Ahoj, není to tak dlouho, co jsem se snažil uspořádat něco podobného a kromě toho, že se hlásili pouze muži hledající k sobě batůžek s cílem někde skončit na šukání, tak jsem pár lidí (zejména párů) potkal a dal si i fajn vyjížďku - což jsem prostě poptával. Jestli chcete něco vymyslet, klidně soukromou zprávu, rád se svezu a třeba někde sednout na pokec. Nemusíme nutně nahotit
Tak tady najit batuzek i bez umyslu zasunu je docela nemozne. Jezdivam na Transalpu vylety Stredni cechy,Vysočina a Jiznima cechama zpet na Prahu. Kazdy den nekde jinde,louka,stan,reka rybnik a Bohuzel sam. Stejne jako poptavka na partacku na par dni treba do Chorvatska a to i s tim,ze veskere naklady jdou za mnou nebot tam jezdivam ke znamym a mam cele patro baraku pro sebe a kdyz uz tam jedu nezvednou se mi naklady ani o euro jestli jedu s nekym a stejne proste nenajdes. Je to smutne,ale tady ne. A z nedostatku casu hledat v realnem zivote moc nejde.
Zdar,chystám se na výlet na mrdaci nudaplaž v Chorvatsku Punta Kriza na.mašině,přidá se někdo?Na cca 3dny termín vymyslíme .
Nejezdi sám. Budeš další ze stovky honičů, kterými se to letos na PK jenom hemží.
Jsem honič takže mě to nevadí a pohled na spoustu pér se mi líbí.
Přidá se letos jeste někdo na moto na Puntu?
Jedu z Liberecka první týden v září. Přes Alpy mimo dálnice. Asi Rovinj.
No takhle nějak to mám taky v plánu,u Rovinu je ta Punta križa.
Nějaký batůžek na chopper z Vysočiny by se našel?
Nějací z okolí Ostravy ????? Našel by se někdo ?
Motorkářka z Plzeňského kraje ?
Léto se blíží, někde na motorce u vody ?
O víkendu se chystám na motorce - MB, Trutnov, Náchod, Bruntál a pak do nuda kempu na Opaťáku pod stan. Vyrážím že Slaného v tuto sobotu ráno když bude počasí.
Ahoj, taky bych vyrazil někam na mašině.
Muzeme se pokusit letos udelat nejaky motoamateri sraz treba na nudaplazi :)
Já honivam u velké ceny Brno , sedím u toho na motorce .
Tak to jsi asi dohonil, kdyz uz se tam nejede
Asi to tam neznáš honí se tam docela dost
Jako jet na sraz kde bude 100 chlapů a 10 ženský fakt díky
na to mi stačí amatéři
Byl by to zajímavý sraz, nebo lechtivé focení holek s motorkami.
ty ale žádnou holku nemáš,když koukám na tvé fotky,je tu někdo normální z Liberecka??ne jen kecal?
A já někde píšu, že mám holku?
Na motorce jezdím, viz nick. A když to tu tak čtu, tak jsem snad i rád, že nejraději sám…
Je nás víc, taky raději sám, ale najít spřízněnou duši na pohodovou jízdu, pokec, pivko by bylo prima... Ale nesmí si člověk plést přátelství a sex....
Mám to stěstí že můžu jezdit s kamarádkou. A fakt to jde muž a žena kamarádi bez sexu
Ahoj,je tu někdo z Liberecka na podzimní vyjížďky??
Tak až na ty Bi muže souhlas a škoda, že se nějak nemůžeme dohodnout - přesilovka mužů nám motorkářkám nevadí.
Ahoj z Vrchlabí, tady se taky jezdí...co třeba výlet do Poděbrad...Kersko... ? Díky 😉
Stejně jako vždy to tu vyčpělo. Někdo z Karlovarska na motorku ?
