Urcite aj ona chce Teba...Moja manzelka je ucitelka telesnej a anglictiny
Ako učiteľka by určite ocenila dobrú gramatiku… “s ňou” to vyzerá lepšie
Prečo nad 43r ,mňa vzrusuju starší ženy
Chceš sa s ňou aj oženiť?
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Myslíš, že slobodná mamička nemá iný problém ako spávať s nejakým 18 ročným? Väčšina si hľadá partnera a otca pre dieťa. So súcitu prijme pozvanie na kávu a ty chces si s ňou užívať. Ak je normálna tak nebude strácať čas.
No neviem, čo som si všimol vo svojom okolí, tak ako mladé slobodné mamičky skončia často tie, ktoré radi šukajú a užívajú si kde to príde
Ja by som dal tomu čas, počkaj na september, keď začne nový školský rok. Na ktorej základnej škole učí?
Veď je to učiteľka. Povedz, že by si potreboval súkromne doučiť. Že si potrebuješ precvičiť jazyk. A ak bude súhlasiť a navrhne, že máš prísť k nej domov v čase, keď nebude mať doma dieťa, tak máš vyhrané. Ľahšie to už ani nemôže byť. A hlavne sa jej spýtaj koľko berie za polhodinku.
(editado)
Zober ju na kávu a po káve jej kúp veľkú zmrzlinu, ale iba jej, povedz, že ty nemáš chuť. A potom po chvíľke čo bude jesť tú zmrzlinu jej povedz, že si predsa len dostal chuť na niečo sladké a že nech ťa nepochopí zle ale rád by si si lízol a ochutnal. A ak ťa ponúkne tou zmrzlinou, tak jej povedz, že nie díky, že si vedel, že ťa pochopí zle. :D
No neviem, na mňa keby to niekto skúšal takýmto slizkym a neoriginalnym spôsobom, tak by mu tá zmrzlina skončila na tvári či v rozkroku. A okrem toho si myslím že slobodná matka učiteľka má iné starosti ako zaúčať niekoho ešte aj vo svojom voľnom čase.
Veď s ňou na tu kávu choď, na kávu, na nejaký zákusok, možno maximálne na nejakú krátku prechádzku po parku a odprevaď ju domov. Netlač na pílu. Nič viac. Rýchle rande. Na prvom rande ti aj tak nedá. No a dvojzmyselne jej navrhni, že by si potreboval súkromne doučiť, že by si si rád precvičil jazyk. Ale nehovor, že kde. Neviem či máš miesto kde si ju priviesť ale ak aj áno tak ju na začiatku vôbec nelákaj k sebe. Vyskúšaj či sa chytí. Ak sa navrhne, že môžeš prísť k nej, tak máš na pol vyhrané. A ak k nej prídeš a bude sama, nebude mať dieťa doma tak už ideš rovno na istotu. Samozrejme prines nejaké dobré víno.
posielaj jej fotky ako si zmolis curaka na zachode doma u mamicky so stiahnutymi trenkami co si dostal na vianoce a deravou ponozkou na nohe to maju zeny najradsej ;)
ak niesi uplny trtulin tak ti staci cakat… slobodna mamina zbali teba
(editado)
Predsa postav sa pred ňu s cicinou v ruke a povedz jej, že ju chceš pretiahnuť!
Na debilnú otázku debilná odpoveď.
Čo iné ti poradiť
Na debilnú otázku debilná odpoveď.
Čo iné ti poradiť

Učiteľka
Chcem zbaliť učiteľkou