Konec manžel.sexu ve 42 letech

Manželka už sex nechce,já ještě ano.Co s tím?

Ahoj Amatéři, mám takový problém. Manželku (je o rok a něco mladší) přestal bavit sex. Ne že by ho předtím vyžadovala často, ale poslední dobou už ho nepotřebuje prakticky vůbec. Když jsem tlačil, tak se jednou za čas k sexu uvolila, doprošování mě už ale přestalo bavit. Ne že bych potřeboval souložit každý den jako když mi bylo sedmnáct, ale jednou nebo dvakrát týdně bych ještě rád. Asi vás napadne, že má na sex někoho jiného, myslím ale, že to tak není.

Napadají mě tyto možnosti:

1) Masturbace
Občas si ho vyhonit a neřešit to.

2) Profesionálka
Kdysi jsem byl dvakrát u profesionálky a nebylo to špatné. Něco to stojí, ale jednou za měsíc bych si to mohl dopřát aniž by nám to zruinovalo rozpočet.

Kamarádku s výhodami nemám a nejsem borec jako údajně někteří tady, kteří mrknou v baru na krásnou mladou kočku a o chvíli později ji píchají u ní doma bez gumy do análku a ještě stihnou natočit video v celkem dobré kvalitě.

3) Bi sex
Najít muže se kterým su bych pohonil, vykouřil a šli bychom každý po svém. Ideálně zadaného, dělat to s gejem, který by to mezitím dělal s muži, by mi přišlo moc rozikové. Nikdy jsem s mužem nic neměl a anální styk bych nechtěl (ani aktivní ani pasivní), ale občasné vzájemné pohonění a pokouření by se mi asi líbilo.

4) Rozvod a hledání nějaké náruživější. Do toho se mi z mnoha důvodů nechce, zas až tak nutně sex nepotřebuji, to už raději bod 1.

Napadá vás ještě nějaká možnost?
V první řadě to res s manželkou. Nenut ji násilím zeptej ji zda si máš najít milenku. Nebo ji může gynekolog napsat tablety pro zlepšení líbida. Nebo zkusit ten sex okořenít. Třeba někde venku nebo formou hry. Jsou různé. Kostymky
Bi hrátky nezkoušej, nebo se ti fakt zalíbí ten "no stress" faktor, i jak jednoduché to je. Hlavně se nerozváděj kvůli takové kravině. Kdyby sis pak spočítal, o kolik bys přišel, tak by tě chuť stejně přešla... (editado)
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Tak tohle téma se tu opakuje pořád dokola , taky jsem do toho spadnul . Nikdy jsem si nestěžoval na počet
holek a docela si užil a pak jsem si jednu prima vzal , vše bylo ok , vášeň, láska , domov ,rodina.
Jedno dítě, pak si paní vyprosila druhé, zůstala s nimi spoustu let doma a já tu kárku tlačil na 110 .
Dům, paní auto , dovolená hory , moře, dětem všechno .
A pomalu to začalo vadnout , miluji tě, ale bolí mí hlava , bříško, jsem unavená , dnes to nejde , pravidelně si do noci četla.
Když na to došlo , byla spokojená, snažil jsem se , ale většinou jsem musel začít já , pak to došlo k tomu, že jsem s ní byl jak s loutkou . Mluvili jsme spolu o tom , zkusil jsem vše , hračky, videa, hudbu , nic.
A tak jsem honil, ale ženská mi chyběla, nebylo to vůbec happy, vedle vás pěkná ženská ale ty jsi v prdeli.
Takže přišel na řadu sex za prachy , nejdřív jen orál a pak už to bylo jedno , ale píchat za prachy to je zoufalství a tak kamarádky s výhodami .
Někdo to odsoudí , ale než hodíš kamenem , myslím , že jsme se pořád milovali , máme spolu děti a prožili
spoustu krásného , bral jsem si ale ženskou a ne uklízečku , kuchařku a tak .
A dnes ? Žiju s krásnou ženskou , ráda se mi líbí a v posteli fantazie ,rozumíme si , začal jsem znovu , přežil vyrovnání a
s paní mám pořád dobrý vztah , dáme oběd , pokecáme , sejdeme s rodinnou.
A co na konec ? Utečte z toho , serte na majetek , klidně si udělejte baby for smile , až buďte ležet v LDNce
s plenou , budete vzpomínat na to krásné a ta nová vám tu svíčkovou uvaří taky.

