Názor žen - bisexualita

jaký je názor žen na bisexualitu u mužů

Jaký máte názor na bisexualitu u mužů, případně u manželů.
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
S manželkou provozujeme bisex s mužem i ženou. Vždy si to společně užijeme.
Který z vás by opustil manželku (a třeba to další) kvůli theisis, nebo kyra89?
Omlouvám se autorovi dotazů za plevel, ale tohle mě nasralo, že byl dotaz mířený na ženy a když odpověděla, tak jí ten statečný hrdina atakoval.
Každopádně hned tady přišel všem sdělit, jak moc rád ženatý ocas.
Tobě je absolutně zbytečné cokoliv argumentovat. Svět vidíš černobíle, jako nějaké malé děcko. Urážíš minority, urážíš mě sprostými slovy a překrucuješ věci, jak se ti to hodí. Končím s tebou.
Fakt duhovou krev nechtějí, když měsíce neabstinuješ. Z dobrého důvodu...
No jo, fakt je nutné nemít rok homosexuální sex:-) Platí to i na ženy? ;-)
Hmmm, chcete názor žen, odpovídají muži... zda asi normální *3*
S ohledem na to, že máme teď několik desítek variant pohlaví "jak se kdo opravdu cítí", tak z hlediska sexuality se asi každý dostane do jedné z variant: heterosexuální / homosexuální / bisexuální / asexuální. A většina lidí asi akceptuje stav, který mu přidělila příroda. Ať si má každý preference (v rámci zákonných hranic) dle libosti.
Ale všechny bisexuály moc prosím, aby to před partnerkama netajili !!! A zajímá vás proč? Zkuste si na libovolné transfuzní stanici přečíst "Poučení pro dárce krve". Zjistíte, že z darování jsou vyřazení nejen muži, mající styk s muži, ale i partnerky bisexuálů! Takže já osobně, jakožto dlouhotelá dárkyně krve, bych si vědomě žádného bisexuála k tělu nepustila.
Ikdyž vím, že bisexuálové jsou v podstatě nejšťastnější lidé, protože si sex dokážou užít s jakýmkoli pohlavím. Šuku zdar ! *4* (editado)
Zajímavé. Kdysi jsem krev daroval a podobně zákazy jsem tam neviděl. Teď jsem si našel pravidla červeného kříže a nic o bisexualitě jsem tam nenašel.
Daruji krev už 20 let, ake takovou blbost jsem ještě nečetl.
Tak asi chodíš někde, kde je jedno koho vycucaj.
Chodím na krev i plazmu a jasně je tam psáno, že nejste osoba, která provozuje sex. kontakt se stejným pohlavím muži.
Tak pokud umíte číst a psát, dejte si do libovolného internetového vyhledevače: "poučení pro dárce krve", a nebo se zeptejte na transfuzce, kam chodíte. Před každým odběrem v daný den v dotazníku potvrzujete, že jste to četl, rozumíte tomu, a nepatříte do rizikové skupiny. A stvrzujete to svým podpisem, jakožto čestné prohlášení. Je smutné, že darujete krev a nikdy jste to nečetl...
---
"Před vyplněním dotazníku se seznamte, prosím, s „Poučením dárce krve“.
1. Seznámil(a) jste se s poučením o rizikovém chování z hlediska darování krve a rozumíte
mu?
2. Patříte do některé skupiny s rizikovým chováním? (viz „POUČENÍ DÁRCE KRVE“)?"
...a na konci dotazníku, než to podepíšete, je uvedeno:
"Prohlášení dárce
Prohlašuji, že jsem nezamlčel(a) žádné závažné skutečnosti a všechny uvedené informace jsou pravdivé. Jsem si vědom(a), že zamlčením nebo nepravdivou odpovědí na výše uvedené otázky bych mohl(a) ohrozit příjemce mé krve, což je zákonem postižitelné. Prohlašuji, že nepatřím do žádné skupiny s rizikovým chováním uvedené v Poučení dárce krve."
---
Moje svědomí je čisté, a na Vaše se raději ptát nebudu.
Vždycky jsem si myslela, že dárce krve je zodpovědným člověkem. Mrzí mě, když se tu dozvídám, že někteří se tak nechovají. (A mimochodem - Janského plakety mám také a je to dobrý pocit.)
Nejsem lékař ani nic podobného, ale nedovedu si představit, že by doktoři provedli transfúzi netestované krve. Navic nejde o to, jestli je dárce gay nebo bi, ale o to, jak je promiskuitní.
