Mozno sa najde niekto chytry a zalozi novy web amateri 2 a vsetci sa prestahujeme tam
Monetizacia bola len otazkou casu. Zial prislo to, a asi sa tym skoncili zlate casy amaterov.
Nikdy v živote by som nezaplatil ani cent za to, aby som mohol vidieť stupídne albumy. Net je plný milionov rôznych fotiek, tak prečo by som platil za niečo, čo môžem mať zadarmo. A niektoré albumy nestoja fakt za nič.Tento národ je ochotný platiť za hociakú pičovinu. Keď vám zabalia do papiera hovno, aj za to ste ochotný zaplatiť a kupiť si ho.
Ono sa často v praxi stáva, že perspektívne projekty sa skupujú. Takže je veľká pravdepodobnosť, že zakladatelia už nie sú aktuálne majitelia. Lebo zmena "duše" Amaterov je veľká.
A pravdu povediac je tu aj nárast fake účtov. Hlavne ženských, keďže je tu veľký nepomer ženy/muži.. a peniaze sem posielajú prevažne muži.
Takže ak je toto pravda, tak admin zmaže tento prispevok za 3,2,1
A pravdu povediac je tu aj nárast fake účtov. Hlavne ženských, keďže je tu veľký nepomer ženy/muži.. a peniaze sem posielajú prevažne muži.
Takže ak je toto pravda, tak admin zmaže tento prispevok za 3,2,1
Čím viac profilov, tým väčšia hodnota webu...
Je to tak všade ..
Tento, ako aj ine weby sú podnikateľský zámer.
Nič zle ja Tom nie je.
Je to tak všade ..
Tento, ako aj ine weby sú podnikateľský zámer.
Nič zle ja Tom nie je.
Čerešňa na torte je album za kredity s fake fotkami
Nezmaže ,lebo sa o chod servera ako takého nezaujímajú ako to bolo pred par rokmi ešte .
uplne ste to vystihli.je to uplme trapne.onlyfans
Na tuto temu tu bude zbytocne forum.
Tymto sa tu nic nevyriesi si myslim
Kredity je jedna velka blbost, ale fakt to nevyriesime tym, ze budeme o tom pisat vo fore
Tymto sa tu nic nevyriesi si myslim
Kredity je jedna velka blbost, ale fakt to nevyriesime tym, ze budeme o tom pisat vo fore
Net plný fotiek a videí akých si len viete predstaviť, a zdarma, nevidím 1 dôvod aby som za to platil
(editado)
Nemyslím si že tu budú ľudia platiť za pozeranie albumov. A tí čo si myslia že zarobia, budú sklamaní :) Potom zase radi vystavia svoje fotky na obdiv aj zadara ;-)
Tiež sme toho názoru..o chvíľu tu bude 80% albumov za kredit. Tak to potom mozeme rovno zrusit VIP a aj účet a pojdeme kupovat kontent na Only Fans...
Nečuduj sa.
Z kreditov majitelia videí, albumov bohatnú rýchlo a účinne.
Jedno video prinesie priemerný mesačný zisk 400 eur .vynásob počtom videí...
Vsimni si tých, kt tu majú platené videá už dlhší čas...
Luxusné oblečenie, domy, bazény, autá..dovolenky...
Toto už s amatérskym sexom nemá nič spoločné...
Z kreditov majitelia videí, albumov bohatnú rýchlo a účinne.
Jedno video prinesie priemerný mesačný zisk 400 eur .vynásob počtom videí...
Vsimni si tých, kt tu majú platené videá už dlhší čas...
Luxusné oblečenie, domy, bazény, autá..dovolenky...
Toto už s amatérskym sexom nemá nič spoločné...
Už je.
Majitelia albumov a videi z toho slušne vyziju,..
Majitelia albumov a videi z toho slušne vyziju,..
Ahojte, túto vec som registroval len sporadicky...ja viem že keď si niekto klikne na môj profil,tak mu to nebude vychádzať, ale som tu prakticky od vzniku tejto stránky...Musím napísať že všetko krásne tu už bolo, toto čo sa tu rieši a deje je len biznis.. ja som za, všetci sa musíme nejako živiť, ale idea kvôli čomu táto stránka vznikla zhasla už pred pár rokmi a momentálne definitívne aj pre mňa, takže veľa úspechov v podnikaní amateri
ale verím tomu že ste si podpísali svoj koniec. Bolo tu fajn,ale VIP si už nikdy nepredplatim a myslím že tu aj ako užívateľ skončím. Skalným prajem ešte pekných pár týždňov než dospejú k rovnakému záveru, mal som vás rád J
Táto stránka celkovo funguje na princípe peňazí. Veď ako inak. Ja som si to uvedomil, až keď mi skončila platnosť VIP a zistil som, že bez neho si tu vlastne vôbec ani len "neprdnem". Nikoho zrazu nemôžem osloviť správou, v albumoch sa mi zobrazujú o dosť menšie fotky, než predtým, v chate mi tiež nefungujú niektoré funkcie, vo vyhľadávaní tak isto a samozrejme videá sú už pre mňa zakázané ovocie... 
Na jednu stranu chápem, že je tu potreba zarábať, keďže prevádzka takéhoto portálu stojí nejaké peniaze. No až takto obmedzovať užívateľov pomaly na každom kroku, mi tak trošku pripadá ako vydieranie.
Kto vie, či sú takto obmedzované len mužské profily alebo profily všeobecne... 
Inak albumy za kredity sú pre mňa novinka. To akože musím autorovi albumu najprv poslať kredity, aby som si mohol daný album zobraziť?
Na jednu stranu chápem, že je tu potreba zarábať, keďže prevádzka takéhoto portálu stojí nejaké peniaze. No až takto obmedzovať užívateľov pomaly na každom kroku, mi tak trošku pripadá ako vydieranie.
Inak albumy za kredity sú pre mňa novinka. To akože musím autorovi albumu najprv poslať kredity, aby som si mohol daný album zobraziť?
Ale toto tu nie je charita...úplne normálny sexbiznis.

Albumy za kredity
Albumy za kredity