A kdo se o vás s novou paní stará? Najali jste si posluhovačku?
Frigido , asi jsi to vůbec nepochopila , ale jestli máš doma frajera , jen proto aby ti opravoval kapající kohoutek a sekal trávník , tak to promiň .
Tak přece si nechtěl brát uklízečku, kuchařku....
Kapající kohoutek si zvládám opravit sama 👍
Tak poslední pokus , neznám tě a nechci tady s tebou válčit, jsi zjevně žena z druhého břehu, ano radši bych si najal hospodyni než kurvu , dal jsem tomu spoustu let , taky jsem děti přebaloval a vodil do školky, makal natvrdo ve firmě, aby se rodina měla víc než dobře a cením si toho co žena dělala proti tomu , ale myslím, že jsme si kvit. Ale milování, poznáni, rodičovství jsou jedny z nejkrásnějších věcí , které nám Bůh
dal a tak jsem z toho nechtěl být jen užitečný spermodárce.
Ja jen, že jsi nepochopil ty svoji ženu. Tu kuchařku, služku jsi z ní udělal i ty. A pak ji to vyctes a najdeš si mladší model, který k tobě bude obdivně vzhlížet. Hlavně, že si to šukání máš jak omluvit. Proto mne zajímalo, jak jsi vyřešil, aby tvoje nová partie nebyla z ní kuchařka, služka, pradlena tvých fusek a trenek
Asi jsi poslouchala u nás za dveřmi, protože o tom víš všechno , paní k dětem měla , kdyby chtěla hospodyni , není problém, ale celé je to myšleno tak , že chlapi zůstávají právě pro ten servis , domy ,auta a samo kvůli dětem a rezignují .
Ve světě se tomu říká, že se vztah změní na spolubydlící a s tou novou v pohodě, sekám ten trávník, řeším ty kohoutky , ona domácnost a ještě u toho , jak říkáš super šukáme.
Ne neposlouchala,to je zažitý model domácností. Tak já když pořeším domácnost, dítě, pana otce, kohoutky, trávník, zvěřinec, tak fakt nejsem schopná ještě vyvinout nějakou energii k šukání 👍 navíc mne to fakt nebaví.
Jenom přenášíš svou špatnou zkušenost na ostatní vztahy. Ale takhle to nefunguje, ne všichni chlapové jsou lemplové a ne všechny ženské ze sebe nechají udělat posluhovačky. Fakt zhrzenější ženskou aby člověk pohledal.
Už to nechám být, ale bohužel nejsem jediná. Můj život nežiješ, takže se dá těžko soudit. Ale respektuji tvůj názor.
Tak jsem si projela vlakno diskuse...Jenom ja.ja.ja.moje vyhody atd a o manzelce nic.Tohle fakt nechce mit doma zadna.Vubec se nedivim,ze s tebou nema sex.
ono není vše jen černobílé, co by měl říkat o manželce? každý myslí nejdřív na sebe, na své dobro, a pokud k tomu svému chce i dobro své ženy, nezbyde nic jiného než si s ní promluvit, říct ji to co tady napsal, i to co mu radili ostatní, a at i ona mu pak řekne svůj názor
Nevim co řešíš a jakou odpověď čekáš. Mám to doma podobně, tak mám kámošku se stejným postižením a tak spolu prcáme a prcáme, nic neřešíme, sedíme si, rozumíme si už hodně dlouho. Tak buď se s tim smiř, nebo prcej jinde.
Vlastně nevím, jakou odpověď jsem čekal. Užitečné odpovědi byly podle mě ty k bi sex, tudy asi opravdu nevede dobrá cesta.

Asi jsem trochu čekal, že bude kladněji hodnocený nápad chodit občas ke "společnici". Asi je to mým osobním nastavením, tohle by totiž bylo nesnazší řešení. Hledání milenky, nebo řekněme kamarádky s výhodami, je o dost náročnější.

Nejvíc mi ale pomohlo to, že v tom nejsem sám a že je to celkem běžné. Jen je to tabu, mluví se o tom možná mezi nejbližšími přáteli a z mých nejbližších přátel má jeden novou partnerku (takže do toho buší o 106) a dva nemají žádnou ženu. Co vím, tak nemají ani náhodné známosti. Hledání partnerky jeden z nich vzdal a druhý tomu nechává volný průběh, nesnaží vyvíjet aktivitu, aby někoho našel.

