seznámení zde - tipy a rady

Jak se vyhnout falešným lidem

Často čtu a slýchávám v realu od přátel jak obtížné je najít někoho skrze tento server... tak jsem sepsal pár užitečných rad, které by Vám mohli pomoci.

Tipy a rady na seznámení na amatérech:

Hledáš někoho na realné schůzky, nebo jen dopisování? - ujasnit si hned na začátku komunikace s někým novým
Hledáte-li někoho na trávení volného času/sex/přátelství, apod... - zjistěte si základní informace typu (odkud jsi? - zda je dotyčný z Vašeho blízkého okolí - zda budou realné schůzky časově náročné či nikoliv - osobně nedoporučuji hledat někoho, kdo se nachází dále jak 10km/10minut cesty od Vás - bývá to časově náročnější na domluvu a realizaci)
Jakou má dotyčný/dotyčná představu o vztahu? Chce protějšek jednorázovku či dlouhodobý vztah (vážný, či nezávazný?)
Kolik dotyčnému je? v jaké je momentálně vztahové situaci? má nějaké závazky (které mu znemožní vídat se tak často jak byste si přáli?)
Má dotyčný/dotyční vhodné prostory ke schůzkám?
Jaká je ideální frekvence vašich setkávání? = jak často se chcete vídat + za jakým účelem?
Vyměnit si foto - at víte zda jste si sympatičtí či nikoliv - a pokud bude vše OK, tak realná schůzka - ideálně v kavárně, kde proberete další detaily osobně + zjistíte, zda si jste sympatičtí i v realu --- často se stává, že člověk udělá nějaký dojem přes internet a jiný dojem v realu

Bohužel zde je mnoho mužů co lže, předstírá že jsou ženy či páry... chtějí si psát a ne se setkat, leč tvrdí opak. Často také posílají fotky jiných lidí - vždy se proto dívejte či žádejte vícero fotek (pokud máte podezření), ideálně s datem uvedeným na fotce nebo třeba něčím konkrétním - třeba hrnek v ruce ve fotce...
Pokud má daný člověk prázdný profil - chtějte více informací - ale doporučil bych se spíše prázdným profilům a profilům, které byly vytvořeny nedávno zcela vyhnout a vůbec neodpovídat - bývají to často falešné profily.

Jaké užitečné tipy používáte vy? Co se Vám zde osvědčilo?
I po omezení pouze na ověřené profily je to spousta vzkazů denně. Ale jenom muži. Ženy akorát reagují na sprostosti a provokace v povídkách.
ja jsem zas tu vetsinou narazil na pisalky parkrat sem se sejit povedlo i kdyz clovek třeba jedna na rovinu tak nemusi tu mit úspěch (editado)
Upřímně řečeno by mě tedy tyhle technické/praktické věci hned na začátku odradily. Nejdřív potřebuju zjistit, jestli mi je dotyčný sympatický ve virtuálním světě, abych vůbec měla zájem o to setkat se s ním v reálu. Takže když se mě někdo hned na začátku začne ptát, odkud jsem, jaké mám časové možnosti apod., tak vím, že to není člověk pro mě. Stejně jako napsal mě, tak bude psát dalším X ženským a čekat, která se chytne. Nemůžu samozřejmě mluvit za všechny ženské, ale řekla bych, že většina z nich k tomu domlouvání potřebuje nějakou omáčku a ne hned řešit (ne)možnost scházení. Trochu mi to přijde jako řešit na prvním rande, kde se bude v případě vztahu bydlet a kolik bude dětí.
Sympatie ve virtuálním světě.... To jsem zatím nepochopil. Mám zkušenost, že v reálu navazuji kontakt velmi snadno, ale tady to je prakticky nemožný. Tady je podle všeho nutné být extra provokativní, jinak zanikne v davu.
Tedy, aspoň to vypadá, že to někomu funguje. Jinak by tolik lidí neposílalo péra atd .
S pozdravem a rozumně jsem zatím neměl nikdy odezvu 🤔
Přesně jsi to vystihl, zde to nemi seznamka, je to hra na extrémy, za ktere se pak lide v realu stydi a většinou se nesejdou.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.