Je to škoda že to tu vyšumělo byl by to dobrý sraz
Tak jo, zitra dopoledne odjezd offem smer Nove mlyny. Prida se nekdo? Nebo aspon nejaka spolecnost do chatky? Ve ctvrtek a patek budu v kempu u Vlkova. Taktez v chate. Spolecna nudaplaz a nebo pobyt v chate uvitam
Zmena terminu. Ve stredu vyjizdim na Moravu. Noc budu travit v okoli Klobouku u Brna. Dalsi den jedu do kempu u Vlkova. Budu tam mit na noc chatku. Ctvrtek a patek planuju navstevu mistni nudaplaze. Kdyby se tu nasel fajn par a nebo bi muz, ktery by mel zajem se pripojit, tak budu rad. Neni problem vas v me chatce na noc ubytovat :))
Ahoj,zajeď si do Chorvatska na Istrii pláž Punta Križa,včera jsem se na motorce odtud vrátil a budeš uspokojen na dlouho🤣🤣
Verim, ale letos sem uz v Chorvatsku byl s ted nemam tak dlouhe volno aby to melo smysl
No nvm jak dlouhé volno potřebuješ a jak velký motorkář jsi ale já jezdim celekm hodně a nedělá mi problém v pátek ráno vyjet ve dvě jsem na místě a to jedu mimo dálnice bez poplatku,zážitek tedy máš pul pátku,celou sobotu a část neděle.např.já se tam v jednom dni udělal 4x,1x sám, 3xněkdo jiný a bylo to tam no jak to říct..užasný.
Jezdim hromadu let, ale nejsem hltac kilometru. Mam radsi cesty a sotoliny
Prosím tě, co je to velký motorkář a co přesně takový motorkář musí udělat aby byl velký ?
No pro tebe jakožto nechápavého ti stačí více jíst abys byl velký ty trdlo
Dík za vysvětlení mezi motorkáři moc primitivů není a když, tak jen krátce, ale teď už vím jak jim budu říkat.
Velký motorkář ! (editado)
Velký motorkář ! (editado)
Ahoj. Pojedu sam nektery vikend v srpnu na Moravu a dam si tam nejake traily na enduru po okoli. Nenasel by se partak? Pres den pojezdit a vecer si dat pivko a zprijemnit si vecer spolecnou nahotou? Spolecna vyjizdka neni nutna pokud na to nemas odpovidajici stroj. Ale spolecna chatka by byla fajn. :))
Ahoj. Také mám v srpnu v plánu vyrazit na motorce na výlet. Pojedu že Slaného přes Jičín a Náchod do Jeseníku a na cestě zpátky zastavím se v nuda kempu na Opaťaku u HK. Mám stroj Yamaha TDM 900.
To je bohuzel uplne opacny smer nez co mam v planu.
Doporucite nekdo nudistycky kemp na Morave nebo Slovensku? Diky
Bylo by to zajmavé ale stačil by i nějaký moto výlet
Ahoj rád se přidám a klidně i něco naplanuji jem musíte napsal kolik cca km
Ahoj, několika srazů jsme se tady na amatérech zúčastnili. Tak jak si to představujete vy se to ale nedělá ( někdy, něco, někdo, aspoň, mužná asi), to jsou jen fantastické představy pro lidi s bujnou fantazií, co si myslí, že někam přijedou a bude o ně postaráno a jistota šuku, samozřejmostí a zárukou.
Sraz se dělá tak, že se určí přesné datum a místo.
Nakonec to dopadne tak, že 300 lidí slíbí účast a dorazí jich max. 15.
A někdy nedorazí vůbec nikdo, ani pořadatel i to se stalo. (editado)
Sraz se dělá tak, že se určí přesné datum a místo.
Nakonec to dopadne tak, že 300 lidí slíbí účast a dorazí jich max. 15.
A někdy nedorazí vůbec nikdo, ani pořadatel i to se stalo. (editado)
nemám s kým vyrazit,kol.Phy.rád se k někomu přidám,dejte vědět,díky.

kdokoliv.
(editado)
Ahoj, já z Berouna, většinou jezdím krátké vyjížďky kolem komína, občas nějaké koupání
v tomhle? někam jet? max tak pak km k řece 
Ahoj, zítra se chystám vyjet, do středy. Nemám směr ani cíl, ale rád bych něco podnikl. Nepřidá se někdo?
Jezdíš ještě ? Nebo už ne? Byla by super vyjížďka v lete
Zítra jedu na Lhotu,budu tam přes noc,přidá se někdo??
Pár fotek z výletu na motorce v naší galerii. Kdyby se našla menší skupina sympatických motorkářů, kteří by se chtěli postarat o mojí manželku na vyjížďce k vodě ?
ahoj,co by jste řekli vyjíždce do Police nad Metují.Přes den udělat vyjíždku a na noc přespat u mně.Mám volné prostory se saunou a kulečníkem.mohli bychom popít a pobavit se.Vašek
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Asi ne, zatím se žádná parta neozvala
ahoj,se taky hlásím,motorku mám v Pze.