To, že v tom nejsem sám mi sice pytlík nevyprázdní, ale alespoň už si nemyslím, že jsem si zase vytáhnul černého Petra a zatímco ostatní sexují, tak já jen minimálně a ještě se musím doprošovat. Díky tomu budu myslím méně protivný a nebudu na ní tlačit, což by mohlo prospět nám oběma.
Buď chceš udělat změnu, tak ji udělej. Nebo nechceš a chceš jen slyšet tady od ostatních to co chceš slyšet. My se rozváděli muž 4 děti, žena 3 děti. Ekonomický nesmysl. Na obzoru byly jen problémy. A jsme spolu dvacet let, společně jsme vychovali pět dětí i když někdy jsme měli jen 300 kč na týden. Z toho plyne: Buď něco chceš a chceš to vážně, tak to zvládneš. Ta cesta není jednoduchá, ale jde to. Nebo sám pro sebe hledáš důvody proč to nepůjde=neřeš to, protože to doopravdy nepůjde, vše máš jen v hlavě.
A šli jste do toho s tím, že pácháte ekonomickou sebevraždu a budete mít 300 kč na týden? Nebo jste do toho šli s jiným očekáváním?
Šli jsme do toho s tím, že to nebude jednoduché. S tím, že spolu chceme být. S tím, že vztahy co jsme měli byly o v jednom případě žádném sexu, v druhém případě vlastně o ničem... Buď chceš udělat změnu nebo ne. Přesně takhle jednoduché to je, vše ostatní je alibismus a hledání důvodů proč ne. Ale každý si to musí sám srovnat v hlavě, my říkáme, že až nám bude osmdesát, ohlídneme se zpět a nebudeme litovat. Smutné je, když se ohlídneš a říkáš kdybych před deseti lety udělal to a to.... kecy, prostě to udělej a nelituj se dopředu.
To je ale jiná situace. Já bych nešel do finanční "sebevraždy" s tím, že budu s někým s kým chci být a kdo chce být se mnou. Já bych do toho šel s tím, že možná někoho budu mít (a bude to lepší nebo horší) a možná ne. Byl bych sám v pronajatém bytě a bez peněz šťastnější než teď? To asi není příliš pravděpodobné.
Jak jsme psali, buď to rozhodnutí uděláš nebo ne. Vše ostatní jsou jen kecy. Na velké rozhodnutí buď máš nebo ne. My odešli z ČR do Německa bez znalosti jazyka a bez práce. Vše jsme v ČR prodali a tady začali v pronajatém bytě. Bylo to těžké, ale šlo to. Jak píšeme, rozhodnutí je na tobě. Buď to uděláš a budeš třeba šťastnej nebo to neuděláš a budeš se mít stejně jako teď. Tak si ale potom nemůžeš stěžovat, protože nejtěžší je to rozhodnutí a to za tebe nikdo, ani tady na amatérech, neudělá.
Každý je jiný. Já na tohle nemám odvahu. Změny nesnáším. Lepší už to nebude, postupem času se to naopak zhoršuje.
Já bych byla svině a celibát chlapovi nařídila 🤣🤣
Ona ti nemuze naridit celibat. Super veta. To bych tesal do kamene.
To co popisujes se v mem okoli stalo snad vsem. Me nevyjimaje. Ze zacatku vztahu je vse nove neosahane a zena je pri chuti. Postupne to opada. Prijde svatba spolecny majetek deti a pak je konec. Zena prestane mit zajem. Veci, ktere ji trochu vadily najednou vadi hodne. Chut uz neni protoze je to porad to same. Experimentovat nechce. Hracky nelibi. Nove praktiky taky ne. Chlapovi stara taky zevsedni tak uz nema takovy zajem nepise ji hezke slova. Nevola pokud neco nepotrebuje atd. Dojde k odcizeni alespon co se tyka sexualni roviny. Zbytek funguje jste na sebe zvykli. Vite, ze se muzete jeden o druheho oprit. To vse je fajn ale v posteli konec. Chlap se snazi. Vymysli co by mohl jak by mohl. Loudi alespon pohlazeni nebo cokoliv. Na druhe strane mrtvo. V hlave zeny - chce zas zasunout a je myslenkama uplne nekde jinde. Chlap nema je nervozni zacne tlacit. Druha strana vidi jak je nucena zacne se stavet na zadni. Nasledne to chlapovi dojde. Pokusi se zmenit. Nepomaha tak se na to vysere a jsme tak kde jsi zrovna ty. Na krizovatce kde vis, ze doma nic nebude a hledas vychodisko. Chces s ni mit to co bylo muzes to s ni resit jak chces stejne je to pryc. Chlap je vlastne obet, nevera je spatne vsechno je spatne a nema to vychodisko. Cekas jen na to kdy nahodou bude mit chut a ty si vrznes. Stejne to stoji za prd, jsi nadrzeny a do par minut je po vsem. Druhe kolo pripadne cokoliv spojeneho se sexem uz nechce protoze ma splneno. Za me milenka je pruser. Placeny sex je v podstate sluzba.

