo ho fakt i po těch letech miluju, chci, aby byl šťastný a rozhodnu se bojovat s ním? Ta představa mi příjemná není, ale v životě se stanou horší věci.
Tak já to samozřejmě myslela tak, že kdyby o mě měl takový muž zájem, já bych zájem neměla, protože by mě nepřitahoval. Pokud by se jednalo o dlouholetého partnera, přistupovala bych k tomu jinak.
Ahoj poslala jsem Ti zpravu do soukromych zprav.

Muž v sukni a lodičkách
Muži nosící dámské oblečení na veřejnosti