Piercing a implantáty

Vylepšení penisu

Kdo má nějaké implantáty nebo piercing v penisu? Zkušenosti. Co doporučuješ?
Hele, nic ve zlým, ale jak s tím šukáte? To vás někdo tak prošpikovanýho do sebe pustí, abyste ho vevnitř celýho doškrábali? Na mě někdo vytáhnout propíchaný péro, tak jede jak namydlenej blesk.
Což na sex to asi úplně špatný není, ale co taková masturbace... musí se to o všechno zadrhávat... *269*
Ze své zkušenosti s piercingem Prince Albert, podkova 10mm, kuličky 12mm, nerez, tak u pisoráru jsem musel dávat pozor, abych ho při oklepávání nerozbil, rozstřik mám fakt všemi směry, protože mám i dost široký vstup do žaludu díky roztahování a soudingu na 17mm, takže si raději sedám i na močení. Masturbace s tím byla fajn, protože cítím to železo v žaludu a používám na to krém, ne běžný honění dlaní. A sex, to některá nechce, jen když to vidí, tak za 5 sekund je to vyndaný a šukám bez šperku, ale jiná zase to měla ráda. Ono to vychází z kámasutry, není to jen dnešní výmysl.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Tak mě tak napadá... *269* jak s tím chčiješ a stříkáš? To ti to teče 5 dírami naráz? To musíš mít jak kropítko u konve... *9* (editado)