Kolikrat to prirovnavam k decku bez penez pred cukrarnou. Koukas do vylohy vidis ty mnamky, ktere by jsis hned dal, ale vis ze to nedostanes.

Takze po p.ci. Bud se s tim srovnej nebo si najdi neco na zasun. Pokud nechytne sama druhou mizu doma to uz nebude.
Parádně popsané 👍 Přesně tak u nás.
Díky moc za příspěvek. Skvěle popsané. Je to přesně můj případ. Včetně nechuti experimentovat, rychlého vyvrcholení a nechuti na druhé kolo...když už se jednou za čas obětuje.

Kdybych měl milenku, tak by na to určitě přišla (možná bych se sám prořekl, našla by někde vlas, cítila by cizí parfém apod.) a nejspíš by mě nejen všude pomluvila, ale navíc by podala návrh na rozvod. To už mi přijde lepší i smířit se s tím, že jsem si do 42 trochu užil a zbytek života budu zase jen honit jako v pubertě. A možná ani ne celý zbytek života, v třeba sedmdesáti už asi nebudu potřebovat ani masturbaci. To už asi budu říkat: "nevadí, že nestojí, hlavní je, že pevně visí".

Různé filmy, vtipy a machrování chlapů v hospodě je o tom, že "stará" chce pořád prcat a oni už ne. Vzhledem k tomu, že nebylo kde zjistit realitu, jsem tomu věřil. Jsem velmi rád, že v tom nejsem sám. Díky.
Spíš je to o tom, že jsem posera a také o tom, že si neumím najít příležitost jinde. Kvůli metálu a možnosti hrdě se bít v prsa určitě celibát udržovat nechci.

Znám muže v mém věku, kteří jsou dokonce nezadaní (ani se nemusí bát manželky) a stejně si nevrznou. Pokud není žena fyzicky neatraktivní, tak je podle mě pro ni snažší najít někoho na sex.
Když je žena neatraktivní, tak to jednodušší nemá. Ani v seznamování, ani v sexu.
Já třeba nemám vůbec nic, jen tu kundu 🤣 ale vzhledem k tomu, že mne v životě v reálu žádný chlap neoslovil, tak asi fakt žádný magic nebude. Ještě že máme internet a spoustu modrých zmrdů, kterým je jedno, jak ženská vypadá, ale hlavně že má díru
Za celý život jsem na dobrý protikus nenarazila. Ale jistě, ještě mám pár let, než se dostanu do hrobu a třeba se nějaký dobrý protikus najde. Já jen celý život poslouchám jak jsem hnusná, neschopná, tlustá....takže mi nezbývá, než se tomu zasmát. A co si budeme...tady jsou jen modří zmrdi...tak jsem zavedla své pravidlo...neseznamovat se a mít chlapy na salámu. A fakt nevěřím pořekadlu že každé zboží má svého kupce
a víš proč jsi na ten správný protikus nenarazila? proč tě žádný chlap nikdy neoslovil? protože jsi přijala to co ti říkají ostatní.uvěřila jsi tomu a podle toho se chováš a přesně tohle z tebe směrem k chlapům vyzařuje." jsem hnusná,tlustá,k ničemu a vůbec si nevěřím".je velká spousta chlapů kteří mají rádi baculky,nebo těch kteří nehledají zrovna modelky.ale který chlap by chtěl někoho z koho cítí to co z tebe?chtělo by to zapracovat na sebelásce,sebepřijetí,hrdosti atd,atd.ono totiž platí-co vyzařuješ-to dostáváš.takže se přestaň litovat,shazovat se a začni na sobě makat.jsi ještě dost mladá na to abys to zabalila!
Jenže já jsem k té tloušťce fakt hnusná a totálně bez koz. Jen tlustý válec neforemný 🤣 tím fakt někoho zaujmu 🤣
Pochopila, ale je baculka a baculka...já jsem jen nepřitažlivý hybrid. Na mně nic není. Už to chápeš? Nemám čím prvoplánově zaujmout... mými vlastnostmi? Asi těžko, když mne každej odkopne na první dobrou. A upřímně...opět se budu opakovat, ale chlapi do mého života už nepatří. Já svůj život obětovala pro svou krev. Jediné,co můžu ještě ovlivnit, je to, že svoje tělo udržím co nejdéle na světě.
Ty nechápeš že musíš změnit myšlení.mít se ráda, vážit si sebe sama.pokud tohle nezměníš, vždycky se k tobě budou chlapi chovat tak jak píšeš.
Já ale chlapa nechci šmarja 🤣.
Nic ve zlým, ale když jsem tě tu nedávno četla poprvý, první co mě napadlo bylo, že frigida má druhej profil. :⁠-⁠)))) Naštěstí jsi v tom nezabředla a nefňukáš. :⁠-⁠))))
Ok, už končím. Smazala jsem už i popisek,. protože tady žádný modrý mé rozhodnutí respektovat nebude. Takže čistý profil. At si tedy píší, co chtějí... nebudu reagovat.
Ty jsi skoro jako já, jen s tím rozdílem, že já si o sobě myslím, že jsem celkem pohledný, ale že to je v případě muže na nic. Škoda že nemáš nějakou fotku v galerii, abychom mohli posoudit, jestli trochu nepřeháníš. Už jsem viděl i ženy, které se podle mě opravdu nemohou nikomu líbit (i s přihlédnutím k tomu, že má každý jiný vkus) a přesto jsou často zadané nebo vdané. Pokud jsi ale sama šťastná, tak je to skvělé.
Fyzicky atraktivní žena to má snažší. Neatraktivní to má těžší. Někteří muži to se ženami umí, mnoho jich ani není v nějakém extra postavení, o vzhledu ani nemluvě. Já to se ženami neumím a lepší to asi nebude. Mám se kvůli tomu střelit do hlavy?