Spis by bylo idealni kdybyste vyhlasili kdy a kam se pojede. Urcite by se nas odtud par seslo a mohli bychom se spolecne projet a pak projet tvou zenu
Ale to vypadá, že pán je zase kecal
Tak parta se může udělat zde z jednotlivců, já se na mrdání hlásím :-)
Já se taky klidně přidám, když už by se něco dělo
Ja se taky hlasil, takze uz sme 2!
už jsme 3,dneska zítra,a celý týden,kdykoli
(editado)
Však on se někdo ještě přidá a nakonec to manželka nebude stíhat 

tak kdyz se domluví nějaká společná jizda, tak se ti o ní určitě kámoši postarají...
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Taky se rád projedu s někým z Liberecka,ale tady asi nikdo takový není,že???????????
Nedame ted o svatcich nejakou spolecnou projizdku spojenou treba se zastavkou na nuda?
My chodime jen na nuda . Ale ted mame dovolenou
super akce, to mi vlezou i věci do motorky :D
Není tu nějaký motorkář z Ostravy a okolí na pokec a společně vyjížďky?
Kousek od Ostravy, nejezdím často ale dalo by se něco vymyslet
Pár fotek ze včerejšího výletu na motorce v naší galerii. Kdyby se nějaká parta sympatických motorkářů někdy chtěla připojit ?
Ahoj Rad se přidám 😊 jen upřesnit kdy a kde může to bejt super dat dohromady motorky a zážitek
Myslenka byla spis takova, ze bychom se jen domluvili na terminu a kempu, ale nejeli bychom tam uplne spolecne. Je mi jasne, ze v takovem pripade by majitel kempu mohl mit podezreni ze soukrome akce a nemuselo by se mu to libit. Nepocitam, ze by se seslo vice jak 10lidi, takze by to problem asi nebyl.
A nahota by samozrejme probihala napriklad v chate u jednoho z nas a ne, ze bychom sedeli nazi kolem ohne jak nejaci samani
Napada me kemp na Darku. Naproti pres vodu je nudaplaz a tak kdyby byla chut posedet nazi spolecne, nebyl by problem se tam jit prochazkou podivat.
A nahota by samozrejme probihala napriklad v chate u jednoho z nas a ne, ze bychom sedeli nazi kolem ohne jak nejaci samani
Napada me kemp na Darku. Naproti pres vodu je nudaplaz a tak kdyby byla chut posedet nazi spolecne, nebyl by problem se tam jit prochazkou podivat.
Jednou ochutnas nudakemp a do jinyho uz nikdy nechces 😃
To verim, ale kde takovy kemp sehnat aby to melo idealni polohu?
Takový právě u nás už nejsou .jen v Úštěku a tam je to tragedie . Předloni jsme tam byli na motorkách a dokud majitel nezačne pořádně makat aby to za něco stálo,tak nemá smysl uvažovat o pobytu tam .
Letos ho tam “nově” otevřeli. Tak si nejdřív zjisti fakta, než začneš plácat
My tam byli vloni a taky bylo "nově otevreno " ty fakto
To by šlo,ovsem je tu problem s nahatym kempem ...
Ono celkově s prostorem kam by pustili motorkáře. Jak někam přijedeme ve více jak třech, tak se hned křižují. A to jsme jen zablácení a zaprášení cenduristi a né řetězy ověšení kožení gangsteři.
Myšlenka zajímavá, ale obávám se, že ve skutečnosti z toho bude klobásová party, takže jednoválec bych tam raději nebral. Přeci jen to tak pomalu bublá, tak aby mi někdo neznásilnil výfuky.
Ale jak to bude v klasickém kempu s veřejností okolo, tak to bude dobré divadlo pro okolí.
Škoda, že manžel nedávno prodal motorku. Takový sraz by mohl být fajn.
Motorku mam velkou,ale nemam batůžek, tak kdyby nejaka chtěla 😊
Ahoj... Jako nápad to nezní špatně. Pokud by vycházelo termínově, rád naložím partnerku na motorku a přijedeme.

Motorkari/amateri
Vsichni zvani