Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Přesně tak. Naposledy všichni muži 50+ (ženy 40-50)
Do toho bych taky šel hledám a nenachazim
Ahoj, pojďme zorganizovat soukromou párty pro mladé. Vytvořil jsem diskuzi ...
amateri.com/cs/forum/10610/soukroma-party-do-30-let#comment105121
amateri.com/cs/forum/10610/soukroma-party-do-30-let#comment105121
Ahoj, já se musím pochlubit se svou zkušeností se swingers. Předem jsem se hodně bála, jací tam budou lidé, jestli se nebudu stydět, jestli nebudu do něčeho nucena,atd. Mám přítele, ale šla jsem tam poprvé se svoji kamarádkou, aby se přítel nezakoukal :-). Zážitek byl krásný a velmi příjemný, lidé super, zcela normální, žádní zvrhlíci, a stud jsem ztratila po 15 minutách, tam si jsou všichni rovni. Vše bylo dobrovolné.Výhoda byla, že to byla soukromá akce, na kterou jsem narazila náhodně přes web www.domaciparty.proweb.cz . Už jsem několikrát vzala přítele, teď už manžela :-). A jednu zkušenost mám i z Německa, také super. Doporučuji vyzkoušet
Tiez mna aj mojích priatelov nelákajú pompézne sw akcie .Dávame prednost skromnejsím formám swingers ,zalozených na vzájomnom spoznávaní nových dimenziía experimentu v tomto smere a zmyselnosti sw.Touto formou pozývame potenc. záujemcov do swingers akcie v piatok 14.11.2014 Región ZSK TN -NMnV .Diskrétne ,romantické a exkluzívne súkromné prostredie
Tiez ma nelákajú pompézne sw párty. Dávam prednost komorným sw akciám v súkromí .Dalsou podobnou akciou chcem oslovit s mojími priatelmi potencionálnych záujemcov s pozvánkou do sw 14.11.2014.Hladanie nových dimenzií zmyselná sex zábava skonverzáciou v príjemnom komornom a exkluzívnom súkromí - ZSK ,región TN -NMnV
ahojky,radi bychom par slo-sehnat tady nekolik muzu,je skoro nemozne-jen kecalci,vytahnout fotky a pak,musi necekane,na sl.cestu,nebo,do prace.prislibi ucat 20muzu,dostavi se max 2.je opravdu lepsi,se domluvit,s parama a udelat akci,s nimi.mame s tim nejake zkusenosti..jinak vsem prejeme,at se akcicky vydari a pokud neco poradata,napiste-radi se taky zucastnime
Ahoj, chci jit do swinger klubu a hledam nejakou slecnu ktera ma take jit tam. Je to jen na to abych spolu dostaly slevu na vstupne ;) po vchodu muzeme razloucit a jit kazdy svou cestou ;)
Dotaz:Pierotklub má poslední aktualizaci z podzimu.Ví někdo jestli a co nabízejí?Moc informací jsem na stránkách nenašel.Kromě léčby dusíkem,toho je diskuse plná.Díky.
Občas děláme něco podobného s kamarádem v jeho vile, vstupné je pár chlebíčků a nebo taky nic. Je to kousek za Prahou, ale odvoz z Prahy není problém. Ovšem pouze páry a nebo dámy.
Moje přítelkyně 42 let by se ráda něčeho podobného, spíš soukromého, zůčastnila. Já třeba jako divák
prosli jsme radu sw klubu v cr. ale jedine do cassiopeii chodi lide kteri vedi co je swngr. to neni zalest s jinym parem a delat to jenom ve ctyrech. to je o spolecnem sexu vsech pritomnych na jedne posteli.kazdy s kazdym. aspon tak to chodi v britanii. a stejne to funguje i v cassiopeie.je to nejlepsi klub v cr.cistoa bezva stali hostee. muzem jenom doporucit
Ahoj s manzelkou chceme jiz dlouho navstivit sw klub a radi cteme,ze tento klub u Vas vede. Radi bychom tam zavitali.
a gde je kassiopeia?rad se sucastnim.Dekuji za odpowed
kdo jeste ma zajem?
Hmmm - jak je vidět, je toto vlákno opravdu o ničem :)
Ahoj! hledam lide ktery maji chut neco podniknout, udelat a zazit nejake swingertapy v Praze;)
kdo ma zajem napiste
kdo ma zajem napiste
ano, zájem je...
Ahoj, teď se otevřel nový atmosferou rodinný klub na Žižkově. Pierotclub.webnode.cz
V pátek 13.9.2013 chceme uspořádat sw párty v soukromém bytě v Ústí. Naše představa je max.8 lidí. Nejlépe 5 žen a 3 muži, ale není podmínkou. Přidá se někdo?
jako dopadlo stretnutie ?
najdete se tu nějaký borec co by se mnou vyšukal jednu amatérku?
šel bych do toho, jak vypadá
Ahoj nepořadate někdo sw party v hradci kralové nebo okolí.Radi bysme se přidaly.Verča
rad bych sel na akci ale nevim o zadne v ostrave pomuzete nekdo?
Hlásím se také a navrhuju udělat to někde v přírodě. Takové nahaté setkání někde u vody a potom co by se z toho vyklubalo...
V Praze by to šlo třeba na nudapláži v Hostivaři, tam nebývá moc lidí
klidně se mi ozvi, já bych do toho šel..
my bysme asi přišli, dopředu máme zájem jen o exhibici nahé manželky před ostatními, možná šáhnout...
Máme asi podobné sny a představy, rádi Vás poznáme.

Soukromá swingersparty
Zádné velké akce, spíše domácí