KOSICE zeleny dvor DNES ponúkam v aute od 19:10-20:00 svojho pasív zmrda na zadných sedadlách červený hyiundai i30 na orálne ukojenie REALNE
no klasicky vychod :D reči milion a skutek utek zmrda som poslal na zeleny dvor poslusne čakal na zadnych sedadlách v aute, dve autá opodiaľ stáli a nikto nič...východ je trápny na reýlne akcie....
(editado)
(editado)
Esta publicação foi excluída.
Public honka / fajka mlady?
Bratislava v piatok večer o 19............komu môžem poslúžiť ako poslusna fenka na pripustanie a párenie???????????? Môžete byť aj viacery naraz.....
Cez leto chodievam počas slnečných dní do lesíka pri Váhu medzi PN a Horná streda. Bývam tam v nahote s túžbou, že sa tam dostaví niekto s rovnakou túžbou sa uvolniť. No márne. Mnohí sa boja, alebo bez auta ani na krok.
Ja takto chodievam k vodnému dielu v Žiline alebo len tak niekde v meste kde je osamotená budova bez toho aby som niekoho svojou nahotou obťažoval
Ahojte. A v okolí ZH nič také nehrozí...????
Veď pozri sa, je to veľmi jednoduché, daj si inzerát, že kde, kedy, o koľkej, nejaký predbežný plán stretnutia a uvidíš.
POPRAD zajtra 15.1.a pozajtra 16.1. opäť ponúkam svojho zmrda z východu (bude ubytovaný na apartmáne v PP) na výmrd ako děfku, je seriózny, poslušný bez zábran. Obľubujem ak mám bastarda použitého od iného.
Koľko má rokov tvoj zmrd?ja sa ponúkam ti ho poriadne vymrdat.
Tiež dlho hľadam kamoša v Žiline na spoločnú honičku hoc kde.
Najlepsi orgazmus som zazil pri masturbacii vonku
hm vidiet vymnaknut tak niekoho takeho,,, ako si ty,,, musi byt rajc,,
Východ okolie Skároš, niekto chodí honit?
kazdy rad mastyrbuje :-) a najôepsie je to pred divakmi
Úplne ideálne pred dievčatami
mne je to jedno ja masturbujem pred zenami aj muzmi .-)
alebo aj pred dospelou zenou ktora si to pri tom robi vibratorom :-)
Nieje dobré a zdravé sa vnucovať, lebo bežné baby sa bimbasov boja, preto radi volajú hliadky Verejnej Bezpečnosti. Nepoznám ani jednu babu, ktorá by sa rada pozerala na chlapov. Možno za odmenu.
Nájdu sa také ktoré sa pozrú aspoň zo zvedavosti. Reálne som zažil situáciu keď žena nemala najmenej problém pozerať sa a muž zo žiarlivosti robil cirkus
Rad pridem kdekolvek seriozne a diskretne
Pravidelne chodím zatiaľ som mal diváka iba raz
(editado)
Tak dojdi do ZA na hradisko môžeme sa dohodnúť
Pozrel by som si, no si daleko..
Ahojte rad sa pridam viem prist
Ja rad nahotu a masturbaciu v prirode
Ahoj ja rad, treba dohodnut…., kedy, kde
Zilina public wank niekto ??? Hmm
Rád sa pridám ak niečo také je
Ktorá žienka sa rada pozeraaaaaaaa
A kam sa takto v zime chodieva? Kam sa treba prísť pozrieť? 😉
Nejaký starší čo by pohonil aj mne , Skároš a okolie.

Masturbácia vonku
Spoločná masturbácia
nahota.