"VÝBĚR DÁRCE
Riziko výskytu nemoci přenosné krví trvale nebo dočasně zvyšuje například:
rizikové sexuální chování
o pohlavní styk s osobou infikovanou HIV nebo nemocnou AIDS
o střídání náhodných sexuálních partnerů
o pohlavní styk mezi muži (platí i pro sexuální partnerku tohoto muže)
o pohlavní styk provozovaný pro peníze nebo drogy (prostituce)
o pohlavní styk s osobou provozující prostituci
o pohlavní styk s osobou, která užívá injekční drogy
o pohlavní styk s osobou, která je léčena transfuzními přípravky a krevními deriváty"
---
Celý text má několik stran A4, dá se to najít na interntetu u různých tranfuzek.
Nevím, proč na mě útočíte, já ta pravidla nepsala, ale na rozdíl od Vás jsem je četla a respektuju je...
v seznamu skutecnosti pro vylouceni darce to je jednoduse proto, ze je to SKUPINA osob s rizikovym chovanim.
Ne, ze kazdy jednotlivec se ho dopousti.
A lrotoze bezpecnost uprednostnuje kolektivni zajisteni pred i dividualnim,.je pro jednoduchost a pro jistotu, pro zvyseni bezpecnosti, cela tato skupina vyloucena.
To neni homofobie, to je zvysena bezpecnost.
Utočím, protože mě irituje, jaké kraviny tu píšete.
Kraviny tu píšeš jenom ty. Necháš mazat pravdu fňukno.
Sorry, ale sprostá slova, urážení menšin a osob, to sem fakt nepatří. (editado)
Nepřekrucuj, napsal jsem jaký typ člověka jsi/je ten, který se třepe o svůj majetek, pohodlí a hraje před ostatníma divadlo.
Startuješ tu do ženský jenom proto, že vyjádřila svůj názor a budeš se cítit dotceně fňukno.?
Lžeš. Vulgárně jsi urážel. 30 znaků
Co, že je sráč, když z manželky dělá blbku.?
Tvl ty jsi mi homocitlivka do chlapa daleko a do ženské ještě dál.
Takže manža si takhle dá děti večer spát, lehne si vedle té svojí a řekne ji: hele máňo, rád koštuju kámošům semeno. Manželka řekne, hmm Jendo, to jsem ráda, že jsi přiznal barvu. A manža se může rozloučit s polovinou společného majetku, dobrou pověstí a klidným rodinným zázemím? Nebo jak si to představujete?
Pokud podvádí ať nese následky, jeho problém, že se ten cyp ženil.
Nějak mě nenapadla možnost, že by to ten dotyčný o sobě nevěděl před vstupem do manželství a před založním rodiny. Tak nějak jsem předpokládala, že se karty vyloží na stůl v průběhu poznávání se. Ale asi máte pravdu, v dnešní době je naivní očekávat férové jednání... Bohužel svědomí je jako slepé střevo, na první pohled nevidíte, kdo ho ještě má a kdo už ne...
Rád bych, kdybys nehazela všechny do jednoho pytle.
1) rozhodně jsem před manželstvím o sobě nejen že nevěděl, že můžu mít cokoli z bi
2) naopak, ani dotek bych nesnesl. Vadily mi I sprchy pred saunou nebo v satnach tělocvičen, že mám čumět na nahou prdel vedle stojicich chlapů.
3) V manželství jsem byl kandaulista a rad manželce dopřál cizího kluka na zašukani si.
4) když chtela, abych zkusil bisex s klukem, odmítl jsem a její bisex s ženou mě megavzrusoval
5) teď po letech bych klidně vykouril kluka ja nebo se vykourit nechal, ale na sukani s chlapem se ale necítím.
Kvůli tomu nejsem ani promiskuitni a uz vůbec ne nefér k manželce. No a k dárcovství se už vyjádřili ostatní, to komentovat nebudu. Mám Janského plaketu.
Ale vy to s manželkou máte srovnané a i ona je bi, tákže to je cajk.
To, že si to neumíte představit, neznamená vůbec nic.
Mně bisexuál žijící v heterosexuálním svazku přijde jako nejméně šťastná kombinace. Málokterá partnerka je ochotna tolerovat to, že ten její chodí na tenis a někdy i na penis.
Já jsem moc rád, že bisexuální manželové jsou.
Záleží na tom, jestli ví, že ji ten její zanáší se stejným pohlavím, nebo ne...