No nic, pochopení od ženy, to bych chtěl moc, to je mi jasné.
Překlep, mělo být nepůjde. Nejsem disgrafik.
No jo, jakmile o sobě muž zapochybuje, tak ho začne žena ponižovat a psát mu, že má samé výmluvy. To je také zajímavý rozdíl. Muž by začal ženu chlácholit a říkat jí (psát jí), že se zbytečně podceňuje a že pokud to chce, tak jí to vyjde. Až se rozhodnu, tak určitě nějakou najdu.
Chlácholení nepotřebuju. Nepotřebuju ale ani aby mě někdo ponižoval a psal mi, že bych byl pro kteroukoliv ztráta času. Pokud bych byl s nějakou na kávě, tak bych jí samozřejmě mou chladou vypočítavost nesděloval. Jestli bych se nějak prozradil nebo ne, to nevím.
Na začátku jsem sem napsal řešení, která by pro mě byla přijatelná a chtěl jsem znát názor někoho dalšího. Pro jistotu jsem to teď kontroloval a milenka v možnostech nebyla. S tou přišel až někdo v diskusi.

Účel to nakonec splnilo, dost mě uklidnilo to, že je to celkem běžné. A také jsem díky tomu pochopil, proč má tolik mužů milenku. Často to není z rozmařilosti, ale proto, že je k tomu manželka v podstatě donutí (nechce s nimi spát, přestože ví, že muž občas sex potřebuje).
Tak třeba Karel Gott to měl trochu jednodušší . Po koncertu zašel do backstage a tam si vybral tu, která se mu líbila nejvíc. Ta byla poctěna, že může s Mistrem strávit noc.

Ještě snazší to měl Robert Plant. Tomu je vybíral manažer. Na každém koncertu měl za úkol vybrat šest nejkrásnějších fanynek z první řady. Na hotelový pokoj nechal dodat šest panáků. Po každé ojeté krásce si dal Robert Plant panáka.

Já to mám trochu těžší, netvrdím ale, že to nepújde.
Jsi z Prahy, tak si najdi chvíli času a zajdi do Sabinovky. Chodí sem muži i ženy, takže se vycakas, když potřebuješ a doma budeš v klidu.
Tak jsem to přečetla celý a jestli uvažuješ takhle pragmaticky a prakticky i ve vztahu k sexu a ke svý ženě obecně, nedivím se, že s tebou nechce spát. Vdaná ženská ve čtyřiceti neodmítá sex s manželem proto, že je frigidní a má k sexu odpor, ale proto, že ji to nebaví s ním. Chuť k sexu není izolovaná, chuť k sexu je kompletní balíček. Ani jednou jsi nenapsal nic o ní, jaká je manželka a matka, jestli ji máš aspoň rád, vůbec ses nepozastavil nad tím, že bys ji třeba mohl ublížit. Máš to promyšlený odshora dolů, ale kde je v tom tvoje žena a její potřeby? Je to samý já já já a můj prospěch, já přijdu o pohodlí. Takhle studeně uvažuješ o všem? A hledat jinou a teprve když ji najdeš, tak se rozvést, tak to promiň, to je vrchol zmrdství. To se radši rozveď a šukej jinou legitimně, žena si aspoň taky ještě zašuká. Ale že nebudeš platit výživný, s tím nepočítej, tak to fakt nechodí. Přenechání bytu náklady na dvě děti nevyváží.
Full servis a 3x týdně náruživý sex by chtěl každý, ne? Když to takhle napíšeš, tak to zní hrozně. Dalo by se za polehčující okolnost považovat to, že ženu nebiju, neberu drogy, nenechávám se od manželky živit, nechodím denně do hospody, nepiju v práci alkohol a jinde nepiju víc, než je v Česku běžné?

Znám případ, kdy měla atraktivní žena muže, který bral drogy, chlastal, neměl stálou práci a zadlužil je tak, že to musela mnoho let splácet. Nebo případ, kdy on chlastá jako duha, dokonce i v práci a po pracovním úrazu (nadýchal) bere jen minimum a manželka ho živí. I tato žena je pohledná, příjemná a jsou stále spolu.
Tohle vsechno se da koupit, takze by mozna stacilo vice vydelavat.
Garsonka 15, alimenty dejme tomu 10, vaření, praní a žehlení (úklid garsonky bych samozřejmé zvládnul) nejméně 15, nějaké spoření na penzi a ostatní výdaje (auto apod.), to by chtělo alespoň 70-80 brutto. To nevím, kde by mi dali, když nemám VŠ, neumím vést lidi a nemám kvalifikaci, kterou nyní zaměstnavatelé oceňují.
Takovýhle peníze si vydělá i řemeslník, zahradník apod. Záleží na to čím dokážeš být ostatním užitečný. By ses divil čím se lidi dokážou živit nemají VŠ, pracují sami a mají klidně taxu 2500 Kč/hod. A nemyslím poskytovatelky sexuálních služeb a erotické masérky.
To je pravda, řemeslníci si dnes vydělají hodně.
Podívej, to všechno může bejt pravda, ale jestli došel přemejšlením k tomu, že si nejdřív najde ženskou a až pak se rozvede... No pardon?
Ne že ty holky jsou úplně stejné. Ony jsou v tomhle doslova mistryně. Je to jejich taktika tzv. přelézání z větve na větev. A obecně jsou ženy co se týče vztahů mnohem pragmatičtější. To, že neměly odvahu to je pěkná výmluva. Ženy nás muže nestále testují jestli jsme pro ně ti praví. Těch 5-6 let to byla doba testování a ten chlap v pozici manžela nakonec neuspěl a vyhrál náhradník. Ten náhradní prostě splňoval jejich potřeby lépe. No 5-6 let je docela síla, ale určitě to není neobvyklý, mohli v tom být společný závazky, který to trochu to rozhodnutí oddálily.
Myslím, že se tomu říká opičí taktika. Opice se také nepustí větve dokud se pevně nedrží jiné.

Jeden trochu jiný případ z okolí. Známý přišel na to, že je mu manželka několik let nevěrná (možná zrovna těch 5 nebo 6 let). Postupně zjistil, že milenců měla několik. A jak to popisoval, tak bych si na jeho místě nebyl jistý, že mladší ze dvou dětí je jeho. Mně tohle přijde hrozné, lidi jsou někdy horší než zvířátka.

Přítomné ženy si jistě řeknou, že jsem ten pravý, kdo by mohl moralizovat. Se zaplacenou prostitutkou bych ale morální problém neměl, jde o jasně definovanou službu, která nemá nic společného s city. Jak jsem psal jinde, kdyby přišla manželka s tím, že si chce zaplatit gigola, tak by mi to asi až tak nevadilo (a to jsem na sex prakticky kdykoliv k dispozici). Stejně tak bi sex. Šlo by jen o sexuální uspokojení.

S milenkami (jak mi tady někteří doporučovali) je to vždycky o hubu. Podle mě jde málokdy jen o sex, především u žen bývá něco v pozadí. Doufají, že se rozvede ( často to určitě nepřiznají ani sobě) apod.
Viz můj komentář vejš. Mně je jedno, jakou kdo má zkušenost, já bych to neudělala. To, že se běžně něco dělá neznamená, že je to správný. A jestli si takhle jako společnost omlouváme a v podstatě legitimizujeme špatný jednání, pak se nemůžeme divit, že mezilidský vztahy vypadají tak jak vypadají. Pak je to tu samá nedoceněná fňukna. Jenom sklízíme, co jsme zaseli.
Souhlas, buď se chovám tak, že si sebe můžu vážit nebo hraju divadlo pro druhý a nesmím se divit lidem co si mě neváží.
Nicméně si vlastně myslím, že se tady bavíme o tý úplně nejvíc nejpravděpodobnější situaci, ve který je většina manželství s dětma, že paní má dvě děti, je unavená a měla by spát se svým mužem, kterej ji po těch letech, co jsou spolu, už vlastně moc nebere (důvody můžou bejt různý), kdežto muž by prcal furt, protože je to prostě muž (no hate). Kór jestli tenhle stav trvá už pár let, dost těžko se to bude svádět na přechod a podobně. Ženská v tomhle věku je šukuschopná i přes únavu, když má správný impulzy. :-)))
Asi to tak je. Nakonec je to jinak, než jsem si myslel, že to bude. Myslel jsem si, že se mě žena kolem čtyřicítky nebude líbit a sex už možná ani nebudu chtít. Naopak jsem několikrát četl, že hodně žen přijde sexu na chuť až po třicítce nebo později. A ono je to obráceně. Manželka navíc přibrala, což mě dost rajcuje. Dřív jsem si myslel, že mě kila navíc budou vadit a ono je to úplně naopak. Plnější tvary jsou při sexu tak sexy*2*

Kdyby mě například v práci povýšili, tak věřím, že by impulzy byly a stres a únava by šla stranou*6*
Modro láska Chuť k jídlu nebo sexu?🙂
Ví to, občas jí to říkám. Nevím, jestli to má nějaký extra vliv, stále má jasný cíl zhubnout a sama sobě se nelíbí. Každý to má jinak, znám dvojnásobně silné ženy a myslím, že to některým z nich ani nevadí.
Se vším lze souhlasit. A jestliže by kdokoliv měl zůstávat z jeho pohledu v nefunkčním vztahu, ať už nefunkční je cokoliv co mu vadí, je lepší jednoduše jít pryč.
Já mám pocit, že mu to tady minimálně dva chlapi radili....
To, že ses ji doprošoval je hodně velká chyba. Dostala tvoji pozornost zadarmo a choval jsi se jako zoufalec. S největší pravděpodobností si za to můžeš sám. Nepíšeš jaký máš koníčky, dle galerie vypadáš docela slušně tam bych problém neviděl. Nevím jaký máte soužití, o co kdo se stará, kolik kdo vydělává, jestli jsou nějaký závazky. Snad bych poradil vyhledat si na googlu něco o hypergamii. Tam bych hledal odpověď.
Taky by mohla být chyba na její straně ,mohl by to být její zdravotní stav a fyzická kondice, předmenopauza hormonální antikoncepce atd...
Ty tvoje možnosti: 1 pouze BEZ PORNA 2 opatrně a vždy s gumou 3 v žádným případě 4 nejdřív najít a pak rozvod, ale je to tak na 2 až 3 roky.
Asi máš pravdu, že si za to mohu sám. Na druhou stranu pokud bych nepřicházel s iniciativou (to zní lépe než tlačit na sex), tak bychom podle mě se sexem téměř skončili už před několika lety. Možná jednou za několik týdnů nebo měsíců by měla náladu a přišla s iniciativou (třeba před rokem to vyloženě navrhla a občas jsem i v celkem nedávné době vycítil, že chce, ale je to jednou za několik týdnů).

Závazky jsou dva, byt je napůl, rozvod by pro mě byla finanční sebevražda. Z bytu bych ji s dětmi kvůli prodeji vyhodit nechtěl a i kdybych neplatil alimenty s tím, že ona dostane byt, tak bych na tom byl výrazně hůř. Do spolubydlení bych nechtěl a i pronájem malého bytu je v Praze tak za 15. To bych raději těch 15 ušetřil a jednou měsíčně si zašel za dva tácy za profesionálkou na privátek.

Díky za tip, na hypergamii se podívám.

Proč 1 bez porna? Dvojka je jasná. Proč ale 3 rozhodně ne?
Byt napůl je bohužel taky chyba, ale jinak to asi v dnešní době nejde. Otázkou je zda by ty poplatky a celkově náklady na domácnost utáhla sama. Ty by ses nezvládl o ty závazky postarat sám? Je fakt, že by soud spíš dal do péče děti ji.
1 porno je dost návykový a mohl bys pak přestat mít zájem o realný ženy
3 máš v sobě latetní homosexualitu? Pokud ano, tak prosím, ale jakmile to ona zjistí, tak se s tebou rozvede, protože tohle ženy běžně netolerují. Nevěru s ženou dokážou občas překousnout ale nevěru s mužem, to je pro ně red flag, to samé, když zjistí, že za sex platíš
V okolí takový případ máme, rozvedli se a bydlí stále v jednom bytě, protože ani jeden nemá na vyplacení druhého. Tohle řešení mě také napadlo, tím ale nic nezískám. Spíš naopak, musel bych si sám vařit (což neumím, zkoušel jsem, ale nešlo mi to a nebavilo mě to), prát prádlo a žehlit ho. To bych zvládl, ale asi bych nezvládl bydlet v bytě s ex.

Teď i něco našetříme (na důchod a tak), beru to ale tak, že kdybych se odstěhoval, tak ať už by se to nastavilo jakkoliv (třeba bych neplatil alimenty s tím, že ona může zůstat s dětmi v bytě), tak by to výdaje navýšilo o 15 tis. měsíčně. Asi by se to dalo zvládnout, určitě by to ale ani jednomu z nás nepomohlo.

Porno sleduji asi od patnácti a o ženy jsem zájem neztratil, tohohle bych se nebál*6*

Latentní homosexualitu podle mě nemám, muži mě nepřitahují, vykouřit ale nějaké hezké péro mě už delší dobu docela láká. Ale kdo ví, třeba by se mi to vůbec nelíbilo a litoval bych, že jsem to zkusil.

Ženy jsou v tomhle jiné, asi máš pravdu, že sex s mužem nebo placený sex je pro ně red flag. Raději tolerují milenku, která vyjde dráž (různé dárečky atd.) a kvůli které je muž může kdykoliv opustit, než placený sex, kde je jasně definovaný obchodní vztah (ví se co a za kolik) a kde je v podstatě vyloučné, že to rozbije manželství a rodinu.

Já bych snáz zkousnul, kdyby měla intimnější vztah s kamarádkou (pokud by to neskončilo tak, že s ní začne žít) nebo kdyby si za sex zaplatila (což nedává smysl, ale kdyby chtěla) než kdyby se nechala ojet nějakým mužem. Kdyby byl mladší a pohledný, tak bych to asi dal, ale kdyby byl starší a ošklivý, tak bych to nedal. V tom by totiž nešlo jen o sex.
Ber to s nadhledem, nejsi v tom sám, Faiy manžel je na tom úplně stejně a nestěžuje si. ))))) Řekne si, no co už s bábou nadělám a jde si do dílny lepit letadýlka.))) Najdi si nějakého koníčka a máš po problému se sexem.))))
A já myslela, že ten Gert je tvůj manžel :)))
Za to, že se na tvého manžela vybodly jeho lásky nemůžeš, to je zcela jasné a nezpochybnitelné, protože viník je z tvého textu naprosto zřejmý. )))) Schválně, jestli někdo určí viníka.))) *52*
Nápovědu nedám , je to strašně jednoduché.))))
Nevím, proč by měl být bi rizikovější než homosexuál. Navíc kouření je méně rizikové než anální sex. Většina prostitutek kouří bez gumy a i v pornu dost často kouří bez gumy a píchají s. Prý je to v případech, kdy jeden z aktérů nedodá výsledky testů (zajde na ně pozdě apod.). Pokud by bylo kouření tak rizikové, tak by byli všechny prostitutky v borelech i na privátech prolezlé nemocemi. O těch na ulici (už jich moc není) si nedělám iluzi, ale v bordelech a na privátech podle mě nejsou všechny tak bez mozku, aby riskovaly vážné nemoci. I příručka bezpečného sexu uvádí orální sex jako málo až středně rizikový, vaginální sex jako rizikový a anální jako velmi